غذای دریایی با ماهی شور

 

 

ماهی شور سرخ کرده

 

 

 

 

رسپی از سرکار خانم :

ترک زاده بانوی بوشهری

 

 

 

 

ماهی شور رو چند ساعت با آّب خیس می کنیم( حدود ۳ الی ۴ ساعت کافیست )

در حین مدت زمانی که ماهی رو خیسوندید دو الی سه بار آب ماهی رو عوض کنید تا شوری

آن گرفته شود.

سپس با مقدار کمی ادویه مخصوص ماهی آب پز می کنیم.

مدت زمان آب پز باید در حدی باشد که بتوان ماهی رو ریش ریش کرد و خار و تیغ ماهی رو

ازش گرفت.

گوشت ریش ریش شده ی ماهی که عاری از تیغ و خار شده رو با پیاز داغ و سیر و ادویه ماهی

فلفل قرمز ساییده و کمی گرد لیمو تفت میدیم.

 

در صورت تمایل مقداری کشمش پلویی رو خیس کنید و به پیاز داغ اضافه کنید  با این غذا میل کنید.

 

راستی این غذا فقط با رشته پلو می چسبه.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

 

 

 

برای خرید انواع ماهی جنوب با ما تماس بگیرید

 

بندر بوشهر

بازار ماهی فروشان

مغازه یماهی فروشی

اکبر شایان

 

 

تلفن مغازه :    07733337248

همراه :           09178741820

 

 

 

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.