خانواده ی تن ماهیان

تن ماهی

 

 

 

 

تُن ماهیانی ک در آبهای خلیج و عمان زیست میکنند و صید میشه و شناسایی شده شامل ۱۰ نوع هستن :

۱_تن یا زرده یا تیبان(همینی ک امروز صید داشتیم و عکسش رو گذاشتم ، رنگ گوشتش قرمزه و برای پخت چندنوع غذای دریایی مثل : بخارپز ، کبابی ، قلیه ، ساندویچ ماهی دمپخت ماهی ، مگِشت مناسبه )

۲_ زرده یا سهوه ( کاربرد غذاییش مثل ماهیه تنِ)

۳_هوور مسقطی ( رنگ گوشتش صورتیه و تیغ هم نداره ، فیله این ماهی برای پخت انواع غذاهای دریایی مناسبه )

۴_طلال یا گرفا ( طلال محشری ، سرخکردنی و کبابیش حرف نداره . فقط یه بندرعباسی میدونه طلال یعنی چه 👌)

۵_تن شرقی ( سرخکردنی و کبابی و بخارپزش خوبه )

۶_قباد ژاپنی ( کارایی غذاییش مثل قباد شرقیه )

۷_شیر ماهی ( معروف ترین و گرانترین عضو خانواده ی تن ماهیانه و برای پخت هر نوع غذای دریایی مناسبه  )

۸_قباد ( قباد هم بعد از شیر در رده ی دوم این خانواده قرار گرفته ، سرخکردنی ، ته چین ، کبابی ، فرپز ، بخارپز و حتی قلیه ی این ماهی خوب میشه )

۹_گیدر یا جُودر یا گِباب ( کارایی غذاییش مثل ماهی تنِ )

۱۰_هوور ( بعد از شیر و قباد ، پرفروشترین و پرطرفدارترین ، عضو خانواده ی تن ماهیان است، این ماهی دست کمی از شیر نداره و به گواه خیلی از مشتریانم ، مزه و طعم این ماهی فراتر از شیر ماهیه  )

 

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.