ماهی حلزونی دستپخت خانم ترک زاده

 

 

 

بدون شک شکل و ظاهر غذا در اشتها و میل به غذاخوردن انسان ها نقش مهمی داره ؛، مخصوصا غذاهای دریایی

که با تزیین و انواع ترفندها شکیل تر و زیباتر میشه.

 

 

در این پست میخوایم روش درست کردن ماهی به شکل حلزون رو آموزش بدیم البته باید از خانم ترک زاده،

بانوی بوشهری تشکر ویزه بعمل بیاریم بخاطر وقت و هزینه و تهیه عکس از غذای دریایی بسیار مطلوبی

که آماده و برای ما ارسال کردند.

متشکرم خانم ترک زاده

 

 

خب بریم سراغ طرز تهیه ی ماهی حلزونی:

 

 

برای پخت این غذا به فیله ی ماهی نیاز داریم در تصویر بالا از ماهی باراکودا یا دولمی( کوتر ) استفاده شده.

به اینصورت که اول پوست ماهی رو به می گیریم و مهره کمر و وسط ماهی رو جدا می کنیم .

 

شما می تونید از ماهی هایی مثل :

میش ماهی ، حلوا ، سکن ، شیر و انواع ماهی های بدن خار و تیغ استفاده کنید.

فیله ماهی رو بصورت برش های باریک و بلندی انجام داده ( طول ماهی از ۲۰ سانت ) کمتر نشه.

برشها رو رول کرده و با خلال چوبی کوک میزنیم تا رول ها ثابت بمونن و باز نشن.

حالا باید رول ها یآماده رو درون مواد زیر مرینت کنیم یعنی فیله ها رو توی مواد بزاریم و یکساعت درون

یخچال بزاریم تا طعم و مزه ی مواد به خورد ماهی بره.

 

 

مواد لازم برای مرینت کردن ماهی شامل :

زعفران و پیاز و آبلیمو ونمک و فلفل

 

 

 

بعد از مدت زمان ذکر شده فیله ها رو درون روغن داغ داغ سرخ می کنیم.

بهمین سادگی

 

 

با تشکر از سرکار خانم ترک زاده

 

 

 

 

 

برای خرید انواع ماهی جنوب ( بندر بوشهر ) با تماس بگیرید

۰۷۷۳۳۳۳۷۲۴۸

۰۹۱۷۸۷۴۱۸۲۰

بازار ماهی فروشان بندر بوشهر

مغازه ی ماهی فروشی شایان

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.