طرز تهیه ی ماهی شکم پر گش سفید یا جش

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه ی ماهی گش شکم پر
به قلم و دستپخت سرکار خانم ترک زاده

ماهی رو بعد از تمیز کردن نمک میزنیم و بعد از حدود نیم ساعت میشوریم و توی ابکش میزاریم تا آبش کامل گرفته شه.

مواد توی شکم

 

 

ماهی هم مثل مرغ سلیقه ای هست. امروز به جای سبزی ماهی ، از پیاز داغ . گردو و کشمش استفاده کردم.
پیاز داغ میگیریم. و کشمش رو که قبلا خیس کردیم به همراه گردوی خرد شده بهش اضافه میکنیم.
شکم ماهی رو کمی گرد لیمو بزنید و با مواد پر کنید. قدیما برای اینکه شکم ماهی باز نشه از برگ درخت نخل (پیش نخل) استفاده میکردند. ولی امروزه معمولا توی همه خونه ها اینکار رو با یه نخ انجام میدن. و در آخر ماهی رو توی مخلوط آرد گندم و ادویه بزنید و با حرارت ملایم سرخ کنید . سرخ کردن ماهی شکم پر با حرارت زیاد باعث میشه که پوست ماهی بسوزه و گوشت توی شکم ماهی خام بمونه. البته ماهی جش خیلی سریع سرخ میشه. نوش جان

 

خانم ترک زاده

 

 

برای خرید انواع ماهی تازه ی صید روز بندر بوشهر

با تلفن های زیر تماس بگیرید:

۰۷۷۳۳۳۳۷۲۴۸

۰۹۱۷۸۷۴۱۸۲۰

 

بازار ماهی بندر بوشهر

مغازه ی ماهی فروشی اکبر شایان

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.