آموزش طبخ ماهی ها - نمایش نوشته ها

   اول از همه اینو بگم که ماهی مرکب یا همون خساک معروف در کشور ما به دلایل شرعی مصرف نداره.       خساک رو به چندین روش میشه درست کرد.   در ادامه به یکی از روش های پخت این موجود دریایی که باعث میشه هم طعم لذیذی تری پیدا کنه هم گوشت خساک نرم تر بشه و عطر غذا اشتها رو تحریک کنه می پردازیم.       مواد لازم :   خساک فیله شده : 700گرم   پیاز :یک عدد بزرگ و یک عدد متوسط   فلفل دلمه : دو عدد متوسط   زردچوبه : 2 ق چ خ &n ...

    بعضی از ماهی ها مثل :تن ، مارلین ، داردم ، جودر ، گیدر ، گلتی ، ویر ، یک نمونه هوور و چندین نوع دیگه ، گوشتی قرمز یا صورتی رنگ دارند.             خوراک اسکویید مواد : 700گرم فیله اسکویید،یک عددپیاز،3حبه سیر،یک عددفلفل دلمه،پودرزنجبیل،روغن زیتون،رب گوجه،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرپاپریکادستپخت:شقایق شایان         ماهی براق که اغلب به اسم ماهیه صافی شناخته میشه و از خانواده ی گش ماهیانه که گوشت خوش طعم و بدون خاری داره و بر ...

  این غذای سنتی جنوبی بوشهری هم دستپخت سرکار خانم ترک زاده ست.   ماهی شورپزی (شورپزی)ماهی شور به ویژه خارو رو با آب فراوان روی حرارت میزاریم تا چند جوش بزنه تا مقداری از شوری ماهی گرفته شه(بعضی به جای این کار ماهی رو چند ساعتی در اب خیس میکنند. البته ماهی نباید شیرین بشه . برای این غذا ماهی تقریبا باید خوش نمک باشه بخاطر همینه که بهش میگن شورپز) سپس ماهی رو توی آبکش میریزیم. حالا ماهی رو با چند پیاز درسته پوست گرفته . یک یا دو عدد لیمو عمانی سوراخ کرده و کمی زردچوبه و مقداری اب به ا ...

        ساده ترین و آسانترین روش سرخ کردن ماهی رو درتصویر بالا ببینید. ماهی(ماهی شانک کوپر و شوریده) رو شستم نمک زدم و خوب خشک کردم ( دقت کنید خوووب خشک کردم ). روغن رو توی یک ماهیتابه از جنس " روی " قدیمی ریختم و گذاشتم داغ داغ بشه ( داغ دااااغ به حدی که روغن دود نکنه). بعد ماهی ها رو بدون اینکه آرد و زردچوبه و چیز دیگه ایی بزنم .(قبل از خشک کردن فقط شستم و نمک زدم ) تو روغ داغ داااااغ از سمت گوشت گذاشتم.و صبر کردم تا سمتی که توی روغنه کاملا سرخ بشه.بعد با کفگیر م ...

پیتزا خساک

1395/10/29

                پیتزای خساک اول از همه خمیر پیتزا رو هم خودم درست کردم تا یک پیتزای سالم تر با مزه ایی بی نظیر داشته باشیم.   خمیر پیتزای فوری :     شیر یک فنجان آرد سه فنجان بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرپر روغن زیتون نصف فنجان نمک یک قاشق مرباخوری همه ی مواد رو در غذاساز مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. مجددا با دست کمی ورز میدهیم و بمدت نیمساعت درون یخچال میزاریم تا خمیر استراحت کنه.     برای ...

            خوراک لابستر دستپخت سرآشپز حسيني     ﺧﻮﺭﺍﮎ ﻻﺑﺴﺘﺮ ﺑﺎ ﺳﺲ و دورچین عالیﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﻗﺒﻞ ﺍﺯﯾﻨﮑﻪ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺭﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻻﺑﺴﺘﺮ ﮐﻤﯽﺗﻮﺿﯿﺢﺑﺪﻡ.ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﺧﻮﺭﺍﮎ ﺧﺮﭼﻨﮓ ﻭ ﻻﺑﺴﺘﺮ ﯾﺎ ﺻﺪﻑ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭﺳﻔﺮﻩ ﻫﺎﯼ ﻓﺮﻧﮕﯽﺑﺎﺏ ﻫﺴﺖ ولی امروزه شاهدیم گرچه از نظر شرعی  لابستر و خرچنگ و ماهی مرکب ، خوردنشون اشکال داره ! ولی متقاضیان زیادی هستند که طالب خرید این موجودات دریایی می باشند.!!!لابسترهای که در دریاهای ایران صید میشه دو نوع ...

          طرز تهیه پاپ کورن میگو یا همون میگو پفکیمناسب برای 3 تا 4 نفرمواد لازم برای آماده سازی آرد طعم‌دار:1 پیمانه آرد1 قاشق غذاخوری ادویه کاجون2 قاشق چای‌خوری نمک1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه مواد لازم برای آماده‌سازی پاپ کورن میگو:500 گرم میگو، پاک شده( سایز 40-50)1 عدد تخم‌مرغ یک استکان چایخوری شیریک قاشق چای‌خوری ادویه کاجوندستور تهیه:1. آرد، ادویه کاجون، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم.2. نیمی از مخل ...

          ماهی حلوا سفید یا زبیدی از خانواده ی حلوا ماهیان است، خوشمزه ترین و گران قیمت ترین ماهی جنوب ، حلوا سفیده است . حلوا سفیذ ماهی کمیابی ست و بیشتر زمان صید آن از شهریور تا آذرماه است . حلوا سفید خلیج فارس از نظر شکل و ظاهری با حلوا سفید عمان یکی ست ولی در کنار باله های حلوا سفید عمان خط نسبتا تیره رنگی دیده می شود که زبیدی خلیج فارس این رنگ رو ندارد و کاملا سفیداست و به همین دلیل است که در بین ماهیفروشان حلوای عمان را به اسم حلوا سفیده پرسیاه و حلوا سفید خ ...

ماهی کبابی

1395/09/22

          ماهی کبابی با دستور پخت سرکار خانم مستوره دارابی  آشپز شبکه ی جام جمماهی قزل یا سنگسر یاسرخو یا هامور  رو از دو ساعت قبل با آب پیاز ، لیمو تازه وزعفران و ادویه ماهی و نمک مزه دار کنید.پیازی که رنده کردید آبش را بگیرید برای مزه دار کردن ماهی و از خود رنده اش برای روی ماهی استفاده کنید. پس پیاز رنده شده سه حبه سیر رنده + یک قاشق رب گوجه . 1/4 پ رب انار+ یک ق.غ سبزی معطر خشک + یک ق.م رب آلوچه + زردچوبه. ادویه .+یک پیمانه آب تمر هندی غلیظ + سه ق.غ ...

            طرز تهیه ی ماهی گش شکم پر به قلم و دستپخت سرکار خانم ترک زادهماهی رو بعد از تمیز کردن نمک میزنیم و بعد از حدود نیم ساعت میشوریم و توی ابکش میزاریم تا آبش کامل گرفته شه.مواد توی شکم     ماهی هم مثل مرغ سلیقه ای هست. امروز به جای سبزی ماهی ، از پیاز داغ . گردو و کشمش استفاده کردم. پیاز داغ میگیریم. و کشمش رو که قبلا خیس کردیم به همراه گردوی خرد شده بهش اضافه میکنیم.شکم ماهی رو کمی گرد لیمو بزنید و با مواد پر کنید. قدیما برای اینکه شکم ...


123456789

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما