کوکوی ماهی زرده

 

 

 

 

مواد لازم:

 

 

 

*فیله ی ماهی ۴۰۰ گرم(می تونید از ماهی زرده استفاده کنید چون هم بوی زُهم نداره و هم

اینکه ماهی گوشتی هست و قیمت مناسبی، نسبت به ماهی های گوشتی دیگر دارد)

*سیب زمینی ۲ عدد نسبتا بزرگ حدود وزن ۳۰۰ گرم

*پیاز ۲ عدد متوسط

*زنجبیل تازه و رنده شده یک قاشق چایخوری

*گشنیز یا جعفری یا ترخون و یا شوید ریز ریز خورد شده ۱ قاشق غذاخوری

*اویه مخلوط و مخصوص ماهی به میزان لازم

*نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

*تخم مرغ ۲ عدد

*سیر ۳ حبه

*دارچین نصف قاشق چایخوری

*گَرد لیمو عمانی نصف قاشق چایخوری

 

 

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

 

 

ابتدا ماهی رو تیکه کرده و با یک عدد پیاز خلالی خرود شده و سه حبه سیر و مقدار کمی

 و نصف قاشق چایخوری دارچین و گَرد لیمو و زردچوبه و ۳ لیوان آب می گذاریم به مدت ۲۰

دقیقه بپزد.پخته شدن ماهی باید به حدی باشد که بتوان براحتی پوست و استخوان های ماهی

را جدا کرد. (ماهی زرده اصلا تیغ ندارد و فقط استخوان مهره ی وسط دارد.)

در یک ظرف دیگر سیب زمینی ها رو آبپز می کنیم و میزاریم تا سرد بشن.

 فیله ها ی ماهی را که از پوست و استخوان جدا کردیم همراه با سیب زمینی ها ی آّبپز

شده رنده می کنیم.

دو عدد تخم مرغ کوچک رو به مواد میزنیم.پیاز و زنجبیل رو رنده می کنیم و با گشنیزخورد شده و

نمک و فلفل و ادویه مخصوص ماهی رو به مواد میزنیم و مواد کوکو را با هم خوب مخلوط می کنیم.

در یک ماهیتابه روغن میریزیم و صبر میکنیم تا روغن به حد کافی داغِ داغ بشه و از مواد به اندازه ی

یک مناسب برداشته و در دستانتان حالت بدید و توی روغن بزارید و با شعله ی مناسب هر دو

طرف کوکو ها رو به خوبی سرخ کنید.

کوکوهای سرخ شده رو با گوجه فرنگی وبرش های لیموی تازه وجعفری و خیارشور تزئین و میل کنید.

 

 

 

&بجای ماهی زرده می توانید از ماهی شیر و یا ماهی بیاح استفاده کنید.

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.