روش اول:

 

 


ماهی رو بعد از شستن تو مخلوط آرد و نمک وزردچوبه و ادویه مخصوص ماهی و روغن به صورت ساده سرخ میکنیم. بعد تو یک ماهیتابه جدا سیر فراوون سرخ میکنم بعد گشنیز و جعفری رو خرد کرده و بعد به سیر اضافه میکنم و تفت میدم بعد آب نارنج یا آب لیموی تازه رو اضافه میکنیم و ماهی های سرخ شده رو به این مواد اضافه می کنیم و زیر شعله ی گاز رو کم میکنیم تا بوی آب لیمو یا نارنج توی ماهی بپیچه وبعد از ربع ساعت ماهي

با طعم و چاشنی خوشمزه آماده است.
مقدار آب لیمو یا نارنج بستگی به ذائقه شما داره در ظرفتون رو هم باید بزاررید تا آّلیمو بخار بشه و عطرش تو همه غذاتون بپیچه.

 

 

 

روش دوم:

 

 

 

 

 
ماهی ها رو تیکه کرده و شسته و توی یک ظرف در دار میزاریم
 روي ماهي پیاز خورد میکنیم و روش سرکه سفیدیا آبلیمو میریزم.
بعد نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، یکم ادویه کاری، یکم پودر رزماری
بعد هم یکم زنجبیل تازه رو رنده ریز میکنم و روی گوشت ماهی میمالم.
در آخر هم چند قاشق چایخوری زعفران دم کرده روی گوشت ماهیها می ریزم و درب ظرف رو میبندم
و به مدت 3 ساعت میزاریم تو یخچال بمونه تا مواد به گوشت ماهی نفوذ کنه و رنگ ماهی تغییر کنه.
بعد از گذشت 3 ساعت ماهی رو در میاریم، پیاز و هرچی روش مونده برمیدارم و با 
با پارچه ی مخصوص یا روزنامه تمیزی آب ماهی رو می گیریم و خشک می کنیم.
توجه داشته باشید وقتی که ماهی رو خوب خشک میکنیم،آؤد و ژردچوبه لایه ی
نازک تری روی ماهی میاسته و این باعث میشه تا بهتر سرخ میشه.
توي يه بشقاب آرد سوخاری +نمک+ زردچوبه+ فلفل سیاه+ پودر تخم گشنیز+ پودر سیر+ یکم پودر رزماری + خيلي كم آويشن رو با هم مخلوط ميكنیم و
ماهي رو توي اين پودر ميزنیم، طوری که تمام سطح ماهی رو بگیره و
توي روغن روي حرارت كم سرخش ميكنیم.
چند توصیه اساسی برای مهار کردن بوی ماهی در فضای خونه و آشپزخونه:
- براي اينكه ماهي بوی بد نده و یا در حين سرخ كردن بوش توي خونه نپيچه، دو تا حبه سير رو پوست بكنيد و توي روغني كه دارين توش ماهي سرخ ميكنيد بندازيد.
- برای از بین بردن بوی ماهی از تو تابه ای که توش ماهی سرخ میکنید یه پیاز کوچیک رو خورد کنید و با روغن کم و حرارت پایین تفت بدید.
 
 
 
روش سوم:
 
 
 
 
 
رايج ترين و كاربردي ترين چاشني ها نمك، فلفل سياه و قرمز، دارچين، زعفران و پودر سير، آب پياز(بعضي ها هم ميگن آب پياز خوشمزه ترش ميكنه تا خود پياز) و آبليمو است كه لازمه ماهي 1 الي 2 ساعت در مخلوطي از اين مواد قرار بگيره تا مزه دار بشه.. البته به دلخواه هم ميشه بعضي از اين چاشني ها رو كم و زياد كرد.
 
 
روش چهارم:
 


ماهي زنجبيلي براي افرادي كه عطر و طعم زنجبيل رو ميپسندن بهتره در اين روش از ماهي حلوا يا شیر و هر ماهي بدون استخوان استفاده کنید. بعد از اینکه ماهی رو تکه تکه کردید خشک کنید ، یه تکه زنجبیل روریز رنده کنید با نمک مخلوط کنید و بمالید رو ماهی ها ، بزارید ۳ ساعت تو یخچال بمونه بعد روغن رو داغ کنید و ماهیها رو توی روغن داغ داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
 
 
 
یک دستور غذائی برای سرخ کردن ماهی:
 
 
 
موادلازم:

*ماهی بی خار: یک کیلو (شیر،میش،ماهور)

*سیرریز رنده شده : یک بوته درشت
*پودرسیر: یک قاشق مربا خوری
*نمک : به میزان لازم
*فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
*پاپریکا: یک قاشق جایخوری
*زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
*زنجبیل : نصف قاشق چایخوری
*آویشن : یک قاشق چایخوری
*سیر: 3 حبه درشت
*پیاز :یک عدد بزرگ


طرزتهیه :


ماهی رو دراندازه های گوشت قیمه خرد کنید بشورید و  بزارید کاملا آبش بره ، همه چاشنی ها رو با هم مخلوط کنید بریزید رو ماهی بعد سیر رنده شده رو بریزید و خوب مخلوط کنید بزارید یه ربع تو یخچال بمونه ، بعد تو ماهیتابه روغن مایع بریزید ، ماهی ها رو با کلیه مخلفاتش بریزید توش در ظرف رو بزارید و رو حرات بالا اونها رو سرخ کنید ( میگم درظرف رو بزارید به دو دلیل اول اینکه روغن پخش نشه و دوم این که ماهی ها مغزپخت بشه ) تقریبا 20 دقیقه زمان میبره تا آماده بشه. يا ميتونيد ماهي ها رو در تكه هاي بزرگ در اين مواد بخوابونيد و بعد از مزه دار شدن سرخ کنید.


خواندن این مطالب را نیز به شما توصیه میکنیم :



چند روش برای بهتر سرخ کردن ماهیطرفند های ماهی سرخ کردنبهترین چاشنی برای سرخ کردن ماهیماهی رو در چه مودادی بخوابونیم


لطفاً دیدگاه ها ، پرسش ها و تجربیات خود را در مورد چند روش برای سرخ کردن ماهی با ما در میان بگذارید

نام : *
ایمیل : *
دیدگاه : *
   

ناصر در تاریخ 1393/09/14 نوشته:

عالی بود

افسانه در تاریخ 1393/09/10 نوشته:

سلام امشب میخوام درست کنم حسابی دهنم آب افتاد اخه من خیلی شکمو هستم

اصغر در تاریخ 1393/09/04 نوشته:

سلام روش ها خوبه .یه سوال داشتم میشه اب پیاز رو گرفت و نیم ساعتی ماهی تو اب پیاز بمونه

sima در تاریخ 1393/08/25 نوشته:

tank u very much it will be deliCIOUS

سلمان در تاریخ 1393/06/07 نوشته:

درود بر شما کلی استفاده کردیم اما نظر آذین خانم(خانم گلم) اینه که در روش اول ماهی ها رو 20 دقیقه در موادی که گفتین(آرد و...) بخوابونیم تا بوی ماهی بره اما به نظر من لزومی نداره حالام با هم اختلاف نظر پیدا کردیم قهر کرده نمیدونم چکار کنم!! ماهی رو درست کنم یا پاشم نازش رو بخرم با اینکه میدونم حق با منه.در هر صورتت ممنون از اطلاعات خوبتون.
سلمان

نسيم در تاریخ 1393/05/16 نوشته:

مرسي همشون خوب بودن
فردا مهمون دارم ان شاءالله كه خوشمزه بشه

فاطمه در تاریخ 1393/05/15 نوشته:

اصلا خوب نبود

پری در تاریخ 1393/05/02 نوشته:

قراره برم درست کنم. انشالله خوشمزه بشه. ممنونم از راهنمایتون

باران در تاریخ 1393/04/31 نوشته:

خیلی خشمزه بود ترد بود وترش بود

ناهید در تاریخ 1393/04/25 نوشته:

ممنون"در مورد میگو هم میشه ازاین روش استفاده کرد؟

محدثه در تاریخ 1393/04/17 نوشته:

خیلی عالی بود.موفق باشی

مریم در تاریخ 1393/04/13 نوشته:

ممنون/ گشنم شد مخصوصا الانم که روزه ایم.

سعید در تاریخ 1393/04/10 نوشته:

خیلی ممنون

مریم در تاریخ 1393/04/02 نوشته:

واقعا عالی بود مخصوصا روش دوم،ممنونم

لاله در تاریخ 1393/03/28 نوشته:

ممنون

لیلا در تاریخ 1393/03/15 نوشته:

سلام و ممنون از توضیحاتتون. من همین حالا سفره سبزی پلو با ماهی را جمع کردم. با اینکه از دیشب ماهی قزل الا رو تو مواد پیاز و سیر و نمک و زردچوبه و آبلیمو خوابانده بودم و امروز بعد از زدن در تخم مرغ و پودر سوخاری سرخ کردم اما باز هم بی مزه بود. راستش اصلاً اهل ماهی خوردن نیستیم اما گاهی در رستوران های مطرح شهرمان ماهی می خوریم و مزه اش عالیه. نمی دونم ماهی قزل آلا اینجوریه یا روش بهتری برای پخت هست. ممنون میشم خانواده ام را با ماهی خوردن آشتی بدید. یک دنیا ممنون از راهنماییتون.

کاپیتان در تاریخ 1393/03/10 نوشته:

سلام عالی بود
به نظرم اگر این همه مواد و مخلفات را به گوشت سگ هم بزنیم هم طعم دار میشه هم خوشمزه...وری گود

اکبر شایان در تاریخ 1393/03/10 پاسخ داده:

قیاس مع الفارق!!!!!!!!!!!!

ویدا در تاریخ 1393/02/20 نوشته:

خیلی خوشمزه می شه حتمامیرم امتحان می کنم پختن ماهی با این روش را

اکبر شایان در تاریخ 1393/03/10 پاسخ داده:

نوش جان

mozhgan در تاریخ 1392/12/16 نوشته:

ایناواقعا روشهای خوبی برای یه خانم خونه دار چون باید وقت بزاره که غذا خوب در بیاد
موافقین؟؟

ali در تاریخ 1392/12/09 نوشته:

‏‎ ‎ازگشنگی مردم

مونا در تاریخ 1392/11/20 نوشته:

خوب بود

sama در تاریخ 1392/11/07 نوشته:

از تئضیحات کامل و بی نقصتون واقعا ممنونم.

الهام سلطاني در تاریخ 1392/11/04 نوشته:

ممنونم از اينكه همه را با جزئيات توضيح داديد

عزیزی در تاریخ 1392/10/20 نوشته:

عالی عالی بود بسیار ممنون از را راهنماییهای آموزنده تون

زهرا در تاریخ 1392/10/16 نوشته:

عالی بود مرررررررررررررررسی

سارا در تاریخ 1392/10/14 نوشته:

عالی بود

ارزو در تاریخ 1392/10/11 نوشته:

مرسی از راهنماییاتون

اژدر در تاریخ 1392/09/15 نوشته:

its great

احمد در تاریخ 1392/09/12 نوشته:

دهنمو آب انداختی حالا دلم هوس ماهی کرد از کجا گیر بیارم

مطلق در تاریخ 1392/09/11 نوشته:

goooood

معین در تاریخ 1392/08/08 نوشته:

من عاشق اشپزی هستم

اکبر شایان در تاریخ 1392/08/15 پاسخ داده:

معين جان,من هم معتقدم,آشپزى يک هنر است.

راحله در تاریخ 1392/07/16 نوشته:

ممنون از راهنماییتون

امید در تاریخ 1392/07/02 نوشته:

مرسی عالی بود

نازنين در تاریخ 1392/06/14 نوشته:

روشهاي خوبي بود

فرشته در تاریخ 1392/06/03 نوشته:

مرسی خبلی عالی بود فقط میگفتید با چی مصرف کنیم ماهی سرخ کرده رو بهتر بود مچکرم

بهار در تاریخ 1392/01/29 نوشته:

خوب بود

بهار در تاریخ 1391/11/07 نوشته:

عالی بود مرسی

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما