کوکوی میگو

 

مواد لازم:

 

 

*میگوی تمیز شده و آماده حدود ۳۰۰ گرم(برای این غذا می تونید از میگوی ریز استفاده کنید که هم از

لحاظ قیمت مناسب تر است  و میگوی ریز مزه ی لذیذ تری دارد)

*تخم مرغ ۳ عدد درشت

*گشنیز ۳۰۰ گرم

*پیاز یک عدد بزگ حدود ۱۰۰ گرم

*نمک و فلفل به میزان لازم

*سیر ۳ حبه متوسط

*آرد ذرت یک قاشق غذاخوری(اگر آرد ذرت در منزل نداشتید از آرد گندم استفاده کنید)

*روغن به میزان لازم

*خیار شور و گوجه فرنگی با مقداری جعفری و برش لیموی تازه جهت چاشنی و تزئین

 

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

 

اول میگوهای شسته و تمیز شده رو چرخ می کنیم.سیر و پیاز رو رنده کرده

و با فشار بین دستان آب آنها را گرفته و به میگوهای چرخ شده اضافه می کنیم.

گشنیز رو با کارد تیزی روی تخته ی گوشت ریز ریز کرده و به مواد اضافه می کنیم.

تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای شکسته و با هم زن (اگر هم زن دست یا برقی در خانه

نداشتید با یه قاشق غذاخوری تخم مرغ ها رو هم بزنید تا سفیده و زرده میکس شوند)میکس کنید

و به ظرف میگوها اضافه کنید.حالا اون یک قاشق آرد ذرت و نمک و فلفل رو به مواد بزنید و مواد را با هم ورز بدید

تا مخلوط و میکس هم شوند و از مواد به اندازه ی تقریبی ۷۰ گرم بردارید

و با دستانتان شکل بدید و سعی کنید

کوکو ها نازک نباشند یه مقدار ضخامت داشته باشند و درون روغن داغی که از قبل

در ماهیتابه ریخته اید بزارید و با آتیش ملایم دو طرف کوکو ها را سرخ کنید.

کوکو ها که آماده شدن آونها را درون یک دیس بچینید و با جعفری و خیارشور و گوجه فرنگی و

برش های لیمو تزئین کنید.

 

 

 

 

 

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.