خوراک میگو با رب گوجه

 

 

 مواد لازم:

 

 

 

*میگوی پاک شده ی آماده ۴۰۰ گرم

*پیاز متوسط ۲ عدد

*فلفل دلمه ای یک عدد متوسط

*سیر ۳ حبه رنده شده

*گوجه فرنگی ۳ عدد بزرگ

*فلفل قرمز به اندازه ی کافی (غذاهای دریائی هر چی مزه تند بودنشان بیشتر باشد خوشمزه تر می شوند)

*روغن به میزان لازم

*آبلیمو یک قاشق غذاخوری

*رب گوجه یک قاشق سوپخوری

*گشنیز یا جعفری  برای تزئین به میزان لازم

*خیارشور و زیتون  بون هسته برای تزئین

*ادویه کاری به میزان لازم

 

 

 

 

طرز تهيه:

 

 

اول یک عدد از پیازها را خورد کرده و در روغن تفت می دیم.سیر رو اضافه می کنیم و مقداری با پیازها

تفت می دیم تا از حالت خام بودن در بیاد و سپس فلفل دلمه ای رو که از قبل بصورت ریز ریز

و سالادی خورد کردیم به مواد اضافه می کنیم و تفت می دیم.

حالا نوبت اضافه کردن میگوها است و باید میگوها رو با مواد تفت بدیم تا آب میگو

بخار بشه و مواد به غلظت لازم برسه و اونوقت ادویه کاری و فلفل قرمز به اندزه ی دلخواه به

مواد بزنید.
.میگوها که با مواد خوب سرخ شدن ،ماهیتابه رو کناری بزارید.

حالا توی یک ماهیتابه ی دیگه مقداری روغن بریزید و اول او یک  پیاز رو خورد کنید

توی روغن بریزید و تفت بدید تا خوب طلائی رنگ بشه و بعدش گوجه ها رو سالادی خورد کرده

و به پیازها اضافه کنید و صبر کنید تا آب گوجه تبخیر بشه و گوجه توی پیاز و روغن

به اندازه ی کافی سرخ بشه و در

انتها یک قاشق سوپخوری رب گوجه رو اضافه کنید

و گوجه ها رو که آماده کردید با میگوها

مخلوط کنید و بزارید تا حدود ۱۵ دقیقه مواد با هم جوش بخورندتا با هم میکس بشن و

حالا یک قاشق آبلیمو رو به غذا اضافه کنید و زیر شعله اجاق رو کم کنید

تا روغن غذا بیاد روی غذا رو بگیره ، و اونوفت غذای شما آماده است.

با گشنیز و شوید و خیار شور و زیتون بدون هسته تزئین، و میل کنید.

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.