ناگت ماهی ومیگو

 

ناگت میگو

 

 مواد لازم:

*فیله چرخ کرده ماهی ، پانصد گرم(بهتر است از ماهی هائی نظیر:شیر ، سکن ، میش ماهی استفاده کنید)
*پنیر پیتزا یک سوم فیله ی ماهی (حدود ۱۷۰ گرم)
*نمک و فلفل و ادویه جات مخصوص ماهی
*پیاز درشت یک عدد و سیر ۴ حبه درشت
*سس تند قرمز به مقدار لازم
*تخم مرغ ۲ عدد
*پودر سوخاری به اندازه ی لازم
*خردل به میزان دلخواه
*روغن به میزان لازم
*کنجد(اگه کنجد دوست ندارید میتونید حذفش کنید)

*زعفران اندکی

 

 

طرز تهیه ناگت ماهی :
ماهی چرخ کرده ، پنیر پیتزا،و سیر و پیاز رنده شده ف خردل ،و سس تند و نمک و فلفل رو خوب با هم چنگ

بزنیدیا در غذا ساز به مدت ۳ دقیقه بزنید تا خوب میکس شوند.بعد از اون بمدت ده دقیقه تو یخچال

بزارید.

 

کنجد رو با پودر سوخاری مخلوط کنید

تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید تا زرده و سفیده میکس بشن

نوک قاشق مرباخوری زعفران با مقداری آب گرم حل کنید و به

تخم مرغ ها اضافه کنید.

مواد ناگت رو از یخچال خارج کرده ، مقداری آب سرد توی یک ظرف کنار دستتان بزارید تا وقتیکه

مواد ناگت بر میدارید به دستتون نچسبه.

به اندازه ی یک گردو مواد ناگت برداشته و با گلوله کنید و در نهایت کمی با انگشت شستتان

پهنش کنید.

اول در تخم مرغ زده ، بعد در پودر سوخاری و کنجد بغلطانید تا تمام ناگت از پودر سوخاری پوشیده

بشه.

در ظرفی روغن ریخته و بزارید داغ داغ بشه

ناگت ها رو درون روغن داغ با حوصله سرخ کنید

تا مغز پخت بشن.

ناگت رو با سیب زمینی سرخ شده سرو می کنن

برای تزیین میتونید از گوجه فرنگی و زیتون

و کمی سبزیجات استفاده کنید

ناگت ماهی خوراک لذیذیه

درست کنید و نوش جان کنید

 

(((بجای ماهی میتوان از میگو استفاده کرد)))

 

 

 

 

منتظر دیدگاه شما عزیزان هستم

انتقاد و پیشنهاد شما را

با کمال میل  می پذیریم.

 

 

 

 

 

از دوستانی که دستور غذایی دریایی خاص خودشون رو دارند

دعوت میکنم اگر مایلند.دستور غذایی خودشون رو برای

ما ارسال کنند تا به اسم خودشان در سایت قرار بدیم

تا علاقمندان بتوانند استفاده کنند

تشکر

شما ممکن است این را هم بپسندید

۲ پاسخ‌ها

  1. عویدی گفت:

    خوب بود

  2. reza گفت:

    آخه بعد از اینکه توی تخم مرف گذاشتی بزاری توی ماالشعیر که همه تخم مرغ ها و آرد ها تو مالشعیر حل میشن و دیگه روی ماهی نمیمونن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.