بهترین راه برای شناخت ماهی تازه کدام است ؟

سلامتی مهم‌ترین موضوع برای همه ماست وطبیعی بودن مواد غذایی اساس سلامتی انسان است.
ماهی و میگو گرچه از نظر منبع پروتیین،بهترین ها هستند، ولی اگر تازه و سالم نباشند باعث مسمویت شدید می شوند.
شاید همه ی ما در تلویزیون و رسانه های دگر دیده و خوانده ایم که ماهی باید آبشش قرمز باشد و با فشار انگشت ، گوشت بدن ماهی به حالت اول برگردد و جای انگشت روی بدن آن باقی نماند!
ولی برای قرمز یا صورتی نشان دادن آبشش ماهی به مشتری ناوارد، راهکارهای وحشتناکی هست که ماهیفروش متلقب از انجام دادن آنها نه ترسی دارد و نه وجدانش به درد می آید !
و همینطور برای اینکه یک ماهی مانده ،بدن سفتی داشته باشد و با اثر انگشت فرو نرود ، راهکارها و تقلب های دیگر ی وجود دارد.
پس اگر در شناخت ماهی و میگوی تازه مهارت لازم را ندارید ، سعی تان براین باشد که اول از فروشگاه و کاسب معتبر و خوشنام خرید کنید گرچه همه معتقدند که یک کاسب خوشنام، ارزش و منزلتش از یک فروشگاهه شیک و به ظاهر زیبا به مراتب بالاتر است.بارها و بارها دیده شده که ، در بعضی از فروگاههای شیک و زیبا ، ماهی های ارزان را به بجای ماهی های شناخته شده با قیمت گزاف تری بفروش میرسانند و بدتر از این موضوع ، فروش ماهی و میگوی فاسد و غیرقابل استفاده به مشتری نابلد در دستور کارشان است چون ، به شدت اعتقاد دارند که ماهی را باید به مشتری انداخت!غافل از اینکه اصلا به این موضوع فکر نمیکنند که خودشان در فروشگاه و محل کسب شان کاسب( باید گفت کاذب) هستند و از آن به بعد به هر مغازه ایی برای خرید مراجعه کنند اسم مشتری را با خود به یدک می کشند و سوال اینجاست که آیا خودشان حاضرند ، پول بابت جنس فاسد بپردازند و به اصطلاح خودشان ، به آنها جنسی انداخته شود!؟)
❌ من با توجه به اینکه تجربه ی کاری ۲۵ ساله ، در زمینه ی نگهداری ، حمل ،فروش ماهی و میگو و به تازگی تجربه ی صید ماهی را دارم
تنها روش اساسی را این میدانم که اگر شما در شناخت ماهی تازه ، مهارت و شناخت لازم را ندارید ، قسمت آبشش ماهی را بو بکشید .
ماهی تازه ، از هر نوع ، به هیچ عنوان بوی نامطبوعی از قسمت آبشش آن استشمام نمی شود و اگر ماهی مانده باشد بوی نامطبوع و غیر متعارف و زننده ی از آبشش به مشامتان خواهد رسید که به سادگی خواهید فهمید که آن ماهی فاسد و غیر قابل مصرف است.
ارادتمند همه دوستان حقیقی و مجازی
اکبر شایان

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.