خوراک ماهی سوخاری انگشتی

مواد لازم:

 

 

 

*ماهی فیله ی گوشت لُخم و بدون تیغ ۶۰۰ گرم(از ماهی هائی مثل =شیر،میش ماهی ،سکن فیله

استفاده کنید و ماهی رو به اندازه ی طول و قطر دو انگشت برش بدید)

*آبلیوی تازه ۲ قاشق غذاخوری یا از ۲ عدد لیموی تازه درشت آبدار استفاده کنید.

*آرد سفید حدود ۵۰ گرم

*پودر سوخاری ۵ قاشق غذاخوری

*کره یک بسته ی کوچک ۵۰ گرمی

*تخم مرغ ۱ عدد

*فلفل و نمک به میزان لازم

*روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

 

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

 

 

 

وقتی که ماهی ها رو به اندازه و شکل دو انگشت جفت کرده برش دادید،فلفل و آبلیمو

و نمک رو به گوشت ماهی ها زده و میزاریم یه نیمساعتی توی یخچال بمونه تا ماهی

مزه دار بشه.

بیدش توی ۳ تا ظرف جداگانه به ترتیب آرد سفید و تخم مرغ زده شده(تخم مرغ رو با هم زن یا با

قاشق هم میزنم که سفیده و زرده کاملا میکس بشه)و پودر سوخاری بریزید.

.بعد ماهي ها رو به ترتيب اول توي آرد سفيد بزنيد و كمي تكان بدهيد تا آردهای اضافش 

بریزه بعد توي تخم مرغ بزنید و در آخر توي پودر سوخاري و در آخر توي ماهیتابه اي

كه روغن و كره ريخته و داغ شده حدود ۵ دقيقه سرخ كنيد تا دورطرفش طلائی بشه.
آرد سفيد براي اينه كه تخم مرغ و پودر سوخاري بيشتر به ماهي بچسبه.-حرارت زیر ماهیتابه رو

يكسان نگه داريد در غير اين شکل ماهی انگشتی در نمیاد و تیکه ميشه .

موقع برگردوندن ماهي با احتياط اين كار را بكنيد تا ماهي ها خورد نشن.
اين غذا كنار سيب زميني سرخ كرده با ليمو و زيتون پرورده خوشمزه تر میشه.

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.