حَشو چیست

. حَشو به معنای پرکننده. طرز تهیه و ترکیبات حَشو بستگی به ذائقه، سلیقه و هنر آشپز دارد. مثلا می تواند ترکیبی از سبزی ماهی با پیاز، سیر، تمرهندی، نمک، خرما، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و دارچین باشد. و یا حتی بدون سبزی ماهی باشد! مثل ترکیب: پیاز، سیر، کشمش، فلفل دلمه، رب گوجه و گردو و … خلاصه آن ترکیبی که با خوردنش در کنار ماهی لذت میبرید صحیح ترین و خوشمزه ترین حشو است حتی اگر ترکیب شما از لحاظ رنگ و مزه ، مورد تایید افراد دیگر نباشد .‌مهم ذائقه ، سلیقه و هنر آشپزی شماست.
پ ن: لطفا در قسمت نظرات، مواد لازم و طرز تهیه حشویی که شما درست می کنید و بلد هستید رو به اشتراک بزارید تا همگی استفاده کنند🌹
.

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.