کوبیده میگو

 

مواد لازم:

*۸۰۰گرم میگوی پاک شده و آماده (ریز و درشت بودن میگو مهم نیست،فقط تازگی میگو خیلی اهمیت داره

که بهتر است یک کیلو و نیم با پوست خریداری کنید و پوستش رو بگیرید و تمیز کنید و برای کوبیده ی میگو

به هیچ عنوان میگوی پاک کرده نخرید.)

*پیاز 3 عدد

*تخم مرغ 1 عدد

*نمک و ادویه جات به میزان لازم 

و مقدار کمی فلفل سیاه و نان خشک پودر شده به اندزه ای یک استکان

*سیر 3 حبه   

 *دمبه ی گوسفند ۱۰۰ گرم (اگر امکان تهیه کردن دمبه ی گوسفند رو ندارید ، میتونید از ۲ قاشق

غذاخوری روغن مایع استفاده کنید.)

 

 

طرز تهیه:

ابتدا میگوها رو پوست گرفته و رگ کمر میگو ها رو گرفته و تمیز میکنیم و بعد از اینکه

میگوها رو خوب شسته همراه با دمبه ی گوسفند بوسیله ی  دستگاه چرخ گوشت ، چرخ میکنیم.سپس

پیازها و سیر  را رنده کرده و میان دست ها می فشاریم تا آب آنها گرفته شود

 و به میگوهای چرخ کرده اضافه می کنیم.

تخم مرغ را در ظرف جداگانه ای شکسته و هم می زنیم تا زرده و سفیده میکس شوند

 و ادویه جات و نمک را با تخم مرغ میکس شده اضافه می کنیم.نان تست و همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده و

مواد را با هم ورز داده  تا خوب با هم میکس شوند.

مواد که خوب با هم مخلوط شدن از مواد به اندازه ای 75 گرم به هر سیخ می کشیم

 بعد سیخ ها را درو ن یخچال قرار داده به مدت یکساعت و در این مدت آتش منقل را آماده کرده و به صورت کباب

“کوبیده ی گوشت”میگو رو کباب کنید.

شما ممکن است این را هم بپسندید

۳ پاسخ‌ها

  1. سعید گفت:

    من ساکن آبادان هستم سایت خیلی خوبی داری تا حالا کوبیده میگو نشنیده بودم حتما از این نوع کوبیده درست میکنم چون عاشق میگو هستم . همیشه چند تا میگو میزارم تو ابلیمو بعد ۱ ساعت درش میارم نمک میزنم میزارم سر سیخ میزنم تو رگ خیلی خوشمزست این کوبیده رو حتما باید امتحان کنم ممنون از زحماتت

  2. اکبر شایان گفت:

    کوبیده ی میگو غذای لذیذیه و به اونصورتیکه شما هم میگو رو کباب می کنید خوب میشه .
    یه نکته رو در مورد کباب میگو ، بگم که حتما موقع کباب کردن میگو ، کباب رو بصورت آبدار تهیه کنید تا کباب میگوها لذیذتر شوند.

  3. نزهت گفت:

    جزاک الله خیرا بسیار عالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.