محروصه(خورشت ماهی)

 

 

 

 

این نوع غذا هم ،بیشتر در شهرهای خوزستان پخته میشه،و الحق و النصاف،غذایی بسیار لذیذ می باشد.

دستور پخت این غذا از طرف،سرکار خانم سعیده بروایه از اهواز ،

 

مواد لازم

سیر رنده شده………………یک بوته

ماهی(برای این پخت این نوع غذا بهتر است از ماهی هایی نظیر،سفید،شیر بط،گتان،و یا ماهی غزل آلای سرد آبی استفاده شود)….یک عدد حدود ۱کیلو،تیکه شده

پیاز……یک عدد

برنج……….به اندازه ی یک استکان

رب گوجه……….دو قاشق غذاخوری

گوجه رنده شده…………..نیم کیلو

ادویه ماهی و نمک وفلفل به مقدار لازم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

سیر و پیاز را با هم تفت میدهیم،وقتی خوب طلایی شدن،رب گوجه رو اضافه میکنیم،رب گوجه رو با سیر و پیاز تفت میدیم تا حرارت بخوره و

از شکل خامی در بیاد،الان نوبت اضافه کردن گوجه رنده شده اس،گوجه رو که اضافه کردیم با هم تفتشون میدیم، و میزاریم تا مواد به مدت حدودا ۲۰ دقیقه با هم

تفت خورده و میکس بشن،بعد از مدت لازمی که گذشت ،برنج رو به همراه مقداری آب که به اندازه ی کافی باشد به مواد اضافه میکنیم،تا شکل یک خورشت

قوام دار در بیاد ،شعله رو کم میکنیم تا در حین قل خوردن،جا بیفته،ماهی ها رو جداگانه سرخ کرده و داخل خورشت میریزم،

باید دقت داشته باشید،با کم کردن شعله و اروم قل خوردن این نوع غذاها به خوبی جا می افته.

قبلا هم گفتیم،وقتی روغن غذا روی سطح آن ایستاد و بهم ماسید یا بقولی روغن رو خورشت،ته دیگ زد،اونموقع ،،،،محروصه،،،آماده است.

 

 

 

با تشکر از سرکار خانم سعیده بروایه از اهواز

 

 

 

 

 

 

 

 

برای شناخت انواع ماهی ها و پخت غذاهای مختلف با ماهی و میگو

به تلگرام ما بپیوندید.

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.