خوراک خرچنگ

 

 

 

 

 

 

 

 فروش  خرچنگ ها - بند پایان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

چند روش  پخت خرچنگ:

 

بعد از تمییز كردن خرچنگ و راه یافتن به درون لاک آن ،گوشت های سفید را جدا كرده(ناگفته نماند كه درون چنگالهای خرچنگ هم گوشت سفید هست) با آب میشوییم . هم میتوان آن را آبپز كرد و هم میتوان آن را مانند میگو طبخ كرد.گوشت ها را درون مایع مخلوط از ماست یا شیر +۲ عدد تخم مرغ+۱ عدد پیاز رنده شده+ ۱قاشق بیكینگ پودر +۱ قاشق سس مایونز +كمی زعفران +نمك +فلفل برای نیم الی یك ساعت میگذاریم.
بعد گوشت را با آرد سفید آغشته كرده در روغن داغ (مخصوص سرخ كردن)سرخ میكنیم.

میتوان برای خوشمزه تر شدن و تزیین از جعفری و لیمو ترش استفاده كرد.

خوراك خرچنگ: در ابتدا خرچنگ را می‎جوشانند و بدون آنكه لطمه‎ای به پوست پشت و زیرشكم آن وارد شود، گوشت را در می‎آورند و شاخك‎های پخته شده خرچنگ را نیز نگاه می‎دارند، بعد گوشت خرچنگ را با سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ می‎كنند و آن را لای پوست پشت و شكم خرچنگ كه مثل دو لایه صاف محكم است، می‎گذارند و برای اینكه گوشت وسط آن به بیرون نریزد، لبه پوست خرچنگ را با نخ به هم می‎دوزند و آن‎ها كه فر دارند خرچنگ را در فر، می گذارند تا حسابی پخته شود. سپس خرچنگ را از فر بیرون آورده و با خمیر، شاخك‎های خرچنگ را به پوست محتوی گوشت پخته می‎چسبانند و آن را عین خرچنگ زنده و اولیه درآورده و سر سفره می‎گذارند.

یک نوع دیگر خوراک خرچنگ
خوراک خرچنگ
——————-
مواد لازم :
الف –
حدود ۲۵۰ گرم گوشت پاک کرده خرچنگ
۲ قاشق غذا خوری پودر نان سوخاری

ب :

۱ عدد تخم مرغ
۴/۳ فنجان سس مایونز
کمی سس کچاپ یا هر نوع سس به دلخواه
۲ /۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
۲ قاشق غذا خوری سسس خردل
۱/۲ قاشق چای خوری ادویه مخصوص غذا های دریایی

*( زعفران یک مثقال٬ زنجبیل دو مثقال٬ دارچین ۱۰ مثقال٬ فلفل سیاه یک مثقال٬
میخک نیم مثقال٬ زردچوبه ده مثقال و کمی هم زیره سیاه حدوداْ ۵ مثقال)
همه اینها را مخلوط کرده و در یک شیشه دربسته نگهداری کنید و همواره در منزل
داشته باشید(خراب هم نمیشود) این ادویه ی ماهی شماست.

طرز تهیه :
تمام مواد را داخل یک ظرف گود ریخته و هم بزنید . و سپس مواد قسمت الف را کم کم به مواد اضافه کنید .
مواد را به چند قسمت دلخواه تقسیم کنید و داخل سرخ کن  و یا ماهیتابه پر از روغن به مدت ۲ ال ۳ دقیقه سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

میتوانید با خیار شور و گوجه فرنگی و انواع سبزیجات آنرا سرو نمایید .

خرچنگ را میتوان کباب یا گریل کرد . از روغن زیتون و پیاز و کمی سیر و سرکه میتوان مخلوط سسی درست کرد و خرچنگ را داخل آن خواباند و پس ازگذشت چند ساعت آنرا گریل یا کباب نمود.

شما ممکن است این را هم بپسندید

۱۸ پاسخ‌ها

  1. هاشم زاده گفت:

    خوردن خرچنگ حرامه…تمام فقها حرام اعلام کردند …خوردن خرچنگ حرام شرعی است مثل مشروب

  2. مهسا گفت:

    خرچنگ حرامه…
    بی خیال بابا….
    من نمیدونم این نطق ها رو از کجاشون در میارن…

  3. ناشناس گفت:

    مارو خل و عوام فرض کردن برا همین
    غذاهای دریایی پر خاصیت و دارای فسفر بسیار زیاد و چربی بسیار مفید امگا ۳هستن خیلی ببخشن دیگه مثل گوشت گوسفند و گاو دارای کلسترول زیاد نیستن هر روز باعث گرفتن رگ های یه بدبخت بشن برن زیر خاک.
    من امروز اتفاقا ۱۰ تا خرچنگ نا قابل خریدم خوردم و واقعا محشر بود امتحان کنید عالیه

  4. علی گفت:

    دنیا داره تو کهکشانها سیر میکنه شما هنوز موندی چی حرامه چی حلال

  5. امير گفت:

    با سلام بنظر من غذاهاي دريايي فوقع العاده مفيد پرخاصيت وپر انرژي هستند علما و فضلا از انجام كارهايي كه كوچكترين زحمت را داشته باشه گريزانند پس حتما بايد حرام اعلام كنند ولي اگه بتونن به رستوراني مخفيانه دستبرد بزنن حتما از خرچنگ لذت ميبرند.
    خيلي خيلي مهم هست چجوره تهيه وسرو شود كه طعمي بياد ماندني داشته باشد.

  6. پرویز گفت:

    امشب خرچنگ زدیم به بدن عالی بود

  7. عابدی گفت:

    من از دریا بیست عدد خرچنگ بزرگ با تور گرفتم …و برنامه های متنوعی براش پیاده خواهم کرد…سپاس از نویسنده مطلب که انواع پخت خرچنگ را راهنمایی فرمودند…در ضمن در دنیا هیچ چیز حرام نیست الا باور های خرافی مفت حرام است

  8. ....... گفت:

    باسلام
    درسته حرام گفتن اما………….فقط گفتن………
    به نظرمن خیلی خوبه چون سرشار از ویتامینه و….

  9. Mh گفت:

    ساکت بابا به تو چه اصلا حروم باشه پلشت…

  10. پوریا گفت:

    چجوری بوی تند و بد خرچنگ میشه از بین برد وقتی که خرچنگ پاک میکنی یا آبپز میکنی خیلی بوی بد و سنگینی داره

    • اکبر شایان گفت:

      در هنگام آبپز کردن خرچنگ ، استفاده از پیاز حلقه ایی و زردچوبه و دارچین و فلفل دلمه ، تاثیر زیادی در از بین بردن بوی آن دارد .

  11. یک جنوبی گفت:

    خوراک خرچنگ بهترین غذایی بود که تجربه کردم
    قدر نعمت های خداوند رو بدونید و همیشه شکر گذار باشید

  12. هانیه گفت:

    سلام من از فروشنده طرز پختشو پرسیدم گفت آبپز کن بخور فقط لاک پشتشو بنداز بیرون دیگه بقیش باید بخوری.درسته؟

  13. زهرا گفت:

    خیلییییییی دوس دارم امتحان کنم.
    شما رستورانی میشناسید که داشته باشه؟؟آدرس بدین.

  14. زهرا گفت:

    خیلیییییییی دوس دارم امتحان کنم . شما رستورانی میشناسید که داشته باشه؟؟ آدرس میدین.؟

پاسخ دادن به ناشناس لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.