چند روش برای سرخ کردن ماهی

 

روش اول:

 

 

ماهی رو بعد از شستن تو مخلوط آرد و نمک وزردچوبه و ادویه مخصوص ماهی و روغن به صورت ساده سرخ میکنیم. بعد تو یک ماهیتابه جدا سیر فراوون سرخ میکنم بعد گشنیز و جعفری رو خورد کرده و بعد به سیر اضافه میکنم و تفت میدم بعد آب نارنج یا آب لیموی تازه رو اضافه میکنیم و ماهی های سرخ شده رو به این مواد اضافه می کنیم و زیر شعله ی گاز رو کم میکنیم تا بوی آب لیمو یا نارنج توی ماهی بپیچه وبعد از ربع ساعت ، ماهی با طعم و چاشنی خوشمزه آماده است.
مقدار آب لیمو یا نارنج بستگی به ذائقه شما داره در ظرفتون رو هم باید بزارید تا آبلیمو بخار بشه و عطرش تو همه غذاتون بپیچه.

 

 

 

روش دوم:

 

 

 

 

ماهی ها رو تیکه کرده و شسته و توی یک ظرف در دار میزاریم
 روي ماهي پیاز خورد میکنیم و روش سرکه سفیدیا آبلیمو میریزم.
بعد نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، یکم ادویه کاری، یکم پودر رزماری بعد هم یکم زنجبیل تازه رو رنده ریز میکنم و روی گوشت ماهی میمالیم.
در آخر هم چند قاشق چایخوری زعفران دم کرده روی گوشت ماهیها می ریزم و درب ظرف رو میبندم
و به مدت ۳ ساعت میزاریم تو یخچال بمونه تا مواد به گوشت ماهی نفوذ کنه و رنگ ماهی تغییر کنه.
بعد از گذشت ۳ ساعت ماهی رو در میاریم، پیاز و هرچی روش مونده برمیدارم و با
با پارچه ی مخصوص یا دستمال حوله ایی آب ماهی رو می گیریم و خشک می کنیم.
توجه داشته باشید وقتی که ماهی رو خوب خشک میکنیم،آرد و زردچوبه لایه ی
نازک تری روی ماهی میاسته و این باعث میشه تا بهتر سرخ میشه.
توي يه بشقاب آرد سوخاری +نمک+ زردچوبه+ فلفل سیاه+ پودر تخم گشنیز+ پودر سیر+ یکم پودر رزماری + خيلي كم آويشن رو با هم مخلوط ميكنیم و
ماهي رو توي اين پودر ميزنیم، طوری که تمام سطح ماهی رو بگیره و
توي روغن روي حرارت كم سرخش ميكنیم.
چند توصیه اساسی برای مهار کردن بوی ماهی در فضای خونه و آشپزخونه:
– براي اينكه ماهي بوی بد نده و یا در حين سرخ كردن بوش توي خونه نپيچه، دو تا حبه سير رو پوست بكنيد و توي روغني كه دارين توش ماهي سرخ ميكنيد بندازيد.
– برای از بین بردن بوی ماهی از تو تابه ای که توش ماهی سرخ میکنید یه پیاز کوچیک رو خورد کنید و با روغن کم و حرارت پایین تفت بدید.
روش سوم:

رايج ترين و كاربردي ترين چاشني ها نمك، فلفل سياه و قرمز، دارچين، زعفران و پودر سير، آب پياز(بعضي ها هم ميگن آب پياز خوشمزه ترش ميكنه تا خود پياز) و آبليمو است كه لازمه ماهي ۱ الي ۲ ساعت در مخلوطي از اين مواد قرار بگيره تا مزه دار بشه.. البته به دلخواه هم ميشه بعضي از اين چاشني ها رو كم و زياد كرد.

روش چهارم:

ماهي زنجبيلي براي افرادي كه عطر و طعم زنجبيل رو ميپسندن بهتره در اين روش از ماهي حلوا يا شیر و هر ماهي بدون استخوان استفاده کنید. بعد از اینکه ماهی رو تکه تکه کردید خشک کنید ، یه تکه زنجبیل روریز رنده کنید با نمک مخلوط کنید و بمالید رو ماهی ها ، بزارید ۳ ساعت تو یخچال بمونه بعد روغن رو داغ کنید و ماهیها رو توی روغن داغ داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

یک دستور غذائی برای سرخ کردن ماهی:

موادلازم:

*ماهی بی خار: یک کیلو (شیر،میش،ماهور)
*سیرریز رنده شده : یک بوته درشت
*پودرسیر: یک قاشق مربا خوری
*نمک : به میزان لازم
*فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
*پاپریکا: یک قاشق جایخوری
*زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
*زنجبیل : نصف قاشق چایخوری
*آویشن : یک قاشق چایخوری

*سیر: ۳ حبه درشت

*پیاز :یک عدد بزرگ

طرزتهیه :

ماهی رو دراندازه های گوشت قیمه خرد کنید بشورید و  بزارید کاملا آبش بره ، همه چاشنی ها رو با هم مخلوط کنید بریزید رو ماهی بعد سیر رنده شده رو بریزید و خوب مخلوط کنید بزارید یه ربع تو یخچال بمونه ، بعد تو ماهیتابه روغن مایع بریزید ، ماهی ها رو با کلیه مخلفاتش بریزید توش در ظرف رو بزارید و رو حرات بالا اونها رو سرخ کنید ( میگم درظرف رو بزارید به دو دلیل اول اینکه روغن پخش نشه و دوم این که ماهی ها مغزپخت بشه ) تقریبا ۲۰ دقیقه زمان میبره تا آماده بشه. يا ميتونيد ماهي ها رو در تكه هاي بزرگ در اين مواد بخوابونيد و بعد از مزه دار شدن سرخ کنید.

 
نکته ها و ترفندها در مورد آشپزی غذاهای دریایی:
 

 

برای رفع بوی بد ماهی از سرکه استفاده کنید.

برای بر طرف کردن بوی بد ماهی  ( البته بعضی ها بوی زهم ماهی پسندشون نیست و این یک راهکار است )پس از پختن یا سرخ کردن آن مقداری سرکه درون یک ظرف آب بریزید و بجوشانید. اگرچه خود سرکه کمی بو دار است ولی پس از تبخیر آن در آب همه ی بوهای بد برطرف می شود. چرا؟ بیشتر بوها قلیایی هستند یعنیpH آنها بیش از هفت است، ولی سرکه یک اسید (استیک اسید) است. واکنش خنثی شدن اسید و باز همان چیزی است که باعث می شود علاوه بر بوی ماهی بوی سرکه هم از بین برود

 
*بسیاری از دوستان پرسیدن برای برشته شدن گوشت ماهی چه باید کرد.
اول اینکه باید دونست از چه نوع ماهی برای سرخ کردنی استفاده می کنیم
چون هر ماهی برای نوعی پخت مناسب است
مثلا ماهی سنگسری که وزن هر کدام آن بیشتر از ۵۰۰ گرم است
برای سرخ کردن مناسب نیست،چون گوشت آن هنگام سرخ کردن سفت می شود
و این ماهی ها بهتر است برای قلیه استفاده شود.
اگر تصمیم دارید یک وعده غذایی ماهی برشته شده داشته باشید
بهتر است از ماهی های گوشتی و بدون تیغی مثل ماهی سکن ، شیر
کفشک استفاده کنید و توجه داشته باشید که حتما ماهی های که گوشت
آن ها،ضخامت دارد باید برش خورده و نازک شوند.
هر چند در مورد مضرات مصرف روغن هشدارها و توصیه های جدی به گوش همه رسیده است
و سعی همه در رعایت کردن نکات بهداشت تغذیه ایی می باشد ، ولی این را
باید گفت که ماهی فقط در روغن زیاد است که خوب سرخ و برشته می شود.
 
 

 

استفاده از ادویه جات مناسب غذاهای دریایی ، در افزودن طعم و مزه ی ماهی و میگو ، نقش مهمی ایفا می کند .

ماهی در تصویر #حمام است .
گوشت سفید و بدون خار مناسب پخت انواع غذاهای دریایی

 

 
 
برای خرید انواع ماهی و میگوی صید روز و ارسال به شهرستان ها
با شماره تلفن های زیر تماس بگیرید :
۰۷۷۳۳۳۳۷۲۴۸
۰۹۱۷۸۷۴۱۸۲۰
آدرس ما بندر بوشهر، بازار ماهیفروشان روبروی گمرگ واقع در مرکز شهر، پاساژ زاهدی پلاک ۲۵
مغازه ی ماهیفروشی اکبرشایان
 
 
حداقل سفارش ۱۰ کیلو کمتر نباشه لطفا
 

شما ممکن است این را هم بپسندید

۱۱۵ پاسخ‌ها

  1. بهار گفت:

    عالی بود مرسی

  2. فرشته گفت:

    مرسی خبلی عالی بود فقط میگفتید با چی مصرف کنیم ماهی سرخ کرده رو بهتر بود مچکرم

  3. نازنين گفت:

    روشهاي خوبي بود

  4. امید گفت:

    مرسی عالی بود

  5. راحله گفت:

    ممنون از راهنماییتون

  6. معین گفت:

    من عاشق اشپزی هستم

  7. اکبر شایان گفت:

    معين جان,من هم معتقدم,آشپزى يک هنر است.

  8. احمد گفت:

    دهنمو آب انداختی حالا دلم هوس ماهی کرد از کجا گیر بیارم

  9. ارزو گفت:

    مرسی از راهنماییاتون

  10. سارا گفت:

    عالی بود

  11. زهرا گفت:

    عالی بود مرررررررررررررررسی

  12. عزیزی گفت:

    عالی عالی بود بسیار ممنون از را راهنماییهای آموزنده تون

  13. الهام سلطاني گفت:

    ممنونم از اينكه همه را با جزئيات توضيح داديد

  14. sama گفت:

    از تئضیحات کامل و بی نقصتون واقعا ممنونم.

  15. ali گفت:

    ‏‎ ‎ازگشنگی مردم

  16. mozhgan گفت:

    ایناواقعا روشهای خوبی برای یه خانم خونه دار چون باید وقت بزاره که غذا خوب در بیاد
    موافقین؟؟

  17. ویدا گفت:

    خیلی خوشمزه می شه حتمامیرم امتحان می کنم پختن ماهی با این روش را

  18. کاپیتان گفت:

    سلام عالی بود
    به نظرم اگر این همه مواد و مخلفات را به گوشت سگ هم بزنیم هم طعم دار میشه هم خوشمزه…وری گود

  19. اکبر شایان گفت:

    قیاس مع الفارق!!!!!!!!!!!!

  20. اکبر شایان گفت:

    نوش جان

  21. لیلا گفت:

    سلام و ممنون از توضیحاتتون. من همین حالا سفره سبزی پلو با ماهی را جمع کردم. با اینکه از دیشب ماهی قزل الا رو تو مواد پیاز و سیر و نمک و زردچوبه و آبلیمو خوابانده بودم و امروز بعد از زدن در تخم مرغ و پودر سوخاری سرخ کردم اما باز هم بی مزه بود. راستش اصلاً اهل ماهی خوردن نیستیم اما گاهی در رستوران های مطرح شهرمان ماهی می خوریم و مزه اش عالیه. نمی دونم ماهی قزل آلا اینجوریه یا روش بهتری برای پخت هست. ممنون میشم خانواده ام را با ماهی خوردن آشتی بدید. یک دنیا ممنون از راهنماییتون.

  22. مریم گفت:

    واقعا عالی بود مخصوصا روش دوم،ممنونم

  23. سعید گفت:

    خیلی ممنون

  24. مریم گفت:

    ممنون/ گشنم شد مخصوصا الانم که روزه ایم.

  25. محدثه گفت:

    خیلی عالی بود.موفق باشی

  26. ناهید گفت:

    ممنون”در مورد میگو هم میشه ازاین روش استفاده کرد؟

  27. باران گفت:

    خیلی خشمزه بود ترد بود وترش بود

  28. پری گفت:

    قراره برم درست کنم. انشالله خوشمزه بشه. ممنونم از راهنمایتون

  29. فاطمه گفت:

    اصلا خوب نبود

  30. نسيم گفت:

    مرسي همشون خوب بودن
    فردا مهمون دارم ان شاءالله كه خوشمزه بشه

  31. سلمان گفت:

    درود بر شما کلی استفاده کردیم اما نظر آذین خانم(خانم گلم) اینه که در روش اول ماهی ها رو ۲۰ دقیقه در موادی که گفتین(آرد و…) بخوابونیم تا بوی ماهی بره اما به نظر من لزومی نداره حالام با هم اختلاف نظر پیدا کردیم قهر کرده نمیدونم چکار کنم!! ماهی رو درست کنم یا پاشم نازش رو بخرم با اینکه میدونم حق با منه.در هر صورتت ممنون از اطلاعات خوبتون.
    سلمان

  32. کد بانو گفت:

    خوب بود ولی اینا رو یه بزغاله هم بلده خخخخخخخخخخ

  33. sima گفت:

    tank u very much it will be deliCIOUS

  34. اصغر گفت:

    سلام روش ها خوبه .یه سوال داشتم میشه اب پیاز رو گرفت و نیم ساعتی ماهی تو اب پیاز بمونه

  35. اصغر گفت:

    سلام روش ها خوبه .یه سوال داشتم میشه اب پیاز رو گرفت و نیم ساعتی ماهی تو اب پیاز بمونه

  36. افسانه گفت:

    سلام امشب میخوام درست کنم حسابی دهنم آب افتاد اخه من خیلی شکمو هستم

  37. افسانه گفت:

    سلام امشب میخوام درست کنم حسابی دهنم آب افتاد اخه من خیلی شکمو هستم

  38. افسانه گفت:

    سلام امشب میخوام درست کنم حسابی دهنم آب افتاد اخه من خیلی شکمو هستم

  39. ناصر گفت:

    عالی بود

  40. نجمه موسوی گفت:

    موادى که با ماست درست می شد که ماهی را در ان می زدن بعد سرخ می کردن وماهى سخارى می شد را توضیح دهید چگونه درست می شد لطفا ایمىل بزنید

  41. الناز شاکری گفت:

    چند دقیقه ماهی پخته شده را داخل موادی که گفتین بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟

  42. شهناز گفت:

    خیلی ممنون عالی بود خواهش میکنم اموزش باقالی پلو با سبزی روهم بدین

  43. الهام گفت:

    سلام.پیشنهاد میکنم به موادی که ماهی رو داخلش میخوابونید،کیوی رنده شده هم اضافه کنید.فوق العاده میشه.

  44. اﻣﻴﺮ گفت:

    ﻋﺎﻟﻲ ﺑﻮﺩ ﻭاﻗﻌﺎ ﻣﭽﻜﺮﻡ

  45. حسین گفت:

    بوی بد ماهی کپورچجوری ازبین میره؟ مطالب عالی است تشکر

  46. Arash گفت:

    اوه چه خبر خانم محترم شما شیرازی تهرانی بوشهری هستین؟ چه خبرته یک طومار ادویه و مواد.. و یکی دو ساعت دو یخچال.. این حرفا چه خانم من مرد قشم هستم پخت ماهی نه ب این همه مواد لازمه نه این هنه دنگ و فنگ زمان پخت ماهی در یه رب تا ۲۰ دقیقه اونم بسیار لذیز و خ ش عطر اماده میشه جزیزه قشم ماهی تازه است و ب علت داشتن سطح مرجانی و زیستگاه خوب ماهی های قشم دریای خلیج فارس خوشمزه ترین ماهیهای دنیاست ک ب امارات و المان صدر میشه هر کسی از دوستان ک با خانواده های قشمی رفت و امد داره میفهمه ک کدبانوها و فزشته های زمینی قشم چه ماهیهای خوش مزه درست میکند با ادویه مخصوص عزبی و هندی ک کیلوی صد هزار تومانه و ناهی حز ب ه د و ادویه و میهز و رب نمک روخن ب هیچی نیاز نداره و حتی ب یک دقیقه گداشتن تو یخچال مخچال نیاز نواره هجون فوری زنای کدبانو گلل سرخ قشم ی رب اماده میکنن که انگشتاتون رو با چاقو میبرین

  47. نیوشا گفت:

    درود بیکران بر شما.مطالب عالی بودن.قیمت ها منصفانه و بروز هستن.متشکرم

  48. حامی گفت:

    ممنون ازراهنمایتون ولی مشکل من اینه که من جایی اشپزم ویکی ازاشخاص اصلا پیازوسیرداخل غذا اگه باشه نمیخوره من موندم بابوی ماهی ومرغ وگوشت چیکارکنم.ممنون

  49. اکبر شایان گفت:

    سلام دوست عزیز.شما میتونید برای اون یک نفر غذا جداگانه درست کنید.اینطوری میتونید اصول آشپزی رو هم رعایت کنید و هنر آشپزیتون رو ب بفیه نشون بدید.

  50. متی گفت:

    در جواب آقای حامی ۱۲/۱۰/۱۳۹۴ برای از بین بردن بوی گوشت مرغ و ماهی یا به طور کلی بوی گوشت خام میتونید از آویشن هویج یا گرد لیمو استفاده کنین

  51. شریفی گفت:

    با سلام در جواب لیلا خانم باید بگم که تنها نوع ماهی که نیازی به مخلفات ندارد ماهی قزل آلاست یه بار امتحان کنید وفقط هنگام سرخ کردن بهش کمی نمک بزنید و ماهی روقبلش خشک کنید نوش جان کنید ببینید چقدر خوشمزست وطعم طبیعی ماهی حفظ میشه ولی با اون مخلفات طعم اصلی ماهی ازبین میره ومعلوم نیست که چه طعمی داره به نظر من در اون حالت طعمش بیشتر به گوشت مرغ میمونه

  52. بهمن گفت:

    کوفتتون بشه

  53. كيان گفت:

    ممنونم از راهنمايى مفيدتون فقط يك تذكر كوچك روزنامه مملو از سرب است بهتر نيست حذفش كنيد با عذر خواهى فراوان

  54. كيان گفت:

    ممنونم از راهنمايى مفيدتون فقط يك تذكر كوچك روزنامه مملو از سرب است بهتر نيست حذفش كنيد با عذر خواهى فراوان

  55. مهربانو گفت:

    باسلام ببخشید اگه از قبل توی مواد نخوابونیمش بعد از پخت بو یا طعم بدی نمیده؟؟

  56. مریم گفت:

    سرخ کردن ماهی بااردسوخاری

  57. ب گفت:

    روشهای بسیار خوبی گذاشتید در ضمن کانال تلگرام ماهی ها عالیه

  58. بهار گفت:

    برا دوستی که گفتن پیاز نمیخورن شما پیاز و بعد پوس کندن البته اون ته پیاز و نکنین که فلسای پیاز از هم جدانشنو تو غذاپخش نشه درسته بندازین سیر و هم همینطور حتی میتونین تو یه طوری تمیز سفید سیر و میاز و ببتدین و تو غذا بندازین و بعد آماده شدن غذا برش دارین هر دو روش خوبه ولی من روش اول و همیشه انحام میدم برا زمانی که بخوام داخل آب گوشتام پیاز خرد شده نداشته باشم اگه زمانی هم فراموش کردم و پیاز ریز کردم تو غذا بعد آماده شدن آب هورشت و با الک صاف میکنم اینطوری یه آب خورشت مجلسی داریم و هم اثری از پیاز و سیر نیست

  59. بهار گفت:

    برا دوستی که گفتن پیاز نمیخورن شما پیاز و بعد پوس کندن البته اون ته پیاز و نکنین که فلسای پیاز از هم جدانشنو تو غذاپخش نشه درسته بندازین سیر و هم همینطور حتی میتونین تو یه طوری تمیز سفید سیر و میاز و ببتدین و تو غذا بندازین و بعد آماده شدن غذا برش دارین هر دو روش خوبه ولی من روش اول و همیشه انحام میدم برا زمانی که بخوام داخل آب گوشتام پیاز خرد شده نداشته باشم اگه زمانی هم فراموش کردم و پیاز ریز کردم تو غذا بعد آماده شدن آب هورشت و با الک صاف میکنم اینطوری یه آب خورشت مجلسی داریم و هم اثری از پیاز و سیر نیست

  60. بهار گفت:

    برا دوستی که گفتن پیاز نمیخورن شما پیاز و بعد پوس کندن البته اون ته پیاز و نکنین که فلسای پیاز از هم جدانشنو تو غذاپخش نشه درسته بندازین سیر و هم همینطور حتی میتونین تو یه توری تمیز سفید سیر و میاز و ببتدین و تو غذا بندازین و بعد آماده شدن غذا برش دارین هر دو روش خوبه ولی من روش اول و همیشه انحام میدم برا زمانی که بخوام داخل آب گوشتام پیاز خرد شده نداشته باشم اگه زمانی هم فراموش کردم و پیاز ریز کردم تو غذا بعد آماده شدن آب هورشت و با الک صاف میکنم اینطوری یه آب خورشت مجلسی داریم و هم اثری از پیاز و سیر نیست

  61. محمد گفت:

    چرا م چرا وق تی من ماهی قزل الت رود

    سلام چرا وقتی من ما قی قزل الا رو سرخ می کنم از هم وامیره

  62. taha گفت:

    باسلام
    اگه به ماهی شکم پر تمر هندی و جعفری اضافه کنید واقعا خوشمزه میشه

  63. فرامرز ش گفت:

    سلام چه طور ماهی ر سرخ کنیم که سیخ های اون ازبین بره به عبارتی چه کار کنیم که ماهی بعد سرخ شدن دیگه سیخ هاش اذیت نکنه

  64. فرامرز ش گفت:

    سلام چه طور ماهی ر سرخ کنیم که سیخ های اون ازبین بره به عبارتی چه کار کنیم که ماهی بعد سرخ شدن دیگه سیخ هاش اذیت نکنه

  65. نورا گفت:

    سلام
    ممنونم از ارائه روشهای خیلی خوب پخت ماهیتون فقط یک مورد در روش دوم فرمودین اب ماهی با روزنامه گرفته بشه که باتوجه به اینکه روزنامه سرب داره بهتره با دستمال حوله ای یا پارچه ای اینکار انجام بشه.
    باتشکر

  66. اکبر شایان گفت:

    ممنوم.تصیحیح میشه

  67. اکبر شایان گفت:

    سلام.
    میتونید ماهی رو فیله کنید

  68. الینا گفت:

    مرسی روش های خوبیه اما من یه روش دیگر خوشمزه بلدم. ماهی ها راشسته ونصف کنید درصورت داشتن وسایل انها را به قطعات کوچک تبدیل کنید. بعد ماهی ها را در مخلوط زردچوبه نمک اب لیمو وپیاز رنده شده ودیگر ادویه جات بخوابا نید به مدت نیم ساعت بعد ارد را روی ظرفی مثل سینی بریزید وماهی ها رابغلتانید. وسرخ کنید. بسیار خوشمزه است به همراه دوغ

  69. فاطمه گفت:

    سلام برای ماهی شیر نیزه ای هم کاربرد داره؟

  70. اکبر شایان گفت:

    بله تفاوتی نداره

  71. شیلا گفت:

    هر چی ماهی درست میکردم به هر روشی بیمزه بود الان از حرص رفتم همینجوری بدون هیچ مخلفاتی سرخ کردمو کمی نمک زدم وای نمیدونید خیلی خوشمزه بود

  72. سلیماندوست گفت:

    باسلام و خداقوت به دست اندرکاران سایت ماهی ها ، واقعا باید بگم روزیتون میلیاردها برابر بشه انشاءالله . فقط میتونم بگم واقعا سایت بسیار عالییییییی هست خیییییلی عالییییی هست موفق و پیروز و سربلند و سرافراز باشید انشاءالله . در ضمن برای شهرهای راه دور هم ماهی ارسال میکنید ؟

  73. atefeh گفت:

    سلام حتما لازمه موقعه سرخ کردن شیر هم باشه یانه؟

  74. شهناز گفت:

    با سلام علت سفت شدن ماهی پس از سرخ کردن چیست?

  75. اکبر شایان گفت:

    سلام
    دلایلی زیادی میتونه داشته باشه
    از جمله
    نوع ماهی
    برش ضخامت دار و حچیم
    و اینکه ماهی رو حتما باید اول از سمت گوشت توی روغن سرخ کرد
    اگر اول از سمت پوست سرخ کنید ماهی جر و سفت میشه

  76. اکبر شایان گفت:

    سلام
    حتما لازم نیست ولی بهتره ک باشه

  77. اکبر شایان گفت:

    سلام
    ممنونم از پیام روحیه بخشتون
    برای شهرهایی که لبه بندر بوشهر سرویس پایانه داشته باشه میتونیم ارسال کنیم

  78. اکبر شایان گفت:

    بعضی اوقات لازمه ماهی رو خیلی ساده و بدون مخلفات سرخ کنید عالی میشه

  79. رش خوانساری گفت:

    درود برشما وسپاس بخاطر مطالب مفیدتون .. من یه روش پخت ماهی برای کسانی که ماهی شکم پردوست دارند میگم امیدوارم کنار کسانی که خیلی دوستشون دارید بخورید ولذت ببرید .. برای این غذا نیاز به ماهی زبید هست البه با ماهی های دیگه مثل قزل آلا هم بد نمیشه . ماهی را بشورید واگه از سر ماهی بدتون نمیاد چشمهاشو دربیارید وتمیزش کنید به مدت یکساعت ماهی را لای یه پارچه پنبه ای بپیچیدویه جسم سنگین روش بزارید تا آب اضافه وبوی ضخم ماهی از بین بره چون مقدار زیادی از بوی نامطبوع ماهی بخاطر مایعات درون گوشتشه ..مقداری گردو .چعفری .سیر له شده ..پیاز چرخ شده کشمش وزغفران وادویه وبه سلیقه خودتون اگه ماده دیگه دوست داریدرا به صورت خمیر دربیارید وشکم ماهی را باهاش پرکنید وبدوزید..اگه طعم ترش را ترجیح میدید آب لیمو هم به خمیر اضافه کنید وبعد ازغلطاندن توی پودر سوخاری( که من ترجیح میدم برای دوری از کپک زده بودن یا مونده بودن پودرآماده از نان خشک خونه خودم استفاده کنم تا پودرآماده)که باز هم میتونید به سلیقه خودتون با ادویه کاری یا معمولی یا زنجبیل وغیره طعمدارش کنید توی روغن(که البته با روغن حیوانی خوشمزه تر میشه) کاملا برشته وسرخ ونوش جان کنید..برای هرکی درست کردم خیلی دوست داشته ولذت برده امیدوارم شماهم بخوریدولذت ببرید.( برای هر ستاره ای که ناگهان درآسمان غروب میکند دلم هزار پاره است . دل هزار پاره را .اندیشه آین که آسمان همیشه وهنوز پر از ستاره است چاره است .شبتون ستاره بارون ..سپاس

  80. زهرا گفت:

    خوب بود فقط امید وارم خوب بشه ،

  81. پریسا گفت:

    عالی بود مرسی

  82. رحیم مومنی گفت:

    سلام باتشکر از مطالب مفیدتان.

  83. راحله گفت:

    واقعا عالی بود مرسی.

  84. ر احمدی گفت:

    طرز تهیه آموزش ماهی تازه

  85. رومه گفت:

    با عرض سلام
    روش های ارائه شده بسیار خوب بود از شما تشکر می شود

  86. زیارتی گفت:

    بسیار عالی بود

  87. زهرا گفت:

    عالی بود ??

  88. پریناز نوری گفت:

    سلام چند نوع ماهی بدون استخوان بفرستید ممنون

  89. رسول گفت:

    خیلی خوب بود

  90. لاولی گفت:

    هی خوب بود😁😁😁😁

  91. نسترن گفت:

    مرسی واقعا، روش دوم عالی بود ، بابام کلی پسندید 😍😜

  92. زهرا گفت:

    عالی بود مرررسی

  93. زهرا گفت:

    امشب مهمون دارم و میخوام درست کنم فقط ترسم اینه که وا بره

  94. ناشناس گفت:

    ممنونم.مهمونام خوششون اومد

  95. M.E گفت:

    It is good. I have a fun food

  96. آشپزگمنام گفت:

    سلام من از این سایت وکانال کلی چیز یادگرفتم وچند ساله برای هر کی ماهی درست کردم خیلی دوست داشته بازم ممنون به خاطر اطلاعات مفیدتون

  97. لیدا گفت:

    آره واقعا عالی بود

  98. ناشناس گفت:

    سلام.عالی بود ممنون

  99. بهار گفت:

    اسم ماهی ها اشتباهه
    شیر،جیش،هامور

  100. نازگل گفت:

    سلام عالی بود ممنون

  101. نادر گفت:

    کباب شامی

  102. وقت کردی برو کلاس املا یه کم املات ضعیفه. البته یه کم نه خیلی. چه وضعشه؟ همش غلط غلوطه

    • اکبر شایان گفت:

      درود جناب بیگلر عزیز ، استاد اشتباهات تایپی با غلط املایی تفاوت داره ، از توجه شما سپاسگزارم . صحیح شد.

پاسخ دادن به sama لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.