ویدیو معرفی ماهی هوور از خانواده ی تن ماهیان

ماهی هوور از خانواده ی تن ماهیان است .
ماهی شیر و قباد هم از خانواده ی تن ماهیان هستند که از لحاظ ارزش اقتصادی و گوشت و مزه در صدر جدول این خانواده قرار گرفتند. در این خانواده ، ماهی هوور ، زرده ، گلتی ، ویر ، گباب ، زرده و گیدر رنگ گوشتتشان صورتی یا قرمز تیره است و علت قرمزی گوشت تن ماهیان ، بالا بودن میزان میوگلوبین یا پروتتین محتوی آهن موجود در بافت و عضله ی این ماهیهاست . تن ماهیان ارزش اقتصادی بالایی دارند و بغیر از شیر و قباد اکثرا برای ساخت کنسرو ماهی استفاده می شوند .

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.