Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mahiha/public_html/_include/connect.php on line 3
 آموزش طبخ ماهی ها | ماهی ها

آموزش طبخ ماهی ها - نمایش نوشته ها

        ساده ترین و آسانترین روش سرخ کردن ماهی رو درتصویر بالا ببینید. ماهی(ماهی شانک کوپر و شوریده) رو شستم نمک زدم و خوب خشک کردم ( دقت کنید خوووب خشک کردم ). روغن رو توی یک ماهیتابه از جنس " روی " قدیمی ریختم و گذاشتم داغ داغ بشه ( داغ دااااغ به حدی که روغن دود نکنه). بعد ماهی ها رو بدون اینکه آرد و زردچوبه و چیز دیگه ایی بزنم .(قبل از خشک کردن فقط شستم و نمک زدم ) تو روغ داغ داااااغ از سمت گوشت گذاشتم.و صبر کردم تا سمتی که توی روغنه کاملا سرخ بشه.بعد با کفگیر م ...

پیتزا خساک

1395/10/29

                پیتزای خساک اول از همه خمیر پیتزا رو هم خودم درست کردم تا یک پیتزای سالم تر با مزه ایی بی نظیر داشته باشیم.   خمیر پیتزای فوری :     شیر یک فنجان آرد سه فنجان بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرپر روغن زیتون نصف فنجان نمک یک قاشق مرباخوری همه ی مواد رو در غذاساز مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. مجددا با دست کمی ورز میدهیم و بمدت نیمساعت درون یخچال میزاریم تا خمیر استراحت کنه.     برای ...

            خوراک لابستر دستپخت سرآشپز حسيني     ﺧﻮﺭﺍﮎ ﻻﺑﺴﺘﺮ ﺑﺎ ﺳﺲ و دورچین عالیﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﻗﺒﻞ ﺍﺯﯾﻨﮑﻪ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺭﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻻﺑﺴﺘﺮ ﮐﻤﯽﺗﻮﺿﯿﺢﺑﺪﻡ.ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﺧﻮﺭﺍﮎ ﺧﺮﭼﻨﮓ ﻭ ﻻﺑﺴﺘﺮ ﯾﺎ ﺻﺪﻑ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭﺳﻔﺮﻩ ﻫﺎﯼ ﻓﺮﻧﮕﯽﺑﺎﺏ ﻫﺴﺖ ولی امروزه شاهدیم گرچه از نظر شرعی  لابستر و خرچنگ و ماهی مرکب ، خوردنشون اشکال داره ! ولی متقاضیان زیادی هستند که طالب خرید این موجودات دریایی می باشند.!!!لابسترهای که در دریاهای ایران صید میشه دو نوع ...

          طرز تهیه پاپ کورن میگو یا همون میگو پفکیمناسب برای 3 تا 4 نفرمواد لازم برای آماده سازی آرد طعم‌دار:1 پیمانه آرد1 قاشق غذاخوری ادویه کاجون2 قاشق چای‌خوری نمک1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه مواد لازم برای آماده‌سازی پاپ کورن میگو:500 گرم میگو، پاک شده( سایز 40-50)1 عدد تخم‌مرغ یک استکان چایخوری شیریک قاشق چای‌خوری ادویه کاجوندستور تهیه:1. آرد، ادویه کاجون، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم.2. نیمی از مخل ...

          ماهی حلوا سفید یا زبیدی از خانواده ی حلوا ماهیان است، خوشمزه ترین و گران قیمت ترین ماهی جنوب ، حلوا سفیده است . حلوا سفیذ ماهی کمیابی ست و بیشتر زمان صید آن از شهریور تا آذرماه است . حلوا سفید خلیج فارس از نظر شکل و ظاهری با حلوا سفید عمان یکی ست ولی در کنار باله های حلوا سفید عمان خط نسبتا تیره رنگی دیده می شود که زبیدی خلیج فارس این رنگ رو ندارد و کاملا سفیداست و به همین دلیل است که در بین ماهیفروشان حلوای عمان را به اسم حلوا سفیده پرسیاه و حلوا سفید خ ...

ماهی کبابی

1395/09/22

          ماهی کبابی با دستور پخت سرکار خانم مستوره دارابی  آشپز شبکه ی جام جمماهی قزل یا سنگسر یاسرخو یا هامور  رو از دو ساعت قبل با آب پیاز ، لیمو تازه وزعفران و ادویه ماهی و نمک مزه دار کنید.پیازی که رنده کردید آبش را بگیرید برای مزه دار کردن ماهی و از خود رنده اش برای روی ماهی استفاده کنید. پس پیاز رنده شده سه حبه سیر رنده + یک قاشق رب گوجه . 1/4 پ رب انار+ یک ق.غ سبزی معطر خشک + یک ق.م رب آلوچه + زردچوبه. ادویه .+یک پیمانه آب تمر هندی غلیظ + سه ق.غ ...

            طرز تهیه ی ماهی گش شکم پر به قلم و دستپخت سرکار خانم ترک زادهماهی رو بعد از تمیز کردن نمک میزنیم و بعد از حدود نیم ساعت میشوریم و توی ابکش میزاریم تا آبش کامل گرفته شه.مواد توی شکم     ماهی هم مثل مرغ سلیقه ای هست. امروز به جای سبزی ماهی ، از پیاز داغ . گردو و کشمش استفاده کردم. پیاز داغ میگیریم. و کشمش رو که قبلا خیس کردیم به همراه گردوی خرد شده بهش اضافه میکنیم.شکم ماهی رو کمی گرد لیمو بزنید و با مواد پر کنید. قدیما برای اینکه شکم ...

        چنگو از  ماهی های ارزان قیمت جنوب است .ماهی چنگو یا چینگو یا بلاچنگو نام فارسی : منقارماهیاننام های بومی : چنگو ، بلاچنگو ، چینگو این ماهی بدن کشیده و درازی داره ، سطح زی هست و اغلب نواحی ساحلی هم دیده میشه ، تغذیه ش از ماهیان کوچک صورت میگیره و در حدود سه نوع از این ماهی وجود داره و فقط یک نوعش هست که مرغوبه اونهم چنگو لوله ایی.مهره ی کمر ماهی چنگو به رنگ سبز می باشد و گوشت این ماهی خوراکی ست ولی مرغوبیت ندارد ( مرغوبیت ندارد چونکه با ذائقه ی خیلی ها سازگ ...

      قلیه ی میگوی متفاوت با طعمی بی نظیر    برای درست کردنه این غذا به مواد زیر نیاز داریم:میگو ۵۰۰ گرمسبزی (گشنیز و شنبلیله) ۵۰۰ گرمپیاز ۲ عددسیر ۱ بوتهنمک و فلفل سیاه و دارچین به مقدار لازمکمی شکر به دلخواه برای ترکیب طعم هارب گوجه یک قاشقروغن به مقدار لازمتمبر هندی (عصاره) ۱ لیوانرب انار نصف قاشق (اختیاری) پودر گردو دوقاشق (اختیاری) ابتدا پیاز را در قابلمه‌ای با کمی روغن تفت میدیم تا طلایی رنگ شود. سپس سبزی خرد شده را به آن افزوده و تا هنگامی که رنگ سبزی ...

          در ایام قدیم که علم پیشرفت نکرده بود و دستگاهای برودتی وجود نداشتن، زمانیکه ماهی زیاد صید میشد( در ماههای فروردین و اردیبهشت ) و قیمت خیلی ارزانی داشت ، اغلب بندری ها ، ماهی را با قیمت خیلی پایینی خریداری می کردند و با نمک دریا ، نمک سود کرده و درون دبه های حلبی ، می خواباندند و در فصل زمستان که ماهی کمتر صید میشد، با ماهی خشک و نمک سود غذاهای دریایی درست می کردند. البته هنوزم در بین مردم جنوب این شیوه پابرجاست .ماهی هایی که بیشتر نمک سود می کردند شامل : خ ...


12345678

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما