
ماهی زیبا
ماهی زیبا از خانواده ی خامه ماهیان ، این ماهی از وزنهای ۳۰۰ الی ۲۰ کیلویی صید و دیده شده ، گوشتش مقداری خاروتیغ داره ، رنگ گوشتش سفید نیست
در این ویدیو ریخت ماهی زیبا و رنگ گوشتش رو مشاهده میکنید
ویدیویی از گوشت کباب شده ماهی زیبا
گوشتش کمی سفت است ولی خوشمزه است
باسلام ، گوشت ماهی زیبا خیلی خوشمزه هستش و اصلا جذب روغن نداره و بعد از پخت رنگ گوشتش روشنتر میشه .
افتضاح ماهی بوده که تا حالا خریدم. گوشت بسیار سفت که با یک ساعت پختن در روغن باز جویده نمیشه. گوشتش کمی مزه ی ترشی میده. خلاصه ۳۷۰ هزار تومن رو حروم کردم
مخصوص قلیه هستش عالی میشه.کباب کردن با این روش خوب نیست چون نمک نمیگیره
خوشمزه ترین ماهی که تابحال خوردم از شیر ماهی خوشمزه تر از کفشک خوشمزه تر از هوکی ماهی خوشمزه تر از تیلاپیلا خوشمزه تر از غزل آلا خوشمزه تر از شوریده خوشمزه تر از ماهی سفید خوشمره تر از کپور خوشمزه تر اصلا انگار گوشت گوسفند داری میل میکنی به ماهی خورهای حرفه ای پیشنهاد میکنم
سلام.
برای نرم کردن گوشت ماهی زیبا چه ترفندی دارید.
بعد از سرخ کردن خیلی سفت میشه
درود بر شما
بافت گوشت ماهی زیبا در قسمت های بسیار سفت است است و فقط می توان با استفاده از مقداری کیوی رنده شده گوشت آن را نرم تر کرد هر چند که در نهایت طعم و مزه ماهی بهتر نمی شود شما بهتر است ماهی زیبا در وزنه های کوچک تر خرید کنید وزن های بین ۵۰۰ گرم ال ۱۰۰۰ گرم
خوشمزه ترین ماهی که تابحال خوردم از شیر ماهی خوشمزه تر از کفشک خوشمزه تر از هوکی ماهی خوشمزه تر از تیلاپیلا خوشمزه تر از غزل آلا خوشمزه تر از شوریده خوشمزه تر از ماهی سفید خوشمره تر از کپور خوشمزه تر اصلا انگار گوشت گوسفند داری میل میکنی به ماهی خورهای حرفه ای پیشنهاد میکنم
سلام
پیاز رو حلقه کنید داخل ماهیتابه بگذارید و تکه های ماهی رو که بهش نمک و فلفل و پودر سیر زدین روی حلقه ها بگذارید و تا سرخ بشن. بهو تو یه ماهیتابه دیگه کمی کره بریزین و ماهی ها رو تفت بدین و یعد نوش جان کنید. هیچ اثری از بوی بد ماهی های متداول رو نخواهید دید.