ته چین ماهی حلوا سفید ،زبیدی

 

 

 

 

برای درست کردن این ته چین به مواد زیر نیاز دارید:

 

 

*ماهی زبیدی کوچک یک کیلو برای ۵ نفر(نکته این که حتما نباید زبیدی باشه ، میشه از هر ماهی دیگه ایی استفاده کرد .مثل صافی کوچک ، حلوا سیاه کوچک و…..ماهی کوچک رو به این دلیل گفتم که بشه ته دیگ ماهی رو یه تیکه و سالم قرار داد تا ته چین شکل زیباتری داشته باشه ، و الا به سلیقه خودتون می تونید هر نوع ماهی استفاده کنید.)

*آرد سوخاری به میزان لازم

*روغن به میزان لازم

*برنج از نوع خوب و دانه بلند یک کیلو

*اگه دوست داشته باشید میتونید از شوید و لوبیا سفید و یا از باقله هم استفاده کنید.

(این بسته به سلیقه و هنر آشپزی و ذایقه ی خودتون داره)

*نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

 

 

 

طرز تهیه :

 

 

 

بعد از این که ماهی ها رو شسته و خشک کردیم تو آرد سوخاری زده و توی روغن داغ داغ

یک طرف ماهی رو سرخ می کنیم(بهتره این کار رو توی همون دیگ غذایی که قراره توش

ته چین درست کنید انجام بدید )وقتی یکطرف ماهی خوب سرخ شد ، کف قابلمه رو روغن

ریخته و اون سمت ماهی رو که سرخ نکردید توی روغن قابلمه گذاشته و سمت سرخ شده بطرف بالای

دیگ قرار بگیره.

برنج رو توی قابلمه ای آبکش کرده و روی ماهی ها میریزیم.

میتونید برنج رو با سبزی پلویی مخلوط کرده و حبوباتی رو که گفتیم نیز استفاده کنیم.

برنج رو که ریختیم رو ماهی ها میزاریم دم بیاد.

در حین دم اومدن برنج دو الی سه بار در قابلمه رو بلند می کنیم تا بخار قابلمه خارج بشه.

این کار باعث میشه ماهی ها ته دیگ نرم نشن و خشک و ترد بمونن.

در تصویر بالا برای تزیین با هویچ و پیاز گل درست کردند.

برای تهیه سس هم رب انار رو با یه مقدار سس کچاپ مخلوط کرده و با مقداری

گردو تزیین کنید.

 

 

نوش جان

 

 

 

 

 

 

برای شناخت روزانه ی ماهی ها و دستورات آشپزی دریایی به تلگرام ما بپیوندید.

 

 

 

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.