پلو ماهی با جش یا گِش

 

پلو زعفرانی ماهی جش یا گِش

 

 

 

عکس و دستور پخت از طرف

سرکار خانم :

ترک زاده از بندر بوشهر

 

 

 

 

 

فیله ی سرخ شده ی این ماهی از جمله پرطرفدارترین غذاهای دریایی جنوبه

چرا که تازه ی این ماهی ، هم گوشت لذیذی داره و هم این که فیله ی این ماهی بدون خاره.

 

این ماهی رو اغلب با شوید پلو زعفرانی سرو میکنن (البته با پلو سفید و ساده هم عالیه )

اگر تهیه و درست کردنه پلو زعفرانی براتون مقدور نیست توصیه میکنم به شوید پلو کمی سیر تازه
 ی سبز اضافه کنید علاوه بر اینکه طعم خوبی به پلو میده سردی ماهی رو به تعادل میرسونه.

 

در مورد مرینت کردن ماهی ( خواباندن گوشت ماهی در مخلوطی از مواد) اگر ماهی تازه باشه و زمان زیادی از

صید اتون نگذشته باشه ، اصلا نیازی به خواباندن ماهی در مواد نیست.چرا که ماهی تازه هیچ بوی زهمی نداره

وبهتر طعم اون احساس میشه.

 

چونکه مرینت رو بیشتر برای از بین بردن بوی زهم ماهی بکار میبرند.

 

 

اکثر بانوان منطقه ی ما( بندر بوشهر ) ماهی رو به یک روش سرخ میکنن.

ماهی رو نمک میزنند و بعد از گذشت زمانی کوتاه ( نیم تا یکساعت )

می شورند و خشک میکنند(با دستمال حوله ایی آب ماهی رو کاملا میگرند)

و بعد در مخلوطی از آرد و ادویه و نمک و فلفل در روغن فراوان و داغه داغ

سرخ می کنند.

 

 

 

 

 

 

 

دوستانی که مایل به خرید ماهی و میگوی تازه هستند

میتونند با تلفن زیر تماس بگیرند.

 

۰۷۷۳۳۳۳۷۲۴۸

 

 

بندر بوشهر

بازار ماهی فروشان

مغازه ی ماهی فروشی

 

 

”  شایان “

 

 

 

ساعات تماس

همه روزه بغیر از بعد از جمعه ها

 

۹ صبح الی ۱۳

۱۸ عصر الی ۲۱

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.