خوراک ماهی مرکب ، خساک

 

 اول از همه اینو بگم که ماهی مرکب یا همون خساک معروف در کشور ما به دلایل شرعی مصرف نداره.

 

 

 

خساک رو به چندین روش میشه درست کرد.

 

در ادامه به یکی از روش های پخت این موجود دریایی که باعث میشه هم طعم لذیذی تری پیدا کنه هم گوشت خساک نرم تر بشه و عطر غذا اشتها رو تحریک کنه می پردازیم.

 

 

 

مواد لازم :

 

خساک فیله شده : ۷۰۰گرم

 

پیاز :یک عدد بزرگ و یک عدد متوسط

 

فلفل دلمه : دو عدد متوسط

 

زردچوبه : ۲ ق چ خ

 

سیر :۴ حبه

 

رب گوجه :۲ق غ خ

 

خرما :۵ دانه درشت بدون هسته و چند تیکه شود

 

پودر زنجبیل : یک سوم ق چ خ

 

فلفل قرمز به اندازه ی تحمل

 

نمک به مقدار لازم

 

روغن به حد کافی

 

قبل از دستور پخت اینو بگم که این وعده ی غذایی بصورت خوراکی برای ۴ نفر کفایت میکنه.

 

فیله ی خساک رو بصورت چنجه ایی خورد کنید.یک ظرف مناسب ( ما میگیم پاتیل) مهیا کنید و فیله ها ی خورد و شسته شده رو درون دیگ منتقل کنید.

اون پیاز متوسطه رو بصورت حلقه ایی برش و با فلفل دلمه ای درشت خورد شده به درون دیگ منتقل کنید.یک حبه سیر رو سالادی خورد کنید و با دو دانه خرما و یک قاشق چایخوری زردچوبه به محتویات اضافه کنیدحالا به اندازه ی حجم مواد آب اضافه کنید.( دقت کنید به اندازه ی حجم غذا آب اضافه بشه ، استخر درست نکنید !)حالا دیگ رو روی شعله بگذارید تا آب و مواد به نقطه ی جوش برسد.به نقطه جوش که رسید حدود ۵ دقیقه صبر کنید بعد از مدت ذکر شده یک تیکه از فیله ها رو بیارید بیرون و تست کنید که فیله ها در چه وضعیتی قرار دارند پخته شدند ، نرم شدند یا نه ، اگر هنوز جا داره ۵ دقیقه ی دیگه صبر کنید ولی بیشتر از ۱۰ دقیقه از زمان نقطه ی جوش و قل خوردن نگذرد چون نتیجه ی معکوس میده و فیله ها سفت و جر می شوند .فیله های پخته شده رو آبکش کنید و حلقه های پیاز و خرما و سیر رواز مواد بیرون آورده و معدوم کنید چون ماموریت خودشون رو بخوبی انجام دادند.

.. 

.

اون پیاز درشته رو سالادی خورد کنید و با روغن تفت بدید تا نزدیک به طلایی برسه ۳ حبه سیر داریم که باید با پهنای چاقو له کنیم و اگر با بوی سیر هم مشکل دارید مقداری نمک روش بپاشید و سیر له شده و نمک رو با هم آمیخته کنید و به پیازها منتقل کرده و با هم چرخ بدید فلفل دلمه رو اضافه کنید و یک قاشق چ خ زردچوبه و یک سوم ق چ خ پودر زنجبیل و فلفل قرمز هم هرچقدر تحمل داریداضافه کنید و تفت بدید تا رنگ ادویه ها واشه و از حالت خامی در بیان، خرماهای باقی مونده رو اضافه کنید و چرخ بدید مواد که خوب با هم تفت داده و میکس شدند فیله های خساک را اضافه کنید و تا زمانی تفت و چرخ بدید که فیله ها سرخ بشن .اون رب گوجه رو هم توی یک ماهیتابه ی جداگانه توی روغن تفت بدید و سرخ که شد به مواد اضافه کنید.مواد رو با هم مخلوط و چرخ بدید و شعله ی زیر غذا رو دمکشی کنید تا جا بیفته ( روغن غذا بیاد بالای غذا بایسته ) حدودا ۱۰ دقیقه برای جا افتادن غذا کافیست.

آماده س

 

اووو!نمک یادم رفت!!!نمک هم اضافه کنید ، غذا که بدون نمک مزه نداره

غذاهای سرخ کردنی ، بده ، چربه ، مضرره

اینو همه میدونن ! ولی چاره چیه آدم شکمو که این حرفا سرش نمیشه .

غذاهایی که سرخ کردنیه ، مزه شون ذایقه رو تحریک نیاز به روغن دارند اگر برای سلامتی خودتون برنامه ایی دارید سرخ کردنی نخورید.

 

 

 

 

 

 

 

 

برای خرید ماهی و میگوی تازه ی صید روز

 

با تلفن های زیر تماس بگیرید

 

حداقل سفارش و خرید شما ۱۰ کیلو باشه

 

 

 

آدرس ما

 

بندربوشهر

 

مرکز شهر

 

بازار ماهیفروشان

 

پاساژ زاهدی

 

مغازه ی ماهیفروشی

 

اکبر شایان

 

 

 

 

 

تلفن مغازه ۰۷۷۳۳۳۳۷۲۴۸

 

همراه        09178741820

 

 

 

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.