چند روش پخت خرچنگ:
بعد از تمییز كردن خرچنگ و راه یافتن به درون لاک آن ،گوشت های سفید را جدا كرده(ناگفته نماند كه درون چنگالهای خرچنگ هم گوشت سفید هست) با آب میشوییم . هم میتوان آن را آبپز كرد و هم میتوان آن را مانند میگو طبخ كرد.گوشت ها را درون مایع مخلوط از ماست یا شیر +۲ عدد تخم مرغ+۱ عدد پیاز رنده شده+ ۱قاشق بیكینگ پودر +۱ قاشق سس مایونز +كمی زعفران +نمك +فلفل برای نیم الی یك ساعت میگذاریم.
بعد گوشت را با آرد سفید آغشته كرده در روغن داغ (مخصوص سرخ كردن)سرخ میكنیم.
میتوان برای خوشمزه تر شدن و تزیین از جعفری و لیمو ترش استفاده كرد.
خوراك خرچنگ: در ابتدا خرچنگ را میجوشانند و بدون آنكه لطمهای به پوست پشت و زیرشكم آن وارد شود، گوشت را در میآورند و شاخكهای پخته شده خرچنگ را نیز نگاه میدارند، بعد گوشت خرچنگ را با سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ میكنند و آن را لای پوست پشت و شكم خرچنگ كه مثل دو لایه صاف محكم است، میگذارند و برای اینكه گوشت وسط آن به بیرون نریزد، لبه پوست خرچنگ را با نخ به هم میدوزند و آنها كه فر دارند خرچنگ را در فر، می گذارند تا حسابی پخته شود. سپس خرچنگ را از فر بیرون آورده و با خمیر، شاخكهای خرچنگ را به پوست محتوی گوشت پخته میچسبانند و آن را عین خرچنگ زنده و اولیه درآورده و سر سفره میگذارند.
یک نوع دیگر خوراک خرچنگ
خوراک خرچنگ
——————-
مواد لازم :
الف –
حدود ۲۵۰ گرم گوشت پاک کرده خرچنگ
۲ قاشق غذا خوری پودر نان سوخاری
ب :
۱ عدد تخم مرغ
۴/۳ فنجان سس مایونز
کمی سس کچاپ یا هر نوع سس به دلخواه
۲ /۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
۲ قاشق غذا خوری سسس خردل
۱/۲ قاشق چای خوری ادویه مخصوص غذا های دریایی
*( زعفران یک مثقال٬ زنجبیل دو مثقال٬ دارچین ۱۰ مثقال٬ فلفل سیاه یک مثقال٬
میخک نیم مثقال٬ زردچوبه ده مثقال و کمی هم زیره سیاه حدوداْ ۵ مثقال)
همه اینها را مخلوط کرده و در یک شیشه دربسته نگهداری کنید و همواره در منزل
داشته باشید(خراب هم نمیشود) این ادویه ی ماهی شماست.
طرز تهیه :
تمام مواد را داخل یک ظرف گود ریخته و هم بزنید . و سپس مواد قسمت الف را کم کم به مواد اضافه کنید .
مواد را به چند قسمت دلخواه تقسیم کنید و داخل سرخ کن و یا ماهیتابه پر از روغن به مدت ۲ ال ۳ دقیقه سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
میتوانید با خیار شور و گوجه فرنگی و انواع سبزیجات آنرا سرو نمایید .
خرچنگ را میتوان کباب یا گریل کرد . از روغن زیتون و پیاز و کمی سیر و سرکه میتوان مخلوط سسی درست کرد و خرچنگ را داخل آن خواباند و پس ازگذشت چند ساعت آنرا گریل یا کباب نمود.
خوردن خرچنگ حرامه…تمام فقها حرام اعلام کردند …خوردن خرچنگ حرام شرعی است مثل مشروب
تو نخور عزیز جان
مهم نیس
خرچنگ حرامه…
بی خیال بابا….
من نمیدونم این نطق ها رو از کجاشون در میارن…
مارو خل و عوام فرض کردن برا همین
غذاهای دریایی پر خاصیت و دارای فسفر بسیار زیاد و چربی بسیار مفید امگا ۳هستن خیلی ببخشن دیگه مثل گوشت گوسفند و گاو دارای کلسترول زیاد نیستن هر روز باعث گرفتن رگ های یه بدبخت بشن برن زیر خاک.
من امروز اتفاقا ۱۰ تا خرچنگ نا قابل خریدم خوردم و واقعا محشر بود امتحان کنید عالیه
دنیا داره تو کهکشانها سیر میکنه شما هنوز موندی چی حرامه چی حلال
با سلام بنظر من غذاهاي دريايي فوقع العاده مفيد پرخاصيت وپر انرژي هستند علما و فضلا از انجام كارهايي كه كوچكترين زحمت را داشته باشه گريزانند پس حتما بايد حرام اعلام كنند ولي اگه بتونن به رستوراني مخفيانه دستبرد بزنن حتما از خرچنگ لذت ميبرند.
خيلي خيلي مهم هست چجوره تهيه وسرو شود كه طعمي بياد ماندني داشته باشد.
امشب خرچنگ زدیم به بدن عالی بود
من از دریا بیست عدد خرچنگ بزرگ با تور گرفتم …و برنامه های متنوعی براش پیاده خواهم کرد…سپاس از نویسنده مطلب که انواع پخت خرچنگ را راهنمایی فرمودند…در ضمن در دنیا هیچ چیز حرام نیست الا باور های خرافی مفت حرام است
باسلام
درسته حرام گفتن اما………….فقط گفتن………
به نظرمن خیلی خوبه چون سرشار از ویتامینه و….
ساکت بابا به تو چه اصلا حروم باشه پلشت…
چجوری بوی تند و بد خرچنگ میشه از بین برد وقتی که خرچنگ پاک میکنی یا آبپز میکنی خیلی بوی بد و سنگینی داره
در هنگام آبپز کردن خرچنگ ، استفاده از پیاز حلقه ایی و زردچوبه و دارچین و فلفل دلمه ، تاثیر زیادی در از بین بردن بوی آن دارد .
خوراک خرچنگ بهترین غذایی بود که تجربه کردم
قدر نعمت های خداوند رو بدونید و همیشه شکر گذار باشید
تو رستوران خوردین؟؟ یا خودتون درست کردین؟
سلام من از فروشنده طرز پختشو پرسیدم گفت آبپز کن بخور فقط لاک پشتشو بنداز بیرون دیگه بقیش باید بخوری.درسته؟
خیلییییییی دوس دارم امتحان کنم.
شما رستورانی میشناسید که داشته باشه؟؟آدرس بدین.
خیلیییییییی دوس دارم امتحان کنم . شما رستورانی میشناسید که داشته باشه؟؟ آدرس میدین.؟