آموزش طبخ ماهی ها - نمایش نوشته ها

  طرز پخت قلیه ماهی در شهرهای جنوبی کشور اندکی با هم متفاوتند . مثلا در خوزستان ( اهواز ، آبادان ، خرمشهر ، ماهشهر و...) ماهی قلیه رو آخر سر سرخ کرده و اضافه میکنند و در بوشهر ماهی رو از همان ابتدا با سیر و پیاز و سبزی تفت میدن . علی آقا در خصوص این دستور قلیه گفتن که : سلام کوکا قلیه ماهی در آبودان و خرمشهر با اینها که نوشتی خوزستانی فرق داره....( یعنی مسئله حیثیتی شد و حتی صدای برخی دوستان حومه آبودان....یعنی برزیلی ها هم‌ دراومد )....دلیل اش هم کاملا فنی هستنه ماهی رو اول اضافه م ...

  زرشک پلو با میگو    شاید برای بعضی ها تعجب آور باشه که زرشک پلو با میگو ! بله اتفاقا خیلی هم خوشمزه میشه و برای مهمانی ها اکر بخواهید میگو با برنج بذارید خیلی هم شیک و مجلسی میشه     طرز پخت و تهیه :   میگوها رو درون روغن تفت دادم و دوسر پیاز مشتی ، نگینی خورد کرده و سرخش کردم و با میگوهای تفت داده شده قاطی کردم و زردچوبه و دارچین و فلفل قرمز و زعفران زدم و یه کوچولو دیگه تفت دادم وبرنج  را آبکش کردم و میگوها رو روی برنج ریختم و دم گذاشتم . بعد زرشک ...

ماهی صبور

1396/03/26

                  ماهی صبور در این فصل از سال ( تابستون ) معدن صبور تو خوزستانه ، شهر آبادان رو میشه پایتخت صبور ایران معرفی کرد .بندرهای جنوبی سواحل خلیج فارس بغیر از بنادر خوزستان زیستگاه #صبور ندارن . قیمت #صبور درشت اینروزها بین 40 تا 50 هزارتومنه ! باور کنید اگر قیمت این ماهی خیلی بیشتر از اینا هم بشه جنوبی ها از این ماهی دست نمیکشن ! و جالب تر اینجاس که خرید این ماهی در جنوب به اینصورت که برای هر نفر‌یک عدد ماهی #صبور تهیه میکنن ! ...

      برای از بین بردن بوی ماهی در فضای خونه و آشپزخونه ، در حین سرخ کردن چند حبه سیر و یه عدد پیاز را خلالی کنید و بریزید توی روغن اطرف ماهی تا همینطور که ماهی سرخ میشه سیر و پیاز هم سرخ بشه     انواع روش ها و تجربه ها برای سرخ کردن ماهی :   روش اول     ماهی رو چند ساعت قبل از درست کردن تو پیاز خلال شده و آبلیموی فراوان (جهت از بین بردن بوی ماهی)و نمک و زعفران بخوابونید و بعد موقع پخت تو تخم مرغ و آرد سوخاری ترکیب شده با نمک و زردچوبه و فلفل و ...

  لخلاخ ماهی موتو با گمنه ( بلغور گندم ) دستپخت خانم ص دشتی زاده از بندر گناوه      لخلاخ ماهی موتو     ماهی موتو از ماهیان بسیار کوچک و ریز جثه ی جنوب می باشد که بیشتر به صورت خشک و نمک سود به فروش می رسد.اندازه ی این ماهی بین 5 تا 6 سانتیمتر می باشد. با بلغور گندم ( گمنه )مواد لازم:.-  پیاز متوسط 1 عدد-  للک (بلغور گندم) 1 پیمانه که بایستی بدون روغن با حرارت کم تفت داده بشه تا رنگش تغییر کنه.-  آب 1.5 پیمانه-  نمک و زدرچوبه بمقدار لازم ...

  ماهی کبابی رو حداقل یکساعت قبل از درست کردن،نمک ، فلفل و چاشنی هایی که دوست دارید بزنید تا به گوشت ماهی نفوذ پیدا کنه و بتونه تاثیری مثبت رو طعم ماهی داشته باشه.     برای سرخ کردنه ،ماهی هایی با وزن های 400 تا 800 گرم بهتر اینه که ماهی ها رو از کمر شکاف داده و به دو قسمت راسته تقسیم کنید.        تمرهندی رو توی آب گرم بخیسونید و چنگ بزنید تا یک آب تمر غلیظ بدست بیاد،سس تمرهندی غلیظ رو روی سطح گوشت ماهی بکشید تا یک کباب ماهی طعم دار با چاشنی تمرهندی ...

   اول از همه اینو بگم که ماهی مرکب یا همون خساک معروف در کشور ما به دلایل شرعی مصرف نداره.       خساک رو به چندین روش میشه درست کرد.   در ادامه به یکی از روش های پخت این موجود دریایی که باعث میشه هم طعم لذیذی تری پیدا کنه هم گوشت خساک نرم تر بشه و عطر غذا اشتها رو تحریک کنه می پردازیم.       مواد لازم :   خساک فیله شده : 700گرم   پیاز :یک عدد بزرگ و یک عدد متوسط   فلفل دلمه : دو عدد متوسط   زردچوبه : 2 ق چ خ &n ...

    بعضی از ماهی ها مثل :تن ، مارلین ، داردم ، جودر ، گیدر ، گلتی ، ویر ، یک نمونه هوور و چندین نوع دیگه ، گوشتی قرمز یا صورتی رنگ دارند.             خوراک اسکویید مواد : 700گرم فیله اسکویید،یک عددپیاز،3حبه سیر،یک عددفلفل دلمه،پودرزنجبیل،روغن زیتون،رب گوجه،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرپاپریکادستپخت:شقایق شایان         ماهی براق که اغلب به اسم ماهیه صافی شناخته میشه و از خانواده ی گش ماهیانه که گوشت خوش طعم و بدون خاری داره و بر ...

  این غذای سنتی جنوبی بوشهری هم دستپخت سرکار خانم ترک زاده ست.   ماهی شورپزی (شورپزی)ماهی شور به ویژه خارو رو با آب فراوان روی حرارت میزاریم تا چند جوش بزنه تا مقداری از شوری ماهی گرفته شه(بعضی به جای این کار ماهی رو چند ساعتی در اب خیس میکنند. البته ماهی نباید شیرین بشه . برای این غذا ماهی تقریبا باید خوش نمک باشه بخاطر همینه که بهش میگن شورپز) سپس ماهی رو توی آبکش میریزیم. حالا ماهی رو با چند پیاز درسته پوست گرفته . یک یا دو عدد لیمو عمانی سوراخ کرده و کمی زردچوبه و مقداری اب به ا ...

        ساده ترین و آسانترین روش سرخ کردن ماهی رو درتصویر بالا ببینید. ماهی(ماهی شانک کوپر و شوریده) رو شستم نمک زدم و خوب خشک کردم ( دقت کنید خوووب خشک کردم ). روغن رو توی یک ماهیتابه از جنس " روی " قدیمی ریختم و گذاشتم داغ داغ بشه ( داغ دااااغ به حدی که روغن دود نکنه). بعد ماهی ها رو بدون اینکه آرد و زردچوبه و چیز دیگه ایی بزنم .(قبل از خشک کردن فقط شستم و نمک زدم ) تو روغ داغ داااااغ از سمت گوشت گذاشتم.و صبر کردم تا سمتی که توی روغنه کاملا سرخ بشه.بعد با کفگیر م ...


123456789

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما