ماهی سی بس (شانک پرورشی دریایی، ارگانیک)

 

 امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست که تغذیه ی سالم باعث حفظ سلامت جامعه است،شاید بتوان گفت سالم

ترین و مفید ترین گوشت پروتینی ماهی ست،ماهی سرشار از روغن است.قرص و روغن ماهی در داروخانه ها

بفروش میرسد قرص تهیه شده از روغن ماهی ،که به امگاه۳معروف است برای درمان بیماری های قلبی و

عروقی و انواع بیماریهای دیگر مفید است. یقینا خوردن ماهی تازه و ارگانیک به مراتب بهتر از خوردن قرص آن است.و بدون شک ماهی ارگانیک با غیر ارگانیک تفاوت های اساسی و زیر بنایی دارد.

ماهی” سی بس ” دارای گوشت سفید و بدون تیغ است و مناسب برای انواع پخت غذا با ماهی می باشد.

یکی از تفاوتهای عمده ای که این ماهی پرورشی با دیگر ماهی های پرورشی موجود در بازارهای ایران دارد،

ارگانیک بودن ماهی سی بس می باشدو اینکه از هیچگونه آنتی بیوتیکی استفاده نمی شود.ماهی سی بس در آب دریا پرورش داده می شود و تفاوتی با ماهی های دریایی ندارد.

این ماهی در چهار فصل موجود می باشد و در وزن های مختلف برداشت می شود.

مناسب برای رستوران های پر مشتری و سخت سلیقه است.تمامی خصوصیات یک ماهی خوب رو دارد.

یک ماهی لذیذ و خوب باید بدون تیغ و دارای گوشت لذیذ و سفیدی باشد که ماهی سی بس دارای تمام خصوصیات ذکر شده هست. به رستوران دارها و شرکتها و بیمارستانها و تمامی مراکزی

که ماهی در برنامه ی غذایی خود دارند و تهیه ماهی قیمت مناسب و بدون تیغ و لذیذ و از همه مهمتر

دغدغه ی تازه بودن ماهی رو دارند، پیشنهاد میکنم فقط یکبار،تاکید میکنم فقط برای یکبار از این ماهی

استفاده کنند .با جرات و بدون شک میتونم بگم مشتری همیشگی این ماهی خواهید شد.

 

 

قیمت :”سی بس” تازه، خرده فروشی این ماهی هر کیلو :  18000تومان

قیمت: منجمدی بدون سر و شکم هر کیلو :۲۶۵۰۰تومان

قیمت: منجمدی بدون سر و شکم و دم هر کیلو:۲۸۵۰۰تومان

قیمت: منجمدی بدون شکم و آبشش هر کیلو:۲۲۰۰۰تومان

 

 

*قابل ذکر است ، “سی بس “منجمدی در بسته بندی کارتن های ۱۰کیلوگرمی انجام می شود.*

 

برای پرسیدن سوالات بیشتر با ما تماس بگیرید.

 

تلفن مغازه: ۰۷۷۳۳۳۳۷۲۴۸

 

همراه: شایان-۰۹۱۷۸۷۴۱۸۲۰

 

 

 

 

 

 

برای شناخت انواع ماهی ها و پخت غذاهای مختلف با ماهی و میگو

به تلگرام ما بپیوندید.

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

۲ پاسخ‌ها

  1. روناک (باران طهرانی) گفت:

    ماهی شانک نقره ای میشه راهنمایی کنید برا پختش؟
    میدونم پیامام بی جواب میمونه سایت بسته است اما شاید بعدا جواب گرفتم
    ممنون

  2. اکبر شایان گفت:

    سلام
    اول تشکر می کنم بابت ارسال دستور پحت ماهی حلوا که واقعا بی نظیره.
    دوم اینکه ماهی شانک برای سرخ کردنی و شکم پر و همینطور ته چین بسیار عالیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.