معرفی ماهیان جنوب با عکس ، صفحه اول

ماهی حلواسفید که بیشتر به اسم ماهی زبیدی یا زبیده در بین مردم جنوب و مشتریان معروف است .

بهترین و کمیاب ترین و گرانترین ماهی جنوب ، حلوا سفید می باشد.

 

 

 

 

 

شاید بتوان در رده بندی ماهیان جنوب ، بعد از ماهی حلواسفید ، راشگو را معرفی کرد .طعم و مزه ی بی نظیر این ماهی هر ذایقه ایی را به وجد می آورد.

 

 

 

ماهی سکن گوشت بسیار لذیذی داره ، گرچه به دلیل بوی تند ماهی با هر ذایقه ایی سازگاری ندارد ، ولی با پخت حرفه ایی این ماهی و استفاده از ادویه جات و چاشنی های مرغوب و مناسب ، گوشت این ماهی چنان لذیذ می شود که می توان برای غذاهایی مثل قلیه ، سرخ کذدنی ، کبابی استفاده کرد.

 

 

 

 

 

 

 

تفاوت سه میگو در تصویر بالا
پایینی میگوی سرتیز یا شوعمی از نوع صورتی
وسطی میگوی ببری که توقسمت دم میگو رنگهای آبی و زرد دیده میشه
بالایی میگوی صورتی از نوع جامبو

 

 

 

 

 

میگوئه سمت چپی کیفیتش عالیه و تازه س ولی سمت راستی بدون کیفیت و آسیب دیده است .علت های زیادی هست که باعث میشه، یک میگوی سالم  آسیب ببینه.یخ گیری نامناسب ، جابجایی زیاد میگو  و مواجه شدنه فروشنده با بازار خراب و فروش نرفتن محصول

 

 

 

 

 

صید ماهی سرخو
بوسیله ی خیه
صیاد : ناخدا فرهاد ترک زاده  و دوستانش

  

 

 

 

 

 

میگوی تازه دارای رنگی شفاف و عاری از تیرگیست .

دست و سر و پای میگو باید سالم باشد .مخصوصا سر میگو نباید از بدنش

جدا شده یا شکسته باشد، البته اگر در یک کیلو میگو چند عدد ، سرشکسته بود موردی ندارد .

میگوی تازه اصلا بوی بد و نامطبوع و  نامتعارفی ندارد.

 

 

 

 

 

 

به تخم ماهی ، اشپل هم میگن.

تخم ماهی برای سرخ کردنی ، کوکو ، دوپیازه ، کبابی ، فرپز ، و کوکوی اشپل مناسب است و طرفداران بسیاری دارد.البته ماهی هایی مثل شوریده ، زبیدی ف حلوا سیاه ، سنگسر ، خارو ، صبور ، سکن و شعری اشپل های عالی دارند.

 

 

 

 

 

 

 

 

بعضی ازماهیهاکه درعمق وفشارخاصی ازدریازندگی میکنند،درهنگام صید و بالا آمادن به سطح آب دچار واکنش های مثل در آمدن زبان،و ترک روی بدن می شوند.مثل هامور،سمان (ماهیه درتصویر)زبیدی،میش ماهی و چندین نوع ماهیه دیگر

 

 

 

 

 

 

ماهی هایی نظیر : حلوا سفید،خارو،شیر،حلوا سیاه کوچک،ق
زمانی که صید می شوند با تماس دست   ،جابجایی و یخگیری،پولک روی بدنشان باقی نمی ماندو درنهایت بدون

پولک در معرض دید مشتری قرار میگیرد

 

 

 

 

 

 اگر یروزی موقع ماهیگیری این ماهی به قلابتون گیر کرد بهش دست نزنید!چون کارتون به بیمارستان کشیده

میشه .فریاله تیغ و خارش ، سم خطرناکی داره

 

 

 

 

 

 

سبیتی ازخانواده ی شانک ماهیان .
شانک ماهیان چندین نوع هستندکه مهمترین آنها شانک دونواری ، شانک زرد باله ، سیاه باله و سفید باله سیم

دندان نما ، بتعام ، کر ، شعری وچندنوع دیگر . نام های دیگر این ماهی : چندال ، جهرو ، جارو ، جهروو

 

 

 

شاه میگو بین :۱۰_۱۵ عدد است.
میگوهای درشت: ۲۰-۳۰و۳۰-۴۰و۴۰تا ۵۰ عدد.
میگوهای متوسط: ۵۰_۶۰و۶۰-۷۰و۷۰-۸۰و ۸۰-۹۰عدد
میگوهای ریز: ۹۰-۱۰۰و۱۰۰-۱۲۰عدد
خیلی ریز بالاتر از ۱۲۰

 

 

 

 

چشمهای ماهی تازه باید یا از حدقه بیرون‌ زده باشد یا همسطح حدقه باشد . چشمهای خیلی فرورفته ، ترکیده و غیرشفاف ، نشان از تازه نبودن ماهی است .

 

 

 

 

 

 

مخرج ماهی تازه ، کاملا بسته و همرنگ شکم ماهی است ، مخرج باز، ورم کرده ، تیره و کدر ، نشان از مانده بودن ماهی دارد.

شما ممکن است این را هم بپسندید

۲ پاسخ‌ها

  1. تقی گفت:

    سلام. چه وب‌سایت پرباری دارید. من عاشق غذای دریایی هستم و از اطلاعات وب‌سایتان خیلی استفاده کردم.

  2. وحید جی گفت:

    لایکی،جالب بود

پاسخ دادن به تقی لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.