بهترین راه برای تشخیص تازگی ماهی چیست ؟

تشخیص تازگی ماهی

 

این عکس رو شخصی برای من ارسال کرده و گفته که ببینید در فروشگاههای تهران ، چه ماهیهای مانده و فاسدی به مردم میفروشند ! گفتم که از عکس پیداست که ماهی خیلی تازه س و نشان از ماندگی ندارد ! گفتن که خیر فشار اثر انگشت را نگاه کنید که به چه صورت شکم ماهی فرو رفته ! و ….

خدمت همه ی دوستان عرض کنم که : اصلا اینطوری نیست که قسمت شکم ماهی رو فشار بدیم ، اونم با این شدت !
اول اینکه روی سطح کمر ماهی رو باید با ملایمت و فشاری با نوک انگشت به اندازی فشاری که روی کلید کنترل تلویزیون وارد میکنیم باشه نه بیشتر .
خب قراره ما گوشت رو فشار بدیم نه آهن که !
بعدشم این روش فشار دادن ماهی اصل روش صحیحی برای تشخیص تازگی نیست . چون برای سفت تر شدن بدن ماهی فاسد راهکارهای هست که به عقل جن هم نمیرسه ! ( بخاطر اینکه بدآموزی داره نمیگم چجوری )
بعدشم‌ ، ماهی باید بدنش زیر دست قوام داشته باشه و شل ول نباشه . آبشش ماهی باید قرمز پر رنگ حالا یا کم رنگ یا صورتی باشه ، که اینم در مورد خیلی از ماهیها صدق نمیکنه . ماهیهایی مثل خارو و صبور و شیر ، بعد از صید بلافاصله یک تا دوساعت آبششون بدرنگ میشه ، در صورتی که تازه هستن .
باز هم ماهیهایی مثل دوولمی و کفشک اگر ۲۰ روز هم پیش مغازه دار بمونن آبششون بد رنگ نمیشه و همچنان قرمز و صورتی باقی میمونن . علت داره که توی خیلی از کلیپ هایی که توی اینستاگرام گذاشتم توضیح دادم .
بهترین راه برای تشخیص تازگی ماهی برای شخصی که واقعا وارد نیست اینه که قسمت آبشش ماهی رو بو بکشه . اگر ماهی مونده و فاسد باشه بوی نامطبوع و زننده ی به مشام میرسه که هوس خوردن ماهی از سر بوکشیده میپره ، چه برسه به خریدن و خوردن ماهی .

اردتمند همه ی دوستان
اکبر شایان

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.