ویدیو معرفی ماهی صبور

ماهی صبور از خانواده ی شگ ماهیان است . صبور جزء ماهیان چرب گوشت می باشد . گوشت بسیار لذیذی دارد و مخصوص کباب کردنیست .
طرفداران این ماهی با وجودی که گوشتش تیغ و خار فراوانی دارد هر ساله منتظر صیدش می مانند .
روش تشخیص تازگی ماهی صبور :
لمس کردن بدن ماهی بصورتی که بدن ماهی زیر دست قوام داشته باشد . رنگ آبشش ماهی صبور مثل ماهی خارو قرمز یا صورتی باقی نمی ماند و اندکی بعد از صید بد رنگ می شود . پس آبشش ماهی صبور دلیل بر کهنگی ماهی نیست و باید حتما بدن ماهی را لمس کنید که زیر دست قوام دار باشد و جلای تازگی در آن مشخص باشد.
ماهی صبور یک ماهی مهاجر است . صید ماهی صبور در بوشهر در ماههای دی تا اواخر اسفند صورت می گیرد و بعد از آن ماهی صبور به سمت آبادان حرکت میکند و از اواخر فروردین تا اوایل شهریور صبور درشت در بهمن شیر و اروند کنار صید می شود .

با توجه به صید بی رویه ی این ماهی در سالهای گذشته ، و کم شدن این گونه ی ماهی در آبهای خلیج فارس ، چند سالی می شود که قیمت صبور به بالاترین حد خودش رسیده است .

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.