روش اول:
ماهی رو بعد از شستن تو مخلوط آرد و نمک وزردچوبه و ادویه مخصوص ماهی و روغن به صورت ساده سرخ میکنیم. بعد تو یک ماهیتابه جدا سیر فراوون سرخ میکنم بعد گشنیز و جعفری رو خورد کرده و بعد به سیر اضافه میکنم و تفت میدم بعد آب نارنج یا آب لیموی تازه رو اضافه میکنیم و ماهی های سرخ شده رو به این مواد اضافه می کنیم و زیر شعله ی گاز رو کم میکنیم تا بوی آب لیمو یا نارنج توی ماهی بپیچه وبعد از ربع ساعت ، ماهی با طعم و چاشنی خوشمزه آماده است.
مقدار آب لیمو یا نارنج بستگی به ذائقه شما داره در ظرفتون رو هم باید بزارید تا آبلیمو بخار بشه و عطرش تو همه غذاتون بپیچه.
روش دوم:
بعد نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، یکم ادویه کاری، یکم پودر رزماری بعد هم یکم زنجبیل تازه رو رنده ریز میکنم و روی گوشت ماهی میمالیم.
در آخر هم چند قاشق چایخوری زعفران دم کرده روی گوشت ماهیها می ریزم و درب ظرف رو میبندم
توي يه بشقاب آرد سوخاری +نمک+ زردچوبه+ فلفل سیاه+ پودر تخم گشنیز+ پودر سیر+ یکم پودر رزماری + خيلي كم آويشن رو با هم مخلوط ميكنیم و
ماهي رو توي اين پودر ميزنیم، طوری که تمام سطح ماهی رو بگیره و
توي روغن روي حرارت كم سرخش ميكنیم.
چند توصیه اساسی برای مهار کردن بوی ماهی در فضای خونه و آشپزخونه:
– براي اينكه ماهي بوی بد نده و یا در حين سرخ كردن بوش توي خونه نپيچه، دو تا حبه سير رو پوست بكنيد و توي روغني كه دارين توش ماهي سرخ ميكنيد بندازيد.
– برای از بین بردن بوی ماهی از تو تابه ای که توش ماهی سرخ میکنید یه پیاز کوچیک رو خورد کنید و با روغن کم و حرارت پایین تفت بدید.
رايج ترين و كاربردي ترين چاشني ها نمك، فلفل سياه و قرمز، دارچين، زعفران و پودر سير، آب پياز(بعضي ها هم ميگن آب پياز خوشمزه ترش ميكنه تا خود پياز) و آبليمو است كه لازمه ماهي ۱ الي ۲ ساعت در مخلوطي از اين مواد قرار بگيره تا مزه دار بشه.. البته به دلخواه هم ميشه بعضي از اين چاشني ها رو كم و زياد كرد.
ماهي زنجبيلي براي افرادي كه عطر و طعم زنجبيل رو ميپسندن بهتره در اين روش از ماهي حلوا يا شیر و هر ماهي بدون استخوان استفاده کنید. بعد از اینکه ماهی رو تکه تکه کردید خشک کنید ، یه تکه زنجبیل روریز رنده کنید با نمک مخلوط کنید و بمالید رو ماهی ها ، بزارید ۳ ساعت تو یخچال بمونه بعد روغن رو داغ کنید و ماهیها رو توی روغن داغ داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
موادلازم:
*ماهی بی خار: یک کیلو (شیر،میش،ماهور)
*سیرریز رنده شده : یک بوته درشت
*پودرسیر: یک قاشق مربا خوری
*نمک : به میزان لازم
*فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
*پاپریکا: یک قاشق جایخوری
*زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
*زنجبیل : نصف قاشق چایخوری
*آویشن : یک قاشق چایخوری
*پیاز :یک عدد بزرگ
طرزتهیه :
ماهی رو دراندازه های گوشت قیمه خرد کنید بشورید و بزارید کاملا آبش بره ، همه چاشنی ها رو با هم مخلوط کنید بریزید رو ماهی بعد سیر رنده شده رو بریزید و خوب مخلوط کنید بزارید یه ربع تو یخچال بمونه ، بعد تو ماهیتابه روغن مایع بریزید ، ماهی ها رو با کلیه مخلفاتش بریزید توش در ظرف رو بزارید و رو حرات بالا اونها رو سرخ کنید ( میگم درظرف رو بزارید به دو دلیل اول اینکه روغن پخش نشه و دوم این که ماهی ها مغزپخت بشه ) تقریبا ۲۰ دقیقه زمان میبره تا آماده بشه. يا ميتونيد ماهي ها رو در تكه هاي بزرگ در اين مواد بخوابونيد و بعد از مزه دار شدن سرخ کنید.
برای رفع بوی بد ماهی از سرکه استفاده کنید.
برای بر طرف کردن بوی بد ماهی ( البته بعضی ها بوی زهم ماهی پسندشون نیست و این یک راهکار است )پس از پختن یا سرخ کردن آن مقداری سرکه درون یک ظرف آب بریزید و بجوشانید. اگرچه خود سرکه کمی بو دار است ولی پس از تبخیر آن در آب همه ی بوهای بد برطرف می شود. چرا؟ بیشتر بوها قلیایی هستند یعنیpH آنها بیش از هفت است، ولی سرکه یک اسید (استیک اسید) است. واکنش خنثی شدن اسید و باز همان چیزی است که باعث می شود علاوه بر بوی ماهی بوی سرکه هم از بین برود

استفاده از ادویه جات مناسب غذاهای دریایی ، در افزودن طعم و مزه ی ماهی و میگو ، نقش مهمی ایفا می کند .
ماهی در تصویر #حمام است .
گوشت سفید و بدون خار مناسب پخت انواع غذاهای دریایی

عالی بود مرسی
خوب بود
مرسی خبلی عالی بود فقط میگفتید با چی مصرف کنیم ماهی سرخ کرده رو بهتر بود مچکرم
روشهاي خوبي بود
مرسی عالی بود
ممنون از راهنماییتون
من عاشق اشپزی هستم
معين جان,من هم معتقدم,آشپزى يک هنر است.
goooood
دهنمو آب انداختی حالا دلم هوس ماهی کرد از کجا گیر بیارم
its great
مرسی از راهنماییاتون
عالی بود
عالی بود مرررررررررررررررسی
عالی عالی بود بسیار ممنون از را راهنماییهای آموزنده تون
ممنونم از اينكه همه را با جزئيات توضيح داديد
از تئضیحات کامل و بی نقصتون واقعا ممنونم.
خوب بود
ازگشنگی مردم
ایناواقعا روشهای خوبی برای یه خانم خونه دار چون باید وقت بزاره که غذا خوب در بیاد
موافقین؟؟
خیلی خوشمزه می شه حتمامیرم امتحان می کنم پختن ماهی با این روش را
سلام عالی بود
به نظرم اگر این همه مواد و مخلفات را به گوشت سگ هم بزنیم هم طعم دار میشه هم خوشمزه…وری گود
قیاس مع الفارق!!!!!!!!!!!!
نوش جان
سلام و ممنون از توضیحاتتون. من همین حالا سفره سبزی پلو با ماهی را جمع کردم. با اینکه از دیشب ماهی قزل الا رو تو مواد پیاز و سیر و نمک و زردچوبه و آبلیمو خوابانده بودم و امروز بعد از زدن در تخم مرغ و پودر سوخاری سرخ کردم اما باز هم بی مزه بود. راستش اصلاً اهل ماهی خوردن نیستیم اما گاهی در رستوران های مطرح شهرمان ماهی می خوریم و مزه اش عالیه. نمی دونم ماهی قزل آلا اینجوریه یا روش بهتری برای پخت هست. ممنون میشم خانواده ام را با ماهی خوردن آشتی بدید. یک دنیا ممنون از راهنماییتون.
ماهی قزل آلا رو فقط باید شکم پر خورد با سبزی گشنیز و تمرو سیر و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز حشو درست کنید توی شکمش کامل پهن کنید و بعد هم توی فر با زغال کبااااب
ممنون
واقعا عالی بود مخصوصا روش دوم،ممنونم
خیلی ممنون
ممنون/ گشنم شد مخصوصا الانم که روزه ایم.
خیلی عالی بود.موفق باشی
ممنون”در مورد میگو هم میشه ازاین روش استفاده کرد؟
خیلی خشمزه بود ترد بود وترش بود
قراره برم درست کنم. انشالله خوشمزه بشه. ممنونم از راهنمایتون
اصلا خوب نبود
مرسي همشون خوب بودن
فردا مهمون دارم ان شاءالله كه خوشمزه بشه
درود بر شما کلی استفاده کردیم اما نظر آذین خانم(خانم گلم) اینه که در روش اول ماهی ها رو ۲۰ دقیقه در موادی که گفتین(آرد و…) بخوابونیم تا بوی ماهی بره اما به نظر من لزومی نداره حالام با هم اختلاف نظر پیدا کردیم قهر کرده نمیدونم چکار کنم!! ماهی رو درست کنم یا پاشم نازش رو بخرم با اینکه میدونم حق با منه.در هر صورتت ممنون از اطلاعات خوبتون.
سلمان
خوب بود ولی اینا رو یه بزغاله هم بلده خخخخخخخخخخ
tank u very much it will be deliCIOUS
سلام روش ها خوبه .یه سوال داشتم میشه اب پیاز رو گرفت و نیم ساعتی ماهی تو اب پیاز بمونه
سلام روش ها خوبه .یه سوال داشتم میشه اب پیاز رو گرفت و نیم ساعتی ماهی تو اب پیاز بمونه
چرا که نه…
سلام امشب میخوام درست کنم حسابی دهنم آب افتاد اخه من خیلی شکمو هستم
سلام امشب میخوام درست کنم حسابی دهنم آب افتاد اخه من خیلی شکمو هستم
سلام امشب میخوام درست کنم حسابی دهنم آب افتاد اخه من خیلی شکمو هستم
عالی بود
موادى که با ماست درست می شد که ماهی را در ان می زدن بعد سرخ می کردن وماهى سخارى می شد را توضیح دهید چگونه درست می شد لطفا ایمىل بزنید
چند دقیقه ماهی پخته شده را داخل موادی که گفتین بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون عالی بود خواهش میکنم اموزش باقالی پلو با سبزی روهم بدین
سلام.پیشنهاد میکنم به موادی که ماهی رو داخلش میخوابونید،کیوی رنده شده هم اضافه کنید.فوق العاده میشه.
ﻋﺎﻟﻲ ﺑﻮﺩ ﻭاﻗﻌﺎ ﻣﭽﻜﺮﻡ
بوی بد ماهی کپورچجوری ازبین میره؟ مطالب عالی است تشکر
اوه چه خبر خانم محترم شما شیرازی تهرانی بوشهری هستین؟ چه خبرته یک طومار ادویه و مواد.. و یکی دو ساعت دو یخچال.. این حرفا چه خانم من مرد قشم هستم پخت ماهی نه ب این همه مواد لازمه نه این هنه دنگ و فنگ زمان پخت ماهی در یه رب تا ۲۰ دقیقه اونم بسیار لذیز و خ ش عطر اماده میشه جزیزه قشم ماهی تازه است و ب علت داشتن سطح مرجانی و زیستگاه خوب ماهی های قشم دریای خلیج فارس خوشمزه ترین ماهیهای دنیاست ک ب امارات و المان صدر میشه هر کسی از دوستان ک با خانواده های قشمی رفت و امد داره میفهمه ک کدبانوها و فزشته های زمینی قشم چه ماهیهای خوش مزه درست میکند با ادویه مخصوص عزبی و هندی ک کیلوی صد هزار تومانه و ناهی حز ب ه د و ادویه و میهز و رب نمک روخن ب هیچی نیاز نداره و حتی ب یک دقیقه گداشتن تو یخچال مخچال نیاز نواره هجون فوری زنای کدبانو گلل سرخ قشم ی رب اماده میکنن که انگشتاتون رو با چاقو میبرین
درود بیکران بر شما.مطالب عالی بودن.قیمت ها منصفانه و بروز هستن.متشکرم
ممنون ازراهنمایتون ولی مشکل من اینه که من جایی اشپزم ویکی ازاشخاص اصلا پیازوسیرداخل غذا اگه باشه نمیخوره من موندم بابوی ماهی ومرغ وگوشت چیکارکنم.ممنون
سلام دوست عزیز.شما میتونید برای اون یک نفر غذا جداگانه درست کنید.اینطوری میتونید اصول آشپزی رو هم رعایت کنید و هنر آشپزیتون رو ب بفیه نشون بدید.
در جواب آقای حامی ۱۲/۱۰/۱۳۹۴ برای از بین بردن بوی گوشت مرغ و ماهی یا به طور کلی بوی گوشت خام میتونید از آویشن هویج یا گرد لیمو استفاده کنین
با سلام در جواب لیلا خانم باید بگم که تنها نوع ماهی که نیازی به مخلفات ندارد ماهی قزل آلاست یه بار امتحان کنید وفقط هنگام سرخ کردن بهش کمی نمک بزنید و ماهی روقبلش خشک کنید نوش جان کنید ببینید چقدر خوشمزست وطعم طبیعی ماهی حفظ میشه ولی با اون مخلفات طعم اصلی ماهی ازبین میره ومعلوم نیست که چه طعمی داره به نظر من در اون حالت طعمش بیشتر به گوشت مرغ میمونه
کوفتتون بشه
ممنونم از راهنمايى مفيدتون فقط يك تذكر كوچك روزنامه مملو از سرب است بهتر نيست حذفش كنيد با عذر خواهى فراوان
ممنونم از راهنمايى مفيدتون فقط يك تذكر كوچك روزنامه مملو از سرب است بهتر نيست حذفش كنيد با عذر خواهى فراوان
باسلام ببخشید اگه از قبل توی مواد نخوابونیمش بعد از پخت بو یا طعم بدی نمیده؟؟
سرخ کردن ماهی بااردسوخاری
روشهای بسیار خوبی گذاشتید در ضمن کانال تلگرام ماهی ها عالیه
برا دوستی که گفتن پیاز نمیخورن شما پیاز و بعد پوس کندن البته اون ته پیاز و نکنین که فلسای پیاز از هم جدانشنو تو غذاپخش نشه درسته بندازین سیر و هم همینطور حتی میتونین تو یه طوری تمیز سفید سیر و میاز و ببتدین و تو غذا بندازین و بعد آماده شدن غذا برش دارین هر دو روش خوبه ولی من روش اول و همیشه انحام میدم برا زمانی که بخوام داخل آب گوشتام پیاز خرد شده نداشته باشم اگه زمانی هم فراموش کردم و پیاز ریز کردم تو غذا بعد آماده شدن آب هورشت و با الک صاف میکنم اینطوری یه آب خورشت مجلسی داریم و هم اثری از پیاز و سیر نیست
برا دوستی که گفتن پیاز نمیخورن شما پیاز و بعد پوس کندن البته اون ته پیاز و نکنین که فلسای پیاز از هم جدانشنو تو غذاپخش نشه درسته بندازین سیر و هم همینطور حتی میتونین تو یه طوری تمیز سفید سیر و میاز و ببتدین و تو غذا بندازین و بعد آماده شدن غذا برش دارین هر دو روش خوبه ولی من روش اول و همیشه انحام میدم برا زمانی که بخوام داخل آب گوشتام پیاز خرد شده نداشته باشم اگه زمانی هم فراموش کردم و پیاز ریز کردم تو غذا بعد آماده شدن آب هورشت و با الک صاف میکنم اینطوری یه آب خورشت مجلسی داریم و هم اثری از پیاز و سیر نیست
برا دوستی که گفتن پیاز نمیخورن شما پیاز و بعد پوس کندن البته اون ته پیاز و نکنین که فلسای پیاز از هم جدانشنو تو غذاپخش نشه درسته بندازین سیر و هم همینطور حتی میتونین تو یه توری تمیز سفید سیر و میاز و ببتدین و تو غذا بندازین و بعد آماده شدن غذا برش دارین هر دو روش خوبه ولی من روش اول و همیشه انحام میدم برا زمانی که بخوام داخل آب گوشتام پیاز خرد شده نداشته باشم اگه زمانی هم فراموش کردم و پیاز ریز کردم تو غذا بعد آماده شدن آب هورشت و با الک صاف میکنم اینطوری یه آب خورشت مجلسی داریم و هم اثری از پیاز و سیر نیست
چرا م چرا وق تی من ماهی قزل الت رود
سلام چرا وقتی من ما قی قزل الا رو سرخ می کنم از هم وامیره
باسلام
اگه به ماهی شکم پر تمر هندی و جعفری اضافه کنید واقعا خوشمزه میشه
سلام چه طور ماهی ر سرخ کنیم که سیخ های اون ازبین بره به عبارتی چه کار کنیم که ماهی بعد سرخ شدن دیگه سیخ هاش اذیت نکنه
سلام چه طور ماهی ر سرخ کنیم که سیخ های اون ازبین بره به عبارتی چه کار کنیم که ماهی بعد سرخ شدن دیگه سیخ هاش اذیت نکنه
سلام
ممنونم از ارائه روشهای خیلی خوب پخت ماهیتون فقط یک مورد در روش دوم فرمودین اب ماهی با روزنامه گرفته بشه که باتوجه به اینکه روزنامه سرب داره بهتره با دستمال حوله ای یا پارچه ای اینکار انجام بشه.
باتشکر
ممنوم.تصیحیح میشه
سلام.
میتونید ماهی رو فیله کنید
مرسی روش های خوبیه اما من یه روش دیگر خوشمزه بلدم. ماهی ها راشسته ونصف کنید درصورت داشتن وسایل انها را به قطعات کوچک تبدیل کنید. بعد ماهی ها را در مخلوط زردچوبه نمک اب لیمو وپیاز رنده شده ودیگر ادویه جات بخوابا نید به مدت نیم ساعت بعد ارد را روی ظرفی مثل سینی بریزید وماهی ها رابغلتانید. وسرخ کنید. بسیار خوشمزه است به همراه دوغ
سلام برای ماهی شیر نیزه ای هم کاربرد داره؟
بله تفاوتی نداره
عالی بود
هر چی ماهی درست میکردم به هر روشی بیمزه بود الان از حرص رفتم همینجوری بدون هیچ مخلفاتی سرخ کردمو کمی نمک زدم وای نمیدونید خیلی خوشمزه بود
دمت گرم
باسلام و خداقوت به دست اندرکاران سایت ماهی ها ، واقعا باید بگم روزیتون میلیاردها برابر بشه انشاءالله . فقط میتونم بگم واقعا سایت بسیار عالییییییی هست خیییییلی عالییییی هست موفق و پیروز و سربلند و سرافراز باشید انشاءالله . در ضمن برای شهرهای راه دور هم ماهی ارسال میکنید ؟
سلام حتما لازمه موقعه سرخ کردن شیر هم باشه یانه؟
با سلام علت سفت شدن ماهی پس از سرخ کردن چیست?
سلام
دلایلی زیادی میتونه داشته باشه
از جمله
نوع ماهی
برش ضخامت دار و حچیم
و اینکه ماهی رو حتما باید اول از سمت گوشت توی روغن سرخ کرد
اگر اول از سمت پوست سرخ کنید ماهی جر و سفت میشه
سلام
حتما لازم نیست ولی بهتره ک باشه
سلام
ممنونم از پیام روحیه بخشتون
برای شهرهایی که لبه بندر بوشهر سرویس پایانه داشته باشه میتونیم ارسال کنیم
بعضی اوقات لازمه ماهی رو خیلی ساده و بدون مخلفات سرخ کنید عالی میشه
درود برشما وسپاس بخاطر مطالب مفیدتون .. من یه روش پخت ماهی برای کسانی که ماهی شکم پردوست دارند میگم امیدوارم کنار کسانی که خیلی دوستشون دارید بخورید ولذت ببرید .. برای این غذا نیاز به ماهی زبید هست البه با ماهی های دیگه مثل قزل آلا هم بد نمیشه . ماهی را بشورید واگه از سر ماهی بدتون نمیاد چشمهاشو دربیارید وتمیزش کنید به مدت یکساعت ماهی را لای یه پارچه پنبه ای بپیچیدویه جسم سنگین روش بزارید تا آب اضافه وبوی ضخم ماهی از بین بره چون مقدار زیادی از بوی نامطبوع ماهی بخاطر مایعات درون گوشتشه ..مقداری گردو .چعفری .سیر له شده ..پیاز چرخ شده کشمش وزغفران وادویه وبه سلیقه خودتون اگه ماده دیگه دوست داریدرا به صورت خمیر دربیارید وشکم ماهی را باهاش پرکنید وبدوزید..اگه طعم ترش را ترجیح میدید آب لیمو هم به خمیر اضافه کنید وبعد ازغلطاندن توی پودر سوخاری( که من ترجیح میدم برای دوری از کپک زده بودن یا مونده بودن پودرآماده از نان خشک خونه خودم استفاده کنم تا پودرآماده)که باز هم میتونید به سلیقه خودتون با ادویه کاری یا معمولی یا زنجبیل وغیره طعمدارش کنید توی روغن(که البته با روغن حیوانی خوشمزه تر میشه) کاملا برشته وسرخ ونوش جان کنید..برای هرکی درست کردم خیلی دوست داشته ولذت برده امیدوارم شماهم بخوریدولذت ببرید.( برای هر ستاره ای که ناگهان درآسمان غروب میکند دلم هزار پاره است . دل هزار پاره را .اندیشه آین که آسمان همیشه وهنوز پر از ستاره است چاره است .شبتون ستاره بارون ..سپاس
خوب بود فقط امید وارم خوب بشه ،
عالی بود مرسی
سلام باتشکر از مطالب مفیدتان.
واقعا عالی بود مرسی.
طرز تهیه آموزش ماهی تازه
عالی بود
با عرض سلام
روش های ارائه شده بسیار خوب بود از شما تشکر می شود
بسیار عالی بود
عالی بود ??
سلام چند نوع ماهی بدون استخوان بفرستید ممنون
خیلی خوب بود
هی خوب بود😁😁😁😁
مرسی واقعا، روش دوم عالی بود ، بابام کلی پسندید 😍😜
عالی بود مرررسی
امشب مهمون دارم و میخوام درست کنم فقط ترسم اینه که وا بره
ممنونم.مهمونام خوششون اومد
عالی
It is good. I have a fun food
مرسی
سلام من از این سایت وکانال کلی چیز یادگرفتم وچند ساله برای هر کی ماهی درست کردم خیلی دوست داشته بازم ممنون به خاطر اطلاعات مفیدتون
عالیه
آره واقعا عالی بود
سلام.عالی بود ممنون
اسم ماهی ها اشتباهه
شیر،جیش،هامور
سلام عالی بود ممنون
عالیه
کباب شامی
وقت کردی برو کلاس املا یه کم املات ضعیفه. البته یه کم نه خیلی. چه وضعشه؟ همش غلط غلوطه
درود جناب بیگلر عزیز ، استاد اشتباهات تایپی با غلط املایی تفاوت داره ، از توجه شما سپاسگزارم . صحیح شد.
ادویه یادت نره!
سلام از راهنمایی تون ممنون
بیچاره ماهی ها. با خودشون میگن ما که علف دربا رو میخوریم ببین چه به روزگارمون میاد وای به حال اونایی که ما رو میخورن!
بسیار عالی متشکرم یکی گفته بود با ماهی با دوغ میخورم خواستم بگم دوغ طبع سردداره وماهی هم طبع سرد دارهوخوب نیست باهم بخورید بهتره با چیزهای گرم وادویه جات بخورید
ممنونیم یکی گفته بود با ماهی دوغ میخورم خواستم بگم دوغ طبع سردداره وماهی هم طبع سرد داره وخوب نیست باهم بخورید بهتره با چیزهای گرم وادویه جات بخورید ممنونم
برای اینکه ماهی وانره تو ماهیتابه قبل از پخت بهش کمی نمک بزنید بزارید بمونه تا گوشتش سفت بشه در ضمن خوب قبل سرخ کردن با دستمال حوله خشکش کنید آرد هم کمی بهش بزنید موثره روغن داخل تابه هم کاملا گرم باشه
قبل از پخت برای مزه دار کردن ماهی قزل آلا پودر سیر و سرکه کمی بهش بزنید بزارید نیم ساعتی بمونه بعد بقیه ادویه های موردنظرتون رو بهش بزنید
با سلام.من ماهی شیر یخ زده خریدم.در ابتدا در آب نمک گذاشتم و سپس ماهی ها رو بیرون آوردم و در ظرفی پپیاز و سیو نمک و زدچوبه فلفل و زنجبیل و آبلیمو زدم و چند ساعتی گذاشتم ماهی در مواد باشد و سپس در تخم مرغ زدم و در آرد زدم و در روغن سرخ کردم متاسفانه گوشت ماهی شیر بسیار سفت شده بود طعمش خوب بود ولی خیلی سفت شد بود هرچی جویده می شود بیشتر مثل آدامس می شد.می خواستم بدونم ماهی شیر کلا گوشت سفتی داره.من شمالیم ماهی شمال اصولا بافت نرم و آبداری دارن.لطف راهنمایی بفرمایید
درود به شما . مطمئنن ماهی خریداری شده ی شما ، شیرماهی نبوده . ماهی شیر گوشت بسیار ترد و نرمی داره و اصلا سفت نمیشه . متاسفانه در اکثر شهرهای غیربندری که مردم شناخت کافی از نوع ماهی ندارند اینگونه اتفاقات می افته . ماهیهای دیگر را با نام شیر به مشتری نابلد می فروشند