دسته: صبور

کتاب شیلی یو ( معرفی و ریخت شناسی ماهیان جنوب و روشهای نگهداری ، حمل ، پاک کردن آنها و همچنین کاربرد غذایی و دستورات آشپزی دریایی سنتی جنوبی ) ۰

کتاب شیلی یو ( معرفی و ریخت شناسی ماهیان جنوب و روشهای نگهداری ، حمل ، پاک کردن آنها و همچنین کاربرد غذایی و دستورات آشپزی دریایی سنتی جنوبی )

نام کتاب : شیلی یو نویسنده : اکبر شایان خواه ناشر : انتشارات دستغیبی مشخصات ظاهری : ۴۲۵ صفحه مصور و تمام رنگی عکاس جلد : شقایق شایان خواه طراح جلد : مهرگان محمدی...

بهترین راه برای تشخیص تازگی ماهی چیست ؟ ۲

بهترین راه برای تشخیص تازگی ماهی چیست ؟

  این عکس رو شخصی برای من ارسال کرده و گفته که ببینید در فروشگاههای تهران ، چه ماهیهای مانده و فاسدی به مردم میفروشند ! گفتم که از عکس پیداست که ماهی خیلی...

ویدیو معرفی ماهی صبور ۰

ویدیو معرفی ماهی صبور

ماهی صبور از خانواده ی شگ ماهیان است . صبور جزء ماهیان چرب گوشت می باشد . گوشت بسیار لذیذی دارد و مخصوص کباب کردنیست . طرفداران این ماهی با وجودی که گوشتش تیغ...