ماهی کبابی

 

 

 

 

 

ماهی کبابی با دستور پخت سرکار خانم مستوره دارابی 

آشپز شبکه ی جام جم

ماهی قزل یا سنگسر یاسرخو یا هامور  رو از دو ساعت قبل با آب پیاز ، لیمو تازه وزعفران و ادویه ماهی و نمک مزه دار کنید.
پیازی که رنده کردید آبش را بگیرید برای مزه دار کردن ماهی و از خود رنده اش برای روی ماهی استفاده کنید. پس پیاز رنده شده سه حبه سیر رنده + یک قاشق رب گوجه . ۱/۴ پ رب انار+ یک ق.غ سبزی معطر خشک + یک ق.م رب آلوچه + زردچوبه. ادویه .+یک پیمانه آب تمر هندی غلیظ + سه ق.غ روغن زیتون یا مایع اضافه و مخلوط و روی شکم ماهی داده یک ساعت در فر ۲۰۰ درجه که از قبل گرم کرده ایم میگذاریم بعداز یک ساعت اگر روی ماهی طلایی نشده بود گریل را روشن کنید.
دستپخت :
سرکار خانم :مستوره دارابی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 برای خرید انواع ماهی تازه ی صید روز بندر بوشهر

با تلفن های زیر تماس بگیرید:

۰۷۷۳۳۳۳۷۲۴۸

۰۹۱۷۸۷۴۱۸۲۰

 

بازار ماهی بندر بوشهر

مغازه ی ماهی فروشی اکبر شایان

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.