ساندویچ با کنسرو ماهی تن

 

 

مواد لازم:به تعداد دو نفر

 

 

 

 *یک عدد کنسرو تن ماهی (ترجیحا یه کنسرو با مارک معروف و با روغن زیتون باشه و نوع ماهی کنسرو هوور یا تون ماهی باشه)

*پیاز یک عدد متوسط و ریز ریز خورد شده

*فلفل قرمز یک قاشق چایخوری اگر با غذاهای تند مشکل دارید کمتر بریزید ولی حذفش نکنید

*نمک و زردچوبه به مقدار لازم

*سس قرمز دو بسته ی کوچک یک بار مصرف

*خیار شور به اندازه ی دو عدد ساندویچ

*گوجه فرنگی یک عدد اگر نبودید می تونید حذفش کنید

*نان باگت کنجد دار به تعداد نفرات

*نوشیدنی به دلخواه خودتون ولی به نظر من با همه ی ضررهائی که نوشابه داره،با ساندویچ

،مخصوصا اگه ساندوچش هم با تن ماهی باشه،فقط و فقط نوشابه تگری و خنک می چسبه!

*روغن زیتون یا هسته ی انگور یا روغن کنجد ۳ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه:

 

 

اول پیاز رو با سه قاشق روغن تفت می دیم و طلائی می کنیم.کنسرو رو توی یک ظرف میزاریم

و روش آب میریزم و روی شعله ی گاز قرار می دیم تا به مدت لازمی که روش نوشته جوش بخوره.

وقتی مدت زمان لازم کنسرو جوش خورد ،قوطی کنسرو رو باز می کنیم و تمامی روغن موجود در

قوطی کنسرو رو خالی می کنیم و ماهی ها رو توی پیاز میریزیم و تفت می دیم و زردچوبه و فلفل و

نمک رو بهش اضافه می کنیم.مواد رو با هم مقداری تفت می دیم تا با هم میکس بشن.

مدت زمان ۵ دقیقه برای تفت دادن مواد کافیه.

نان باگت ها رو برش داده و از مواد داخل نان باگت ها ریخته و به اندازه ی مناسب پر کنید و جا برای گوجه

فرنگی و خیارشور هم بزارید.سس قرمز ها رو هم ، روی مواد بریزید و میل کنید.

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.