Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mahiha/public_html/_include/connect.php on line 3
 ماهی حلوا سیاه

 

ماهی حلوا گوشتی است و تیغ ندارد.ماهی حلوا سیاه برای سرخ کردنی ماهی مناسبی

می باشد و اگر ماهی حلوائی خریداری کردید که وزن آن بیشتر از یک کیلوگرم بود بهتر است

پوست آن را بگیرید تا هنگام سرخ کردن لذیذتر شود.برای سرخ کردنی ماهی حلوا را از قسمت

کمر برش بدید .ماهی حلوا برای قلیه ماهی هم بسیار مناسب می باشد ولی برشش را باید

به این طریق انجام داد که،ماهی را از زیر شکم شکاف بدید و داخل شکمش را تخلیه کنید

و ماهی را بصورت رولتی برش داده تا در هنگام پخت قلیه ماهی ،گوشت ماهی وا نره.ماهی 

حلوا برای "شکم پر" و" ته چین ماهی "نیز مناسب است.



برای شناخت بیشتر ماهی های جنوب و روش پخت انواع غذاهای دریایی به کانال ما در تلگرام  بپیوندید." کلیک کنید"

خواندن این مطالب را نیز به شما توصیه میکنیم :



اهی حلوا سیاهماهی حلواپخت ماهی حلواطرز تهیه ماهی حلواطرز طبخ ماهی حلوا


لطفاً دیدگاه ها ، پرسش ها و تجربیات خود را در مورد ماهی حلوا سیاه با ما در میان بگذارید

نام : *
ایمیل : *
دیدگاه : *
   

روناک (باران طهرانی) در تاریخ 1395/08/13 نوشته:

4 نفر _ ماهی حلوا با سبزیجات (دستور من و واقعا خوشمزه است )نیاز به همچین سایت جامعی بود

مواد لازم:

ماهی حلوا 4 عدد کامل
سیر 4 حبه
لیمو ترش 2 عدد
گوجه گیلاسی 1 پیمانه
برگ ریحان تازه 1 دسته کوچک
برگ جعفری تازه 1 دسته کوچک
زیتون سیاه بی هسته 100 گرم
سرکه بالزامیک (واجب نیست) 1 قاشق غذاخوری
نمک دریایی و پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون خالص به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا ماهی ها را تمیز کنید و بشویید. سپس با استفاده از یک چاقو روی دو طرف آن ها برش هایی بزنید تا در هنگام پخت ماهی طعم بگیرد.
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سیرها را پوست کنده و ریز خرد کنید. گوجه ها را نصف کنید. در یک کاسه گوجه ها، سیر، آویشن یا ریحان، پیازچه، سرکه بالزامیک، مقداری نمک و فلفل، رنده پوست و آب یکی از لیموترش ها و مقداری روغن زیتون را باهم مخلوط کنید. این مخلوط را در ظرف پیرکسی که بتوان 4 عدد ماهی را در آنجا داد بریزید ( یا 2 ظرف کوچک تر انتخاب کنید). ماهی ها را در ظرف قرار دهید.
زیتون و جعفری را خرد کنید و با آب و رنده پوست لیموی دوم و مقداری روغن زیتون در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. این مخلوط را به طور مساوی روی ماهی ها قرار دهید. با توجه به اندازه ماهی ها نزدیک 12 تا 15 دقیقه آن ها را در فر بپزید. برای فهمیدن اینکه ماهی پخته شده است یا نه، چاقویی را در ضخیم ترین بخش آن فروببرید و اگر ماهی به راحتی از استخوان کنار رفت یعنی کامل پخته است.
پس از اینکه ماهی را از فر بیرون آوردید، اجازه دهید تا به مدت 3 تا 4 دقیقه خنک شود. در زمان سرو غذا دقت کنید که عصاره غذا را روی ماهی ها بریزید و آن را با سبزیجات پخته شده اش میل کنید.

ماهتاب در تاریخ 1393/05/05 نوشته:

سلام سایتتون بیسته
نه خسته

sh در تاریخ 1393/02/11 نوشته:

سلام
طریقه نگهداری ماهی حلوا سیاه درفریزرخانگی
ونحوه خردکردن ان لطفا راهنمایی کنید

اکبر شایان در تاریخ 1393/03/10 پاسخ داده:

طریقه ی نگهداریه اغلب ماهی ها در فریزر شبیه هم هستن و به نظر من و تجربه ایی که داشتم،بهترین روش نگهداریه ماهی حلوا در فریزر،اینکه ماهی رو سالم بدون اینکه پاکش کرده باشی فریز کنی،ولی اگه برای پاک کردن ماهی مشکل دارید،ماهی رو که پاک کرده رو تیکه کرده و بدون شستن در بسته بندی هایی که ،به اندازه ی مصرفتان کافی می باشد،در فریزر بگذارید.

mahsa در تاریخ 1391/07/14 نوشته:

ba salam man mahi halava ra az mahshahr kharidari kardam dafe aval mahiha kochak boodan va besiyar laziz bare dovom ke kharidari kardam sayze mahi ha bozorgtar bood moteasefane inbar dar moghe tabkh besiyar bad boo boode va maze khoobi ham nadarad lotfan dalile an ra be man begooyid va hamchenin chegoone mitavanam khosh tam va khosh bo shavad ba sepas

اکبر شایان در تاریخ 1391/07/20 پاسخ داده:

مهسا خانم.بد بو بودن ماهى به ريزو درشتى ماهى ربطى نداره. شما دفعه ى اول ماهى حلواى تازه خريدارى كرديد,ولى بار دوم ماهى شما تازه نبوده.واز لحاظ مزه ى ماهى هم بايد بگويم كه, ذائقه ى شما جورى است كه مزه ى ماهى كوچك را بيشتر پسند مىكنيد و هر وقت ناچار شديد ماهى درشت و گوشتى خريدارى كنيد بهتر است زمان تميز كردن و تيكه كردن ماهى , قسمتهاى ضخامت دار را نازك برش بديد. براى مزه دار كردن ماهى ها,چند روش سنتى و جديد هم آماده كرده ام كه بزودى در سايت قرار ميدم.با تشكر از شما

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما