کباب چنجه ماهی

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:

 

 

*ماهی سکن(اگر بتوانید فیله ی این ماهی را تهیه کنید خیلی بهتر است)۵۰۰ گرم

*روغن مایع یا روغن زیتون ۱۰۰ گرم(البته اگر فیله ی ماهی سکن بزرگ  تهیه نمودید به روغن احتیاجی نیست)

*آبلیو دو قاشق غذاخوری

*نمک و فلفل به میزان لازم(اگر از فلفل سیاه استفاده کنید بهتر است)

*زعفران آب شده یک قاشق غذاخوری

*پیاز رنده شده یک عدد متوسط

*سیر رنده شده ۳ حبه

 

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

 

ماهی ها را به صورت مربع برش می دهیم.در یک دیگ یا ظرف گود مانند روغن مایع و آب لیمو،نمک وفلفل،زعفران آب شده و پیاز و سیر رنده شده را ریخته و مخلوط می کنیم.

حالا ماهی ها را که برش داده ایم درون مواد ریخته و ظرف را به مدت یکساعت توی یخچال می گذاریم تا گوشت ماهی طعم مواد را بخودش جذب کند و مزه دار شود.

یک منقل پر از آتش گُرّ گرفته را آماده می کنیم.ماهی ها را بعد از مدت یکساعت از یخچال بیرون آورده و به سیخ می کشیم.

دقت داشته باشید وقتی می خواهید سیخ ها را روی منقل بزارید اول آتیش را خوب باد بزنید و بعد صبر کنید تا دود و گُرّ گرفتگی آتش بخوابدو سیخ ها را روی منقل بزارید تا کباب خوشرنگ تری داشته باشید

و زمانی که سیخ های ماهی روی آتش در حال کباب شدن هستند به هیچ عنوان به آتش باد نزنید و اگر حس کردید آتش نیاز به باد زدن دارد اول سیخ ها را بردارید و بعد آتش را باد بزنید تا ماهی ها نسوزند.یک نکته خیلی مهم در مورد کباب کردن ماهی این است که ماهی گوشت بسیار تردی دارد و سریع کباب می شود پس بهتر بگذارید ماهی با حرارت ملایم زغال به آرامی کباب شود با دقت سیخ ها را اینورو آنور کنید و از خوردن فیله ی کباب شده ی ماهی لذت ببرید.

 

 

 

 

 

 

 

برای خرید ماهی و میگوی تازه ی صید روز با تلفن های زیر تماس بگیرید:

۰۹۱۷۸۷۴۱۸۲۰

۰۷۷۳۳۳۳۷۲۴۸

بندر بوشهر

بازار ماهیفروشان

مغازه ی ماهی فروشی اکبر شایان

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.