آموزش طبخ ماهی ها - نمایش نوشته ها

        برای درست کردن این ته چین به مواد زیر نیاز دارید:     *ماهی زبیدی کوچک یک کیلو برای 5 نفر(نکته این که حتما نباید زبیدی باشه ، میشه از هر ماهی دیگه ایی استفاده کرد .مثل صافی کوچک ، حلوا سیاه کوچک و.....ماهی کوچک رو به این دلیل گفتم که بشه ته دیگ ماهی رو یه تیکه و سالم قرار داد تا ته چین شکل زیباتری داشته باشه ، و الا به سلیقه خودتون می تونید هر نوع ماهی استفاده کنید.) *آرد سوخاری به میزان لازم *روغن به میزان لازم *برنج از نوع خوب و دانه بلند یک کیلو ...

      یک روش ساده برای سرخ کردن انواع ماهی     ماهی رو شسته ، و توی یک آبکش گذاشته تا آب ماهی خشک بشود.بعد ماهی رو با پارچه تمیز یا روزنامه ایی کاملا خشک کنید.حالا نوبت مخلوط کردن آرد (آرد معمولی سبوس دار ) و زردچوبه و نمک و مقدار کمی فلفل (مقدار زیاد فلفل ، شکل سرخ کرده ی ماهی رو بد میکنه )حالا یک ماهیتابه روی اجاق گاز بزارید و شعله ی زیزش را روشن کرده و درون تاوه روغن بریزید. تا روغن داغ داغ بشه( نزارید روغن به دود کردن بیفته ) حالا ماهی ها رو که کاملا خشک کر ...

   امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست که تغذیه ی سالم باعث حفظ سلامت جامعه است،شاید بتوان گفت سالم ترین و مفید ترین گوشت پروتینی ماهی ست،ماهی سرشار از روغن است.قرص و روغن ماهی در داروخانه ها بفروش میرسد قرص تهیه شده از روغن ماهی ،که به امگاه3معروف است برای درمان بیماری های قلبی و عروقی و انواع بیماریهای دیگر مفید است. یقینا خوردن ماهی تازه و ارگانیک به مراتب بهتر از خوردن قرص آن است.و بدون شک ماهی ارگانیک با غیر ارگانیک تفاوت های اساسی و زیر بنایی دارد. ماهی" سی بس " دارای گوشت سفید و ب ...

        سلام به سایت ماهی ها خوش آمدید.   چنانچه تمایل به مصرف ماهی تازه ی جنوب دارید ، و تهیه آن براتون مشکله ،  میتونید با تلفن هایی که در این صفحه قرارد داده شده تماس بگیرید و از قیمت ماهی و نحوه ی ارسال آن مطلع شوید. سعی ما بر اینه که با ارسال و فروش ماهی تازه و به قیمت روز ، مشتری همیشگی جذب کنم و حق را سپاس می کنم تو این مدت سه دهه از عمرم که تو کار ماهی فروشی بودم به این مهم دست پیدا کردم. خودم عاشق ماهی و غذاهای دریایی هستم و تقریبا هفته ایی 4 ب ...

              برای درست کردن تن ماهی بهتر است از ماهی هایی نظیر گِباب ، تون ،گیدر ، زرده یا صارم استفاده کنید. ماهی گباب سرشار از امگاه 3 است. این روش دستور غذایی رو از یک خانم بومی اهل بوشهر به نام خانم گل افشان گرفتم.       برای تهیه این نوع غذای به مواد زیر نیاز داریم:       *ماهی تن یک عدد تازه حدود 1 کیلو گرم یا بیشتر(برای 4 نفر) *روغن زیتون نصف لیوان *آب نصف لیوان *نمک و فلفل به اندازه ی دلخواه &nb ...

  کباب ماهی کپور             ماهی کپوری که من استفاده میکنم از ماهی های پرورشی خوزستانه و بهترین نوع ماهی کپور برای کباب،ماهی کپور کله گنجشکیه! کله گنجشکی یعنی کله ماهی از بدنش کوچیکتره وقتی ماهی کپوری خریداری کردید که کله اون ماهی از بدنش کوچیکتر بود مطمین باشید که ماهی کپور شما ، گوشت بسیار چربی دارد و در نتیجه برای کباب کردن بسیار مناسب و لذیذ می باشد.         برای کباب کردن یک عدد ماهی کپور به مواد و وسیله های زیر نیاز ...

        این نوع غذا هم ،بیشتر در شهرهای خوزستان پخته میشه،و الحق و النصاف،غذایی بسیار لذیذ می باشد. دستور پخت این غذا از طرف،سرکار خانم سعیده بروایه از اهواز ،   مواد لازم سیر رنده شده..................یک بوته ماهی(برای این پخت این نوع غذا بهتر است از ماهی هایی نظیر،سفید،شیر بط،گتان،و یا ماهی غزل آلای سرد آبی استفاده شود)....یک عدد حدود 1کیلو،تیکه شده پیاز......یک عدد برنج..........به اندازه ی یک استکان رب گوجه..........دو قاشق غذاخوری گوجه رنده شده......... ...

            مواد لازم:        *تمر هندى....يک بسته *سير رنده شده...2سر *پياز رنده شده...2سر *گوجه فرنگى رنده شده...7عدد *سبزى ماهى سرخ شده به مقدار لازم *رب گوجه فرنگى... یک قاشق غذاخورى *ادويه,زردچوبه,فلفل قرمز,پودر ليمو دو قاشق مرباخورى و مهمترين اصل قليه ماهى است که بهتر است ازيک کيلو نيم ماهى استفاده  شود که مناسب قليه باشند,ماهى هاى نظير,سنگسر سفيد,هامور,شير و يا ميش ماهى     طرز تهيه و پخت قليه:   ...

    روش اول :   میگو ی تازه رو با پوست و سر با نمک زیاد در آب جوش بمدت 20 دقیقه میزاریم پخته بشه تا رنگ میگو نارنجی رنگ بشه. بعد از اینکه میگو رو پختیم،آبکش میکنیم و میزاریم خوب آفتاب بگیره و هر روز باید جابجا شه تا هر طرفش کاملا خشک و یکدستبشه. وقتی خوب خشک شد.برای  تمیز کردنش مقداری رو تو پارچه ای میبندیم و به ارامی به زمین میکوبیم تا پوست خشک شده اش براحتی از گوشت جدا بشه.   روش دوم:        میگو روبا  آب ونمک یک جوش زده و در سب ...

  اصل قلیه تند و تیز بوشهری یکی از غذاهای پر طرفدار در استان بوشهر \"اوو موی\"(ow mouy) میباشد؛ غذایی مناسب برای همه فصول ؛ولی کاربرد نوع ماهی در فصول سال برای پختن قلیه متفاوت است؛ مثلن بوشهریها برای فصل زمستان برای درست کردن قلیه از ماهی هامور یا سرخو ویا سنگسرو چنانچه مایل باشند سکن استفاده میکنند. حتی کاربرد سبزی هم زمستانی و تابستانی دارد ؛ تعجب نکنید اینارو از قدیمی ها پرسیدم؛ و دوست داشتم حاصل تجربیات اونارو شما هم بدونین. مواد لازم: *حدود 750 گرم سبز ماهی *پیاز بزرگ دو عدد *آب ت ...


123456

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما