Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mahiha/public_html/_include/connect.php on line 3
 اسامی و شکل ماهیان جنوب | ماهی ها

اسامی و شکل ماهیان جنوب - نمایش نوشته ها

          از خانواده ی: کفشک ماهیان نام علمی : Psettodes erumeiنام انگلیسی :Lndian spiny turbotنام فارسی : کفشک تیز دنداننام بومی در بندر بوشهر :چلابی ، چوولابیماهی کفشک دارای بدنی یکطرفی ست و بهمین دلیل است که این ماهی کف زی می باشد و از املاح دریا و پلنگتون ها و سخت پوستان و اغلب موجودات کف زی تغذیه می کند .به جرات می توان گفت یکی از لذیذترین ماهیان جنوب همین ماهی کفشک است . چون تمام خصوصیات یک ماهی با ارزش را دارد.اول اینکه این ماهی دارای گوشتی سفید و بدون خار ...

    ماهی گالیت در گویش صیادان بومی بوشهر به خرماهی معروف است حال اینکه صیادان بومی خوزستان به این ماهی خروس می گویند .     ماهی گالیت با نام انگلیسی دلفین فیش dolfin fish دارای بدنی کشیده و فشرده است. گالیت یک ماهی سطح زیست و متعلق به آبهای آزاد است ف از ماهیان و سخت پوستان تغذیه می کند. این ماهی در سراسر آبهای خلیج فارس و دریای عمان و چابهار تا به طرف اقیانوس هند پراکنده می باشد و گمان میرود این ماهی بیشتر در اقیانوس هند یافت می شود ، چونکه این ماهی تخمگذار است و همیش ...

          دستور پخت غذا و عکس از سرکار خانم ترک زاده     موهینه خارو دلوم پووی دلتن .... حلوا سفیدوو کجا منزلتن......   از ترانه های محلی بوشهری که در وصف ماهی خارو و زبیدی خوانده میشد و به نظر من شاید بخاطر مزه ی لذیذ و بی نظیر ماهی خارو بوده که اولین سراینده ی این ترانه قبل یا بعد از تناول این ماهی از سر ذوق سروده!!!     یک ناهار خوشمزه و اصیل بوشهری با نون خونگی و ترشی گوجه ی تند خونگی و مهمتر از همه اینکه اینا همش دستپخت ماد ...

      اسم علمی ماهی که در تصویر می بینید باراکودا هست که در شهرهای بندری کشورمون نام های دیگه ایی داره در بنادر بوشهر به این ماهی " دولمی " dovoolmi  میگن در بنادر خوزستان به اسم " عاگول " agool می شناسنش گرچه در بیشتر بازارهای خوزستان به اسم " شیر پولکدار " فروخته میشه. و اینکه در بنادر هرمزگان و میناب و چابهار به این ماهی " کوتر یا کودر " میگن.       در اغلب شهرهای غیر بندری به اسم شیرپولکدار به مشتری معرفی میشه که البته هیچگونه نسبتی با ماهی شیر ...

      خیلی از وقت ها میشه هوس می کنیم میگو سوخاری درست کنیم و بخوریم ولی وقتی به قیمت شاه میگو برمیخوریم اشتها و هوسمون کور میشه. ولی اگر کمی حوصله و سلیقه بخرج بدیم میشه با میگوهای تازه و ریز و ارزون قیمت سوخاری میگوی خوشمزه و تردی درست کرد. حتما می پرسید چجوری؟ باید بگم خیلی ساده به روش زیر:         اول اینکه حتما و حتما و حتما میگوی با پوست و تازه خریداری کنید و به هیچ عنوان پاک کرده نخرید و اینم بدونید که یک کیلو میگوی با پوست وقتی پاک بشه در ...

    ماهی شور سرخ کرده         رسپی از سرکار خانم : ترک زاده بانوی بوشهری         ماهی شور رو چند ساعت با آّب خیس می کنیم( حدود 3 الی 4 ساعت کافیست ) در حین مدت زمانی که ماهی رو خیسوندید دو الی سه بار آب ماهی رو عوض کنید تا شوری آن گرفته شود. سپس با مقدار کمی ادویه مخصوص ماهی آب پز می کنیم. مدت زمان آب پز باید در حدی باشد که بتوان ماهی رو ریش ریش کرد و خار و تیغ ماهی رو ازش گرفت. گوشت ریش ریش شده ی ماهی که عاری از تیغ و خار شده ...

        دو پیازه ی میگوی زعفرانی به قلم و هنر آشپزش مصطفی فرید           مواد لازم :       * پیاز بزرگ 3 عدد * زعفران به میزان لازم * فلفل دلمه 1 عدد * میگو پاک شده 500 گرم * ادویه جات شامل  زردچوبه ، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم     طرز تهیه :   اول پیازها رو خورد کرده و تفت میدیم ، بعد فلفل دلمه ای ساطوری شده و قاطی پیازها کرده و همراهه هم تفت میدیم.         میگ ...

  پلو زعفرانی ماهی جش یا گِش       عکس و دستور پخت از طرف سرکار خانم : ترک زاده از بندر بوشهر           فیله ی سرخ شده ی این ماهی از جمله پرطرفدارترین غذاهای دریایی جنوبه چرا که تازه ی این ماهی ، هم گوشت لذیذی داره و هم این که فیله ی این ماهی بدون خاره.   این ماهی رو اغلب با شوید پلو زعفرانی سرو میکنن (البته با پلو سفید و ساده هم عالیه ) اگر تهیه و درست کردنه پلو زعفرانی براتون مقدور نیست توصیه میکنم به شوید پلو کمی سیر تازه  ...

        فروش قزل آلای سرد آبی تازه به قیمت عمده با نازل ترین قیمت و ارسال به تمامی شهرهای کشور با ماشین های یخچدال دار.   (قزل آلای سرد آبی ، دارای گوشت سفید و لذیذ بدون خار ، مناسب برای فیله کردن بدون مهره کمر برای سرخ کردنی ، سوخاری ، شکم پر و ته چین.....)   *برای استعلام ، مشاوره و خرید با شماره تلفن های ما تماس بگیرید.     09178741820 07733337248   "شایان "           برای اطلاعات بروز و شناخت انواع م ...

      یک روش ساده برای سرخ کردن انواع ماهی     ماهی رو شسته ، و توی یک آبکش گذاشته تا آب ماهی خشک بشود.بعد ماهی رو با پارچه تمیز یا روزنامه ایی کاملا خشک کنید.حالا نوبت مخلوط کردن آرد (آرد معمولی سبوس دار ) و زردچوبه و نمک و مقدار کمی فلفل (مقدار زیاد فلفل ، شکل سرخ کرده ی ماهی رو بد میکنه )حالا یک ماهیتابه روی اجاق گاز بزارید و شعله ی زیزش را روشن کرده و درون تاوه روغن بریزید. تا روغن داغ داغ بشه( نزارید روغن به دود کردن بیفته ) حالا ماهی ها رو که کاملا خشک کر ...


123

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما