پیتزا میگو

 

 

 

 

پیتزای میگو

دستپخت و هنر آشپزی خانم ترک زاده بانوی بوشهری

 

 

 

 

امروز برای ناهار فرصتی نبود بنابر این تصمیم گرفتم یک فست فود از نوع سالم درست کنم.

 

پیتزای میگو

برای اینکه فست فود شما سالم تر بشه بهتره که خمیر پیتزا هم خونگی باشه و خودتون تهیه کنید

 خمیر پیتزا فوری:

شیر  1 فنجان
آرد  3 فنجان
بکینگ پودر  1 ق م سرپر
روغن زیتون  نصف فنجان
نمک  1 ق م
همه مواد رو در غذا ساز مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد. با دست کمی ورز میدیم مجدد و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم.

 

خب بریم سراغ پیتزای میگو

 

 

خیلی ساده س، بعد از اینکه میگوها رو شسته و تمیز کردید ، توی پیاز نگینی تفت بدید و پودر پاپریکا و پودر فلفل و نمک تفت بدید و این نکته رو بگم که میگو نباید زیاد تفت داده بشه چون سرخ کردن بیش از حد میگو باعث سفت شدن گوشتش میشه.

توی ظرف پیتزا رو کمی چرب کنید و خمیر پیتزا رو پهن کرده و توی کف ظرف قرار میدیم.

با چنگال روی سطح خمیر رو سوراخ سوراخ می کنیم تا فرایند پخت پیتزا بهتر انجام شود.

مقداری سس کچاب روی سطح خمیر پهن می کنیم.بعد کمی پنیر پیتزا میریزیم.

میگوها رو روی خمیر می چینیم و پیتزا رو با پنیر کاملا پوشش میدیم.اینو بگم که فلفل دلمه و قارچ رو می تونید به پیتزا اضافه کنید مخصوصا فلفل دلمه که جز رکن اساسی پیتزاهاس!

پتزا رو به مدت نیم ساعت توی فر که از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد می پزیم.

البته قابل ذکر است که درجه و دما و گرمای فرها با هم تفاوت داره بهتر اینه که ،پیتزا رو چشمی چک کنید و زمانی که روی پیتزا طلایی شد آماده است.

 

 

 

 

 

 

برای خرید ماهی و میگوی تازه ی صید روز

با تلفن هایزیر تماس بگیرید

حداقل سفارش و خرید شما ۱۰ کیلو باشه

 

آدرس ما

بندربوشهر

مرکز شهر

بازار ماهیفروشان

پاساژ زاهدی

مغازه ی ماهیفروشی

اکبر شایان

 

 

تلفن مغازه ۰۷۷۳۳۳۳۷۲۴۸

همراه        09178741820

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.