روش خشک کردن میگو

 

 
روش اول :
 

میگو ی تازه رو با پوست و سر با نمک زیاد در آب جوش بمدت ۲۰ دقیقه میزاریم پخته بشه
تا رنگ میگو نارنجی رنگ بشه.
بعد از اینکه میگو رو پختیم،آبکش میکنیم و میزاریم خوب آفتاب بگیره و هر روز باید جابجا شه تا هر طرفش کاملا خشک و یکدستبشه.
وقتی خوب خشک شد.برای  تمیز کردنش مقداری رو تو پارچه ای میبندیم و به ارامی به زمین میکوبیم تا پوست خشک شده اش براحتی از گوشت جدا بشه.
 
روش دوم:
 
 
 
 میگو روبا  آب ونمک یک جوش زده و در سبد بزرگ ریخته از جایی آویزان میکنی درضمن کمی نمک هم روی آن میپاشیم و در زیر نور آفتاب خشک میکنیم.
 
روش سوم:
 
 
 میگو را در ماهیتابه بزرگی ریخته و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه باکمی نمک که روی اون پاشیده باشی مانند تخمه تفت میدهی.بعد آن را زیر آفتاب گذاشته تا خشک شود.
 
 
یک روش دیگه هم این که جدیدن با مایکروویو میگو ویا چیزهای دیگر را خشک میکنند.
 
 
 
 
اگر مایل به خرید میگو خشک هستید با ما تماس بگیرید:
 
 
۰۹۱۷۸۷۴۱۸۲۰
۰۷۷۳۳۳۳۷۲۴۸ مغازه
 
 
 
 
 
 

 

برای شناخت انواع ماهی ها و پخت غذاهای مختلف با ماهی و میگو

به تلگرام ما بپیوندید.

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.