روش ها و ترفندهای پخت ماهی و میگو

 

ماهی کبابی رو حداقل یکساعت قبل از درست کردن،نمک ، فلفل و چاشنی هایی که دوست دارید بزنید تا به گوشت ماهی نفوذ پیدا کنه و بتونه تاثیری مثبت رو طعم ماهی داشته باشه.

 

 

برای سرخ کردنه ،ماهی هایی با وزن های ۴۰۰ تا ۸۰۰ گرم بهتر اینه که ماهی ها رو از کمر شکاف داده و به دو قسمت راسته تقسیم کنید.Tongue Out 

 

 

 

تمرهندی رو توی آب گرم بخیسونید و چنگ بزنید تا یک آب تمر غلیظ بدست بیاد،سس تمرهندی غلیظ رو روی سطح گوشت ماهی بکشید تا یک کباب ماهی طعم دار با چاشنی تمرهندی داشته باشید.

 

 

 

 

 

روش مرینت کردن ماهی هایی که قراره یک تیکه سرخ بشه یا برای شکم پر برش خورده.

مخلوط مواد طعم دهنده رو ردون ماهی بریزید و ماهی رو بسته و بیشتر از یکساعت در جای خنک ( یخچال ) قرار بدید.

 

 

 

میگوی کبابی واقعا لذیذه
بهتر اینه که موقع کباب کردن
میگوها رو آبدار بکشید و نزارید خشک بشه.
دوتا سیخ سمت راستی آبدار بود
نسبت به سمت چپی ک خشک شده بود لذیذتر بودن

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.