آموزش طبخ ماهی ها - نمایش نوشته ها

این نوع غذا هم ،بیشتر در شهرهای خوزستان پخته میشه،و الحق و النصاف،غذایی بسیار لذیذ می باشد. دستور پخت این غذا از طرف،سرکار خانم سعیده بروایه از اهواز ،   مواد لازم سیر رنده شده..................یک بوته ماهی(برای این پخت این نوع غذا بهتر است از ماهی هایی نظیر،سفید،شیر بط،گتان،و یا ماهی غزل آلای سرد آبی استفاده شود)....یک عدد حدود 1کیلو،تیکه شده پیاز......یک عدد برنج..........به اندازه ی یک استکان رب گوجه..........دو قاشق غذاخوری گوجه رنده شده..............نیم کیلو ادویه ماهی و نمک ...

مواد لازم:  *تمر هندى....يک بسته *سير رنده شده...2سر *پياز رنده شده...2سر *گوجه فرنگى رنده شده...7عدد *سبزى ماهى سرخ شده به مقدار لازم *رب گوجه فرنگى... یک قاشق غذاخورى *ادويه,زردچوبه,فلفل قرمز,پودر ليمو دو قاشق مرباخورى و مهمترين اصل قليه ماهى است که بهتر است ازيک کيلو نيم ماهى استفاده   شود که مناسب قليه باشند,ماهى هاى نظير,سنگسر سفيد,هامور,شير و يا ميش ماهى   طرز تهيه و پخت قليه:   سير و پياز را با هم تفت داده تا طلايى شوند,و بعد به ترتيب رب گوجه فرنگى و گو ...

  اصل قلیه تند و تیز بوشهری یکی از غذاهای پر طرفدار در استان بوشهر \"اوو موی\"(ow mouy) میباشد؛ غذایی مناسب برای همه فصول ؛ولی کاربرد نوع ماهی در فصول سال برای پختن قلیه متفاوت است؛ مثلن بوشهریها برای فصل زمستان برای درست کردن قلیه از ماهی هامور یا سرخو ویا سنگسرو چنانچه مایل باشند سکن استفاده میکنند. حتی کاربرد سبزی هم زمستانی و تابستانی دارد ؛ تعجب نکنید اینارو از قدیمی ها پرسیدم؛ و دوست داشتم حاصل تجربیات اونارو شما هم بدونین. مواد لازم: *حدود 750 گرم سبز ماهی *پیاز بزرگ دو عدد *آب ت ...

برنجوش

1391/09/24

    برنجوش (باسس جاشو معرکه میشه) باسرد شدن هوا بدن نیاز به انرژی پیدا میکند و به همین سبب خوردن اینگونه غذاها بدن را گرم و مقاوم نگه میدارد. ازچمله غذای اصیل بوشهر و توابع آن \"برنجوش\" میباشد که از رشته محلی و شیره خرما تهیه میشود.این غذا با ماهی شکم گرفته تناول میشود وخیلی هم خوشمزه است. ؛ البته بهتر است از ماهی های بدون تیغ استفاده کنید.  پختن آن در زمستان بهتر است ؛چون در آن زمان سوخت و ساز بدن بیشتر است. بوشهریهای قدیم این غذا را سحرگاه تهیه کرده و نوش جان میکرد ...

  مواد لازم: *800گرم میگوی پاک شده و آماده (ریز و درشت بودن میگو مهم نیست،فقط تازگی میگو خیلی اهمیت داره که بهتر است یک کیلو و نیم با پوست خریداری کنید و پوستش رو بگیرید و تمیز کنید و برای کوبیده ی میگو به هیچ عنوان میگوی پاک کرده نخرید.) *پیاز 3 عدد *تخم مرغ 1 عدد *نمک و ادویه جات به میزان لازم  و مقدار کمی فلفل سیاه و نان خشک پودر شده به اندزه ای یک&nbs ...

ناگت ماهی

1391/07/28

   مواد لازم:*فیله ماهی(بهتر است از ماهی هائی نظیر:شیر ، سکن ، میش ماهی استفاده کنید)*نمک و فلفل و ادویه جات مخصوص ماهی*روغن زیتون یا روغن هسته ی انگور ، لیموی تازه برای تزئین و چاشنی بهتر*پودر سوخاری به اندازه ی لازم*نشاسته ی ذرت یک قاشق غذاخوری*ماء الشعیر یک قوطی (ترجیحا از ماء الشعیر مارک دار و معروف استفاده کنید)*پیاز درشت یک عدد و سیر 2 حبه*روغن به میزان لازمطرز تهیه:بعد از اینکه ماهی رو فیله کرده و به قطعات مساوی در آوردیم ، موادی درست می کنیم از مخلوط:روغن زیتون ، نمک و فلفل ...

    *فیله کوسه ماهی تازه( یا منجمدی با کیفیت بالا):حدودا 500 گرم به اندازه ی 2 نفر *آرد سوخاری (دقت داشته باشید از پودر  سوخاری استفاده نکنید):به میزان لازم *آب لیمو :3 قاشق غذاخوری یا اگر امکان تهیه کردن لیموی تازه هست 3 عدد لیموی تازه ی آبدار *زعفران آب کرده:یک قاشق غذاخوری *نمک و فلفل به میزان لازم(اگه از فلفل سیاه استفاده کنید ، طعم لذیذتری به ماهی میده ) *شیر :یک لیوان *پیاز:یچک عدد متوسط *فلفل دلمه:یک عدد متوسط  *روغن:به میزان لازم *دو عدد تخم مرغ متوسط &nbs ...

1-هنگام خرید ماهی تازه از بازار اول به چشمهای ماهی با دقت نگاه کنید ، چشمهای  ماهی باید از حدقه بیرون زده باشند ، یا حداقل با حدقه مساوی باشند. اگر چشمهای ماهی از حدقه بیرون زده بود و شفافیت و گردی چشم به زیبائی مشخص و معلوم بود این ماهی بی نهایت تازه است و از زمان صید آن ، مدت زمان زیادی نگذشته ، ولی اگر چشمهای ماهی شفاف بود و مساوی با حدقه بود ، این ماهی تازه است ولی کیفیت آن صد در صد نیست.   2-بدن ماهی تازه باید سفت باشه.یعنی اگر با انگشت اشاره به بدن ماهی فشار وارد کردید (فش ...

    مواد لازم:به تعداد دو نفر        *یک عدد کنسرو تن ماهی (ترجیحا یه کنسرو با مارک معروف و با روغن زیتون باشه و نوع ماهی کنسرو هوور یا تون ماهی باشه) *پیاز یک عدد متوسط و ریز ریز خورد شده *فلفل قرمز یک قاشق چایخوری اگر با غذاهای تند مشکل دارید کمتر بریزید ولی حذفش نکنید *نمک و زردچوبه به مقدار لازم *سس قرمز دو بسته ی کوچک یک بار مصرف *خیار شور به اندازه ی دو عدد ساندویچ *گوجه فرنگی یک عدد اگر نبودید می تونید حذفش کنید *نان باگت کنجد دار به تعداد نفرات ...

  یکی دیکر از غذاهای سنتی استان بوشهر ، آش ماهی یا  سوپ ماهی می باشد که به گویش محلی به آن \"شله ی موهی \" می گویند.این غذا رو با ماهی هائی مثل:هامور ، سنگسر ، سرخو ،صُبیتی ، درست می کنند. شله ی ماهی غذای خیلی خوشمزه ایه و بوشهر ی ها این غذا رو بیشتر در شب های زمستون درست می کنند ، و یکی از فاکتورهای اصلی و مهم این غذا ، فلفل و سیر زیاد است.و حتما باید این غذا رو با ماهی های ذکر شده ی بالا درست کرد.چون هم تیغ ندارند و هم بوی زُهم کمتری نسبت به ماهی های دیگه دارند.     ...


12345

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما