ساده ترین روش سرخ کردن ماهی

 

 

 

یک روش ساده برای سرخ کردن انواع ماهی

 

 

ماهی رو شسته ، و توی یک آبکش گذاشته تا آب ماهی خشک بشود.بعد ماهی رو با پارچه تمیز

یا روزنامه ایی کاملا خشک کنید.حالا نوبت مخلوط کردن آرد (آرد معمولی سبوس دار ) و زردچوبه و نمک

و مقدار کمی فلفل (مقدار زیاد فلفل ، شکل سرخ کرده ی ماهی رو بد میکنه )حالا یک ماهیتابه

روی اجاق گاز بزارید و شعله ی زیزش را روشن کرده و درون تاوه روغن بریزید.

تا روغن داغ داغ بشه( نزارید روغن به دود کردن بیفته ) حالا ماهی ها رو که کاملا خشک کردید توی

مخلوط آرد و زردچوبه و نمک و فلفل ، زده تا روی سطح ماهی کاملا پوشیده بشه.همه ی ماهی ها رو

آردی کنید و تیکه های ماهی رو بهم بزنید تا آرد های اضافه ریخته بشه.

تیکه های ماهی رو از سمت گوشت توی روغن بزارید به محض گذاشتن ماهی توی روغن داغ ، صدای

جلیز و ویلیزش در میاد.ماهی رو اصلا تکون ندید تا برشته بشه.بعد ماهی رو از سمت پوست سرخ کنید.

به همین سادگی

 

 

 

چند نکته :

 

 

 

*اگه هنگام سرخ کردن روغن تاوه کم شد روغن اضافه کنید ( با خسیس بازی که نمیشه یه

ماهی سرخ کرده ی خوش طعم و خوشرنگ درست کرد)

 

 

*میتونید بعد ار اینکه ، ماهیتون رو سرخ کردید کف دیس ، دستمال کاغذی بزارید و ماهی ها

رو روی دستمال کاغذی بچینید تا یه مقدار روعن ماهی رو بگیره.

 

 

 

“تصور بالا ، ماهی حلوا سفید (زبیدی ) است .خودم سرخ کردم.

تزیین و دست پخت خودم.”

 

 

 

 

 

ماهی بخورید و لذت ببرید و سالم بمانید.

 

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.