مواد لازم:

 

 

 

*یک عدد ماهی حدودا 350 گرم برای یک نفر(ماهی شوریده یا قزل رنگین کمان،راشگو)

*ادویه مخصوص ماهی

*روغن هسته ی انگور یا روغن کنجد یا روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

*نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

*پودر سیر نصف قاشق چایخوری

*لیموی تازه 2 عدد

 *گوجه برای تزئین یک عدد

*زیتون برای تزئین مقداری به دلخواه

 

طرز تهیه:

 

 

به تعداد هر نفر یک عدد ماهی 300 گرمی خریداری کنید و ماهی رو اول پولک(فلس)

گرفته و از زیر قسمت شکم شکاف بدید و داخل شکمش رو تمیز و خالی کنید.

بعد از این که ماهی رو شستید ،بزارید تا ماهی کاملا خشک بشه و آب ماهی

کاملا گرفته بشه،یک عدد لیمو رو بشکافید و آبلیمو رو بگیرد و درون شکم

ماهی بریزید،فلفل سیاه و ادویه و نمک (البته کسانی که

فشار خون دارند می تونند اصلا نمک نزنن و بجای آن

مقدار لیمو رو زیاد کنند)هم به داخل شکم ماهی ، و همه

جای ماهی بمالید،مقداری روغن هم روی ماهی بمالید و بعد

ماهی رو داخل یک ظرف نسوز بزارید و روی ظرف را فویل بکشید،

که مثل دمکنی عمل کنه و بعد بزارید داخل فر در فسمت 

وسط ، یا طبقه ی پائئن تا ماهی بپزد.اگر دوست دارید روی ماهی برشته بشه ،

فویل رو از روی ظرف برداید و ظرف ماهی رو در قسمت بالای فر

قرار بدید تا روی ماهی کاملا برشته بشه .

ماهی رو با گوجه و زیتون تزئئن و میل کنید.



خواندن این مطالب را نیز به شما توصیه میکنیم :



پخت ماهی رژیمیطریقه ی طبخ ماهی رژیمیدستور پخت ماهی رژیمیآموزش پخت ماهی رژیمیطریقه ی پخت ماهی رژیمیماهی برای کنترل فشار خونماهیغذای رژیمی


لطفاً دیدگاه ها ، پرسش ها و تجربیات خود را در مورد روش پخت ماهی رژیمی با ما در میان بگذارید

نام : *
ایمیل : *
دیدگاه : *
   

کامیار در تاریخ 1391/10/15 نوشته:

ممنون از سایت خوبتون.موفق باشید

اکبر شایان در تاریخ 1391/10/17 پاسخ داده:

با سلام،خوشحالم از اینکه نوشته های این سایت مورد توجه اتان قرار گرفته و سپاس از ارسال دیدگاهتان.

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما