ماهی حلوا گوشتی است و تیغ ندارد.ماهی حلوا سیاه برای سرخ کردنی ماهی مناسبی

می باشد و اگر ماهی حلوائی خریداری کردید که وزن آن بیشتر از یک کیلوگرم بود بهتر است

پوست آن را بگیرید تا هنگام سرخ کردن لذیذتر شود.برای سرخ کردنی ماهی حلوا را از قسمت

کمر برش بدید .ماهی حلوا برای قلیه ماهی هم بسیار مناسب می باشد ولی برشش را باید

به این طریق انجام داد که،ماهی را از زیر شکم شکاف بدید و داخل شکمش را تخلیه کنید

و ماهی را بصورت رولتی برش داده تا در هنگام پخت قلیه ماهی ،گوشت ماهی وا نره.ماهی 

حلوا برای "شکم پر" و" ته چین ماهی "نیز مناسب است.



خواندن این مطالب را نیز به شما توصیه میکنیم :



اهی حلوا سیاهماهی حلواپخت ماهی حلواطرز تهیه ماهی حلواطرز طبخ ماهی حلوا


لطفاً دیدگاه ها ، پرسش ها و تجربیات خود را در مورد ماهی حلوا سیاه با ما در میان بگذارید

نام : *
ایمیل : *
دیدگاه : *
   

mahsa در تاریخ 1391/07/14 نوشته:

ba salam man mahi halava ra az mahshahr kharidari kardam dafe aval mahiha kochak boodan va besiyar laziz bare dovom ke kharidari kardam sayze mahi ha bozorgtar bood moteasefane inbar dar moghe tabkh besiyar bad boo boode va maze khoobi ham nadarad lotfan dalile an ra be man begooyid va hamchenin chegoone mitavanam khosh tam va khosh bo shavad ba sepas

اکبر شایان در تاریخ 1391/07/20 پاسخ داده:

مهسا خانم.بد بو بودن ماهى به ريزو درشتى ماهى ربطى نداره. شما دفعه ى اول ماهى حلواى تازه خريدارى كرديد,ولى بار دوم ماهى شما تازه نبوده.واز لحاظ مزه ى ماهى هم بايد بگويم كه, ذائقه ى شما جورى است كه مزه ى ماهى كوچك را بيشتر پسند مىكنيد و هر وقت ناچار شديد ماهى درشت و گوشتى خريدارى كنيد بهتر است زمان تميز كردن و تيكه كردن ماهى , قسمتهاى ضخامت دار را نازك برش بديد. براى مزه دار كردن ماهى ها,چند روش سنتى و جديد هم آماده كرده ام كه بزودى در سايت قرار ميدم.با تشكر از شما

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما