دسته: آموزش طبخ ماهی ها

ماهی مارلین یا بادبان ماهی ۰

ماهی مارلین یا بادبان ماهی

  #مارلین یک ماهی عمق زی است و از میدان مهاجرت وسیعی برخورداره ، بصورتی که مهاجرت های طولانی مدتی انجام میده و در آبهای خلیج فارس خیلی کم و بندرت صید میشه (...

ویدیو معرفی ماهی راشگو ، راژگو ۲

ویدیو معرفی ماهی راشگو ، راژگو

ماهی راشگو یا راژگو از ماهیان درجه یک جنوب حساب میشه و بعد از ماهی حلوا سفید یا زبیدی در رده ی دوم‌ ماهی های جنوب قرار گرفته است . ماهی راشگو دارای پرده...

ویدیو معرفی ماهی همام ۰

ویدیو معرفی ماهی همام

همام یک لغت عربی است ، یعنی کبوتر این ماهی گوشت سفید و بدون خاری داره و مناسب برای انواع پخت غذاهای دریای ست و البته بعلت داشتن گوشت لطیف و نرم ، مناسب...

۱

ماهی صبور

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ماهی صبور در این فصل از سال ( تابستون ) معدن صبور تو خوزستانه ، شهر آبادان رو میشه پایتخت صبور ایران معرفی کرد .بندرهای جنوبی سواحل خلیج فارس بغیر از بنادر خوزستان زیستگاه #صبور ندارن . قیمت #صبور درشت اینروزها بین ۴۰ تا ۵۰ هزارتومنه ! باور کنید اگر قیمت این ماهی خیلی بیشتر از اینا هم بشه جنوبی ها از این ماهی دست نمیکشن ! و جالب تر اینجاس که خرید این ماه

۰

ترفندهای پختن ماهی

 
 
 
برای از بین بردن بوی ماهی در فضای خونه و آشپزخونه ، در حین سرخ کردن چند حبه سیر و یه عدد پیاز را خلالی کنید و بریزید توی روغن اطرف ماهی تا همینطور که ماهی سرخ میشه سیر و پیاز هم سرخ بشه
 
 
انواع روش ها و تجربه ها برای سرخ کردن ماهی :
 
روش اول
 
 
ماهی رو چند ساعت قبل از درست کردن تو پیاز خلال شده و آبلیموی فراوان (جهت از بین بردن بوی ماهی)و نمک و زعفران بخوابونید

۰

لخلاخ غذای نوستالژیک بوشهری با ماهی موتو و گمنه

 
لخلاخ ماهی موتو با گمنه ( بلغور گندم )
دستپخت خانم ص دشتی زاده از بندر گناوه 
 
 
لخلاخ ماهی موتو
 
 
ماهی موتو از ماهیان بسیار کوچک و ریز جثه ی جنوب می باشد که بیشتر به صورت خشک و نمک سود به فروش می رسد.اندازه ی این ماهی بین ۵ تا ۶ سانتیمتر می باشد.
با بلغور گندم ( گمنه )مواد لازم:.-  پیاز متوسط ۱ عدد-  للک (بلغور گندم) ۱ پیمانه که بایستی بدون روغن با حرارت کم تفت داده بشه

۰

روش ها و ترفندهای پخت ماهی و میگو

 
ماهی کبابی رو حداقل یکساعت قبل از درست کردن،نمک ، فلفل و چاشنی هایی که دوست دارید بزنید تا به گوشت ماهی نفوذ پیدا کنه و بتونه تاثیری مثبت رو طعم ماهی داشته باشه.
 
 

برای سرخ کردنه ،ماهی هایی با وزن های ۴۰۰ تا ۸۰۰ گرم بهتر اینه که ماهی ها رو از کمر شکاف داده و به دو قسمت راسته تقسیم کنید. 
 
 

 
تمرهندی رو توی آب گرم بخیسونید و چنگ بزنید تا یک آب تمر غلیظ بدست بیاد،سس تم

۰

خوراک ماهی مرکب ، خساک

 
 اول از همه اینو بگم که ماهی مرکب یا همون خساک معروف در کشور ما به دلایل شرعی مصرف نداره.
 
 
 
خساک رو به چندین روش میشه درست کرد.
 
در ادامه به یکی از روش های پخت این موجود دریایی که باعث میشه هم طعم لذیذی تری پیدا کنه هم گوشت خساک نرم تر بشه و عطر غذا اشتها رو تحریک کنه می پردازیم.
 
 
 
مواد لازم :
 
خساک فیله شده : ۷۰۰گرم
 
پیاز :یک عدد بزرگ و یک عدد متوسط
&nbs

۰

معرفی ماهیان جنوب با عکس ، صفحه دوم

 
 
بعضی از ماهی ها مثل :تن ، مارلین ، داردم ، جودر ، گیدر ، گلتی ، ویر ، یک نمونه هوور و چندین نوع دیگه ، گوشتی قرمز یا صورتی رنگ دارند.
 
 
 
 

 
 
خوراک اسکویید مواد : ۷۰۰گرم فیله اسکویید،یک عددپیاز،۳حبه سیر،یک عددفلفل دلمه،پودرزنجبیل،روغن زیتون،رب گوجه،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرپاپریکادستپخت:شقایق شایان
 
 
 
 
ماهی براق که اغلب به اسم ماهیه صافی شناخته

۰

ماهی شور آبپزی یا شورپز ماهی

 
این غذای سنتی جنوبی بوشهری هم دستپخت سرکار خانم ترک زاده ست.
 
ماهی شورپزی (شورپزی)ماهی شور به ویژه خارو رو با آب فراوان روی حرارت میزاریم تا چند جوش بزنه تا مقداری از شوری ماهی گرفته شه(بعضی به جای این کار ماهی رو چند ساعتی در اب خیس میکنند. البته ماهی نباید شیرین بشه . برای این غذا ماهی تقریبا باید خوش نمک باشه بخاطر همینه که بهش میگن شورپز) سپس ماهی رو توی آبکش میریزیم. حالا ماهی