ماهی حلوا سفید یا زبیدی از خانواده ی حلوا ماهیان است، خوشمزه ترین و گران قیمت ترین ماهی جنوب ، حلوا سفیده است .

حلوا سفیذ ماهی کمیابی ست و بیشتر زمان صید آن از شهریور تا آذرماه است .

حلوا سفید خلیج فارس از نظر شکل و ظاهری با حلوا سفید عمان یکی ست ولی در کنار باله های حلوا سفید عمان خط نسبتا تیره رنگی دیده می شود که زبیدی خلیج فارس این رنگ رو ندارد و کاملا سفیداست و به همین دلیل است که در بین ماهیفروشان حلوای عمان را به اسم حلوا سفیده پرسیاه و حلوا سفید خلیج فارس را با نام زبید ی پرسفید می شناسند.

رنگ گوشت زبیدی سفید و بی خار و اینکه گوشت بسیار ترد و لذیذی دارد. به عقیده ی من بهترین روش پخت حلوا سفید سرخ کردنی و یا شکم پر است.
ماهی حلوا سفید به دلیل اینکه خودش خوش طعم می باشد ، بهترین روش پختش اینه که خیلی ساده سرخش کنید و ادویه اضافه و خاصی برای پختش به کار نبرید که طعم لذیذ ماهی  تحت تأثیر قرار نگیرد.یادتون باشه که تو برنامه غذاییتون ماهی و غذاهای دریایی رو بگنجونید.

یک دستور پخت غذایی ، برای ماهی حلوا سفید:
مواد لازم برای ۳ نفر:فیله ماهی حلوا سفید ۳ عدد (سه عدد حلوا سفیده پاک شده وزن هر ماهی کمتر از 300 گرم نباشه)

آرد یک لیوان(آرد گندم)
نمک و زردچوبه و فلفل ( پودر سیر هم میتونید بزنید )
روغن جهت سرخ کردن به اندازه ی کافی

طرز تهیه:ماهی رو اگه درسته خریدید، پیشنهاد میکنم بدید به خود آقای ماهیفروش براتون فیله کنه دردسر نداره و راحت تره. (چون شکافتن ماهی زبیدی از کمر یخورده مشکله)
پیشنهاد میکنم هیچوقت حلوا سفید فیله شده نخرید چون از تازگی ماهی اطلاع ندارید مگر از فروشنده ی مطمئن!!!
میتونید از قبل بهش نمک و کمی آبلیمو بزنید و بذارید بمونه تا مزه دار بشه. ولی این کار رو هم نکنید هیچ اشکالی نداره.آرد و نمک و زردچوبه و فلفل رو توی یه ظرف بزرگ مثل سینی با هم مخلوط کنید. اگه دوست دارید پودر سیر هم اضافه کنید.ماهی رو در مخلوط آرد بزنید و پشت و روش کنید تا همه جاش خوب آردی بشه.روغن رو در تابه بریزید و بذارید گرم بشه.ماهی کاور شده با آرد رو از سمت گوشت در روغن داغ دااااغ بگذارید و بذارید با حرارت ملایم یک طرفش سرخ بشه.بعد برگردونید تا سمت دیگه ش هم سرخ بشه.با سبزی پلو نوش جان کنید.طعمش بی نظیره.



گر چه روش شناسایی و تشخیص تازگی ماهی ها تقریبا فرمولش شبیه هم هستن، ولی برای تشخیش تازگی حلوا سفید مطمئن ترین راه اینه که کله ی ماهی رو یخورده فشار بدید تا مایع لزج رنگی از آبشش خارج بشه،
حالا اگر رنگ مایع قرمز بود که تازه نیست
ولی اگر سفید شیری بود تازه ی تازس.
اگر سفید و قرمز مخلوط بود تقریبا تازس.


این فن و فوت های تشخیص تازگی زبیدی
تجربه ی سال ها کار در این رشته ی شغلی است.امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید.


 

برای خرید ماهی و میگوی تازه ی صید روز با تلفن های زیر تماس بگیرید:

09178741820

07733337248

بندر بوشهر

بازار ماهیفروشان

مغازه ی ماهی فروشی اکبر شایان

 



برای شناخت بیشتر ماهی های جنوب و روش پخت انواع غذاهای دریایی به کانال ما در تلگرام  بپیوندید." کلیک کنید"

خواندن این مطالب را نیز به شما توصیه میکنیم :



حلوا سفیدماهی زبیدیماهی زبیدهروش پخت زبیدیخرید ماهیفروش ماهیبازار ماهی بندر بوشهرخرید و فروش ماهی تازه ی جنوبقیمت ماهی زبیدیفصل زبیدیزبیدی پر سفیدزبیدی پرسیاه

لطفاً دیدگاه ها ، پرسش ها و تجربیات خود را در مورد ماهی زبیدی و یک روش برای پخت آن با ما در میان بگذارید

نام : *
ایمیل : *
دیدگاه : *
   

ماهی ها

ماهی ها

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

 

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما

لطفا برای سفارش ماهی و ارسال به شهرستان ها با تلفن های 07733337248
09178741820
09166166276 همراه
(شایان)
تماس حاصل فرمایید.
آدرس ما: بندر بوشهر بازار ماهیفروشان مرکز شهر ، انتهای پاساژ زاهدی پلاک 25
طعم واقعی ماهی تازه ی جنوب را با ما  تجربه کنید، ارسال ماهی تازه ی صید روز خلیج فارس، با کمترین زمان