ماهی شور آبپزی یا شورپز ماهی

 

این غذای سنتی جنوبی بوشهری هم دستپخت سرکار خانم ترک زاده ست.

 

ماهی شورپزی (شورپزی)

ماهی شور به ویژه خارو رو با آب فراوان روی حرارت میزاریم تا چند جوش بزنه تا مقداری از شوری ماهی گرفته شه(بعضی به جای این کار ماهی رو چند ساعتی در اب خیس میکنند. البته ماهی نباید شیرین بشه . برای این غذا ماهی تقریبا باید خوش نمک باشه بخاطر همینه که بهش میگن شورپز) سپس ماهی رو توی آبکش میریزیم. حالا ماهی رو با چند پیاز درسته پوست گرفته . یک یا دو عدد لیمو عمانی سوراخ کرده و کمی زردچوبه و مقداری اب به اندازه ای که روی ماهی رو بپوشونه، روی حرارت ملایم میزاریم تا پیاز بپزه و لیمو نرم شه.
بک برش ماهی رو با پیاز و لیمو توی یه بشقاب میکشیم. یه کمی از آب ماهی و دو تا سه ق سرکه سفید روش می ریزیم. و با نون تازه سرو میکنیم.

 

این مطلب رو هم بگم ، درسته که تنوع ماهی در دریای جنوب زیاده ، ولی برای اهالی جنوب ، مخصوصا بوشهر ماهی خارو چیز دیگه س و خیلی پرطرفداره ، و اگر به مغازه ی ماهیفروشی مراجعه کردید که خاروی درشت و بالاتر از ۲ کیلو داشت ( خارویی که وزن اون از ۲ کیلو بیشتر باشه ، حالا هر چی وزنش بیشتر ، مزه و طعم اون خارو بی نظیرتر) حتما خرید کنید .ماهی خارو برای کبابی ، شکم پر ، سرخ کردنی ، ته چین ، فرپز و شور ماهی مناسبه .شایان ذکره که همینطور که از اسمش پیداس این ماهی داراری خارهای زیاد ی هست و لی براحتی قابل تفکیک شدنه.مهمترین اصل خارو خوردن اینه که با دست خورده بشه ! ماهی خارو قاشق چنگال نیست.

 

 

 

 

 

 

برای خرید ماهی و میگوی تازه ی صید روز

با تلفن هایزیر تماس بگیرید

حداقل سفارش و خرید شما ۱۰ کیلو باشه

 

آدرس ما

بندربوشهر

مرکز شهر

بازار ماهیفروشان

پاساژ زاهدی

مغازه ی ماهیفروشی

اکبر شایان

 

 

تلفن مغازه ۰۷۷۳۳۳۳۷۲۴۸

همراه        09178741820

 

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.