کباب میگوی تازه روی زغال

 

مواد لازم:

 

 

 

 

 

 

 

*میگو با پوست و تازه به مقدار یک کیلوگرم خریداری کنید و سپس پوست میگوها را بگیرید

و رگ کمر میگو را هم خارج کنید

*روغن مایع نصف استکان(ترجیحا از روغن زیتون یا روغن هسته ی انگور استفاده کنید)

*زعفران آب شده یک قاشق غذا خوری

*فلفل یک قاشق چای خوری(پیشنهاد می کنم فلفل رو به هیچ عنوان حذف نکنید و اگر با غذاهای تند

مشکل دارید مقدار فلفل رو کمتر کنید و اگر از فلفل سیاه استفاده کنید طعم و عطر بهتری

به کباب میدهد)

*نمک به مقدار لازم

*کره یک بسته ی ۱۰۰ گرمی

*آّ پیاز نصف استکان(یک عدد پیاز درشت رو رنده کنید و اب پیاز رو با فشردن بگیرید)

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

 

 

بعد از اینکه میگوها را تمیز کردید شسته و در صاف بریزید تا آب میگوها گرفته شود.

سپس میگوها رو توی یک ظرف گود دار بریزید و یک قاشق زعفران رو با میگوها مخلوط کنید.

روغن مایع و فلفل و آب پیاز و نمک رو به میگوها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و ظرف حاوی مواد رو

به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار بدید تا میگوها طعم دار شوند.

سیخ ها رو با روغن چرب کنید  و میگوها رو از قسمت خمیدگی به سیخ بکشید.

۱۰۰ گرم کرو رو آب کنید و با یک برس کنار دستتون بزارید و هنگامی که میگوها رو روی

زغال اینورو آنور می کنید با برس به دو طرف میگوها کره بمالید تا کباب میگوی خوشرنگ و طلائی

داشته باشید.

بعد از این که میگوها کباب شدن و اماده گردیدند.میگوها رو درون دیس بچینید و با گوجه فرنگی و

خیارشور و جعفری و لیمو ترش تزئین کنید.

نوش جان

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.