روش اول:

 

 


ماهی رو بعد از شستن تو مخلوط آرد و نمک وزردچوبه و ادویه مخصوص ماهی و روغن به صورت ساده سرخ میکنیم. بعد تو یک ماهیتابه جدا سیر فراوون سرخ میکنم بعد گشنیز و جعفری رو خرد کرده و بعد به سیر اضافه میکنم و تفت میدم بعد آب نارنج یا آب لیموی تازه رو اضافه میکنیم و ماهی های سرخ شده رو به این مواد اضافه می کنیم و زیر شعله ی گاز رو کم میکنیم تا بوی آب لیمو یا نارنج توی ماهی بپیچه وبعد از ربع ساعت ماهي

با طعم و چاشنی خوشمزه آماده است.
مقدار آب لیمو یا نارنج بستگی به ذائقه شما داره در ظرفتون رو هم باید بزاررید تا آّلیمو بخار بشه و عطرش تو همه غذاتون بپیچه.

 

 

 

روش دوم:

 

 

 

 

 
ماهی ها رو تیکه کرده و شسته و توی یک ظرف در دار میزاریم
 روي ماهي پیاز خورد میکنیم و روش سرکه سفیدیا آبلیمو میریزم.
بعد نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، یکم ادویه کاری، یکم پودر رزماری
بعد هم یکم زنجبیل تازه رو رنده ریز میکنم و روی گوشت ماهی میمالم.
در آخر هم چند قاشق چایخوری زعفران دم کرده روی گوشت ماهیها می ریزم و درب ظرف رو میبندم
و به مدت 3 ساعت میزاریم تو یخچال بمونه تا مواد به گوشت ماهی نفوذ کنه و رنگ ماهی تغییر کنه.
بعد از گذشت 3 ساعت ماهی رو در میاریم، پیاز و هرچی روش مونده برمیدارم و با 
با پارچه ی مخصوص یا روزنامه تمیزی آب ماهی رو می گیریم و خشک می کنیم.
توجه داشته باشید وقتی که ماهی رو خوب خشک میکنیم،آؤد و ژردچوبه لایه ی
نازک تری روی ماهی میاسته و این باعث میشه تا بهتر سرخ میشه.
توي يه بشقاب آرد سوخاری +نمک+ زردچوبه+ فلفل سیاه+ پودر تخم گشنیز+ پودر سیر+ یکم پودر رزماری + خيلي كم آويشن رو با هم مخلوط ميكنیم و
ماهي رو توي اين پودر ميزنیم، طوری که تمام سطح ماهی رو بگیره و
توي روغن روي حرارت كم سرخش ميكنیم.
چند توصیه اساسی برای مهار کردن بوی ماهی در فضای خونه و آشپزخونه:
- براي اينكه ماهي بوی بد نده و یا در حين سرخ كردن بوش توي خونه نپيچه، دو تا حبه سير رو پوست بكنيد و توي روغني كه دارين توش ماهي سرخ ميكنيد بندازيد.
- برای از بین بردن بوی ماهی از تو تابه ای که توش ماهی سرخ میکنید یه پیاز کوچیک رو خورد کنید و با روغن کم و حرارت پایین تفت بدید.
 
 
 
روش سوم:
 
 
 
 
 
رايج ترين و كاربردي ترين چاشني ها نمك، فلفل سياه و قرمز، دارچين، زعفران و پودر سير، آب پياز(بعضي ها هم ميگن آب پياز خوشمزه ترش ميكنه تا خود پياز) و آبليمو است كه لازمه ماهي 1 الي 2 ساعت در مخلوطي از اين مواد قرار بگيره تا مزه دار بشه.. البته به دلخواه هم ميشه بعضي از اين چاشني ها رو كم و زياد كرد.
 
 
روش چهارم:
 


ماهي زنجبيلي براي افرادي كه عطر و طعم زنجبيل رو ميپسندن بهتره در اين روش از ماهي حلوا يا شیر و هر ماهي بدون استخوان استفاده کنید. بعد از اینکه ماهی رو تکه تکه کردید خشک کنید ، یه تکه زنجبیل روریز رنده کنید با نمک مخلوط کنید و بمالید رو ماهی ها ، بزارید ۳ ساعت تو یخچال بمونه بعد روغن رو داغ کنید و ماهیها رو توی روغن داغ داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
 
 
 
یک دستور غذائی برای سرخ کردن ماهی:
 
 
 
موادلازم:

*ماهی بی خار: یک کیلو (شیر،میش،ماهور)

*سیرریز رنده شده : یک بوته درشت
*پودرسیر: یک قاشق مربا خوری
*نمک : به میزان لازم
*فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
*پاپریکا: یک قاشق جایخوری
*زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
*زنجبیل : نصف قاشق چایخوری
*آویشن : یک قاشق چایخوری
*سیر: 3 حبه درشت
*پیاز :یک عدد بزرگ


طرزتهیه :


ماهی رو دراندازه های گوشت قیمه خرد کنید بشورید و  بزارید کاملا آبش بره ، همه چاشنی ها رو با هم مخلوط کنید بریزید رو ماهی بعد سیر رنده شده رو بریزید و خوب مخلوط کنید بزارید یه ربع تو یخچال بمونه ، بعد تو ماهیتابه روغن مایع بریزید ، ماهی ها رو با کلیه مخلفاتش بریزید توش در ظرف رو بزارید و رو حرات بالا اونها رو سرخ کنید ( میگم درظرف رو بزارید به دو دلیل اول اینکه روغن پخش نشه و دوم این که ماهی ها مغزپخت بشه ) تقریبا 20 دقیقه زمان میبره تا آماده بشه. يا ميتونيد ماهي ها رو در تكه هاي بزرگ در اين مواد بخوابونيد و بعد از مزه دار شدن سرخ کنید.


خواندن این مطالب را نیز به شما توصیه میکنیم :



چند روش برای بهتر سرخ کردن ماهیطرفند های ماهی سرخ کردنبهترین چاشنی برای سرخ کردن ماهیماهی رو در چه مودادی بخوابونیم


لطفاً دیدگاه ها ، پرسش ها و تجربیات خود را در مورد چند روش برای سرخ کردن ماهی با ما در میان بگذارید

نام : *
ایمیل : *
دیدگاه : *
   

mozhgan در تاریخ 1392/12/16 نوشته:

ایناواقعا روشهای خوبی برای یه خانم خونه دار چون باید وقت بزاره که غذا خوب در بیاد
موافقین؟؟

ali در تاریخ 1392/12/09 نوشته:

‏‎ ‎ازگشنگی مردم

مونا در تاریخ 1392/11/20 نوشته:

خوب بود

sama در تاریخ 1392/11/07 نوشته:

از تئضیحات کامل و بی نقصتون واقعا ممنونم.

الهام سلطاني در تاریخ 1392/11/04 نوشته:

ممنونم از اينكه همه را با جزئيات توضيح داديد

عزیزی در تاریخ 1392/10/20 نوشته:

عالی عالی بود بسیار ممنون از را راهنماییهای آموزنده تون

زهرا در تاریخ 1392/10/16 نوشته:

عالی بود مرررررررررررررررسی

سارا در تاریخ 1392/10/14 نوشته:

عالی بود

ارزو در تاریخ 1392/10/11 نوشته:

مرسی از راهنماییاتون

اژدر در تاریخ 1392/09/15 نوشته:

its great

احمد در تاریخ 1392/09/12 نوشته:

دهنمو آب انداختی حالا دلم هوس ماهی کرد از کجا گیر بیارم

مطلق در تاریخ 1392/09/11 نوشته:

goooood

معین در تاریخ 1392/08/08 نوشته:

من عاشق اشپزی هستم

اکبر شایان در تاریخ 1392/08/15 پاسخ داده:

معين جان,من هم معتقدم,آشپزى يک هنر است.

راحله در تاریخ 1392/07/16 نوشته:

ممنون از راهنماییتون

امید در تاریخ 1392/07/02 نوشته:

مرسی عالی بود

نازنين در تاریخ 1392/06/14 نوشته:

روشهاي خوبي بود

فرشته در تاریخ 1392/06/03 نوشته:

مرسی خبلی عالی بود فقط میگفتید با چی مصرف کنیم ماهی سرخ کرده رو بهتر بود مچکرم

بهار در تاریخ 1392/01/29 نوشته:

خوب بود

بهار در تاریخ 1391/11/07 نوشته:

عالی بود مرسی

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما