پرستو ماهی

پرستو ماهی یا پرستوی هندی یکی دیگر از آبزیان لذیذ و خوراکی دریای جنوب می باشد.

این ماهی از لحاظ شکل ظاهری و قیافه با حلوا سفید(زُبیدی)بسیار بهم شبیه هستند.

البته تفاوت هادی زیادی با هم دارند در روی بدن پرستو ماهی رنگ های زرد وجود دارد.

ولی اگر همین ماهی پرستو ۲ روز در یخ نگهداری شود رنگ های زرد آن رو به سفیدی می رود

و این مسئله می تواند برای یک فروشنده ی ماهی که کارش تقلب در فروشندگی است خوشایند باشد.

و این ماهی را به جای زبیدی به مشتری ناوارد بفروشد متاسفانه بنده از نزدیک شاهد چنین تقلب هائی در بازار ماهی بودم .(این ماهی در بازار ماهی فروشان اهواز به “اسم زُبیدی “بندری بفروش می رسد)

دز بازار جمله فروشان اهواز به این ماهی “حمام”نیز می گویند.

پرستو ماهی گوشت لذیذی دارد و برای سرخ کردنی و قلیه مناسب می باشد.

این ماهی معمولا در وزن های ۳۰۰ گرمی تا وزن های ۲-۳ کیلوئی دیده شده است.

اگر پرستو ماهی برای سرخ کردنخریداری کردید که وزن آن زیر ۱ کیلو گرم بود نیاز به پوست گرفتن ندارد ولی اگر بالای ۱ کیلو بود حتما پوستش را بگیرید تا گوشت ماهی لذیذتر شود.

 

 

 

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.