دانستنیهای مفیدی در مورد ماهی

برخلاف تصور موجود، ماهی اصلا بوی بدی ندارد . بوی بدی که از ماهی ها به مشام میرسد،حاصل کهنگی یا یخ زدایی پس از انجماد(دیفراست) است . لذت خوردن ماهی تازه را با ما تجربه کنید .

 

 

 

 

 

 

 

نکته بسیارمهم ومفیدراجع به مصرف ماهی منجمدشده : پس ازبیرون آوردن ازفریزر، ابتدا ۲۴ ساعت قبل از مصرف،ماهی رو از فریزر خارج کرده و درون یخچال گذاشته تا با کاهش تدریجی دما، یخ زدایی صورت گیرد.

 

 

 

اگر دوست دارید ماهی موقعه ی سرخ کردنی، گوشتش آبدار بشه،تیکه های ماهی را ، رولتی حجم دار برش بدید.ماهی هایی مثل:شوریده،شیر،حلوا،راشگو برای این نوع برش گزینه ی مناسبی می باشند.

 

 

 

#چنگو از نوع لوله ایی
این ماهی به علت وجود فسفر زیاد در گوشتش ، باعث مسمومیت دربعضی افرادی که حساس هستند می شود(خواسوم زیرش بنویسوم سی صورتش ، تو چیشاش که سی کردوم گفت :سی صورت خوت کردی😃)

 

 

 

 

 

بعضی از ماهیهای ارزانقیمت شباهت زیادی به ماهیهای درجه یک دارند،واین باعث سواستفاده بعضی از کاذبان می شود . ماهی در تصویربه اسم سرخو فروخته شده و همونطور که پیداس گوشتش مثل لاستیک‌ جمع شده !

 

پولک های ظریف بعضی از ماهیها مثل زبیدی ،شیر ، قباد ،خارو در هنگام صید و یخگیری با تماس دست و پودر یخ جدا می شوند و در هنگام فروش بدون پولک در معرض دید مشتری قرار میگیرند .

 

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.