Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mahiha/public_html/_include/connect.php on line 3
 قیمت روز انواع ماهی | ماهی ها

قیمت روز انواع ماهی - نمایش نوشته ها

    ماهی شور سرخ کرده         رسپی از سرکار خانم : ترک زاده بانوی بوشهری         ماهی شور رو چند ساعت با آّب خیس می کنیم( حدود 3 الی 4 ساعت کافیست ) در حین مدت زمانی که ماهی رو خیسوندید دو الی سه بار آب ماهی رو عوض کنید تا شوری آن گرفته شود. سپس با مقدار کمی ادویه مخصوص ماهی آب پز می کنیم. مدت زمان آب پز باید در حدی باشد که بتوان ماهی رو ریش ریش کرد و خار و تیغ ماهی رو ازش گرفت. گوشت ریش ریش شده ی ماهی که عاری از تیغ و خار شده ...

        دو پیازه ی میگوی زعفرانی به قلم و هنر آشپزش مصطفی فرید           مواد لازم :       * پیاز بزرگ 3 عدد * زعفران به میزان لازم * فلفل دلمه 1 عدد * میگو پاک شده 500 گرم * ادویه جات شامل  زردچوبه ، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم     طرز تهیه :   اول پیازها رو خورد کرده و تفت میدیم ، بعد فلفل دلمه ای ساطوری شده و قاطی پیازها کرده و همراهه هم تفت میدیم.         میگ ...

  پلو زعفرانی ماهی جش یا گِش       عکس و دستور پخت از طرف سرکار خانم : ترک زاده از بندر بوشهر           فیله ی سرخ شده ی این ماهی از جمله پرطرفدارترین غذاهای دریایی جنوبه چرا که تازه ی این ماهی ، هم گوشت لذیذی داره و هم این که فیله ی این ماهی بدون خاره.   این ماهی رو اغلب با شوید پلو زعفرانی سرو میکنن (البته با پلو سفید و ساده هم عالیه ) اگر تهیه و درست کردنه پلو زعفرانی براتون مقدور نیست توصیه میکنم به شوید پلو کمی سیر تازه  ...

        برای درست کردن این ته چین به مواد زیر نیاز دارید:     *ماهی زبیدی کوچک یک کیلو برای 5 نفر(نکته این که حتما نباید زبیدی باشه ، میشه از هر ماهی دیگه ایی استفاده کرد .مثل صافی کوچک ، حلوا سیاه کوچک و.....ماهی کوچک رو به این دلیل گفتم که بشه ته دیگ ماهی رو یه تیکه و سالم قرار داد تا ته چین شکل زیباتری داشته باشه ، و الا به سلیقه خودتون می تونید هر نوع ماهی استفاده کنید.) *آرد سوخاری به میزان لازم *روغن به میزان لازم *برنج از نوع خوب و دانه بلند یک کیلو ...

        فروش قزل آلای سرد آبی تازه به قیمت عمده با نازل ترین قیمت و ارسال به تمامی شهرهای کشور با ماشین های یخچدال دار.   (قزل آلای سرد آبی ، دارای گوشت سفید و لذیذ بدون خار ، مناسب برای فیله کردن بدون مهره کمر برای سرخ کردنی ، سوخاری ، شکم پر و ته چین.....)   *برای استعلام ، مشاوره و خرید با شماره تلفن های ما تماس بگیرید.     09178741820 07733337248   "شایان "           برای اطلاعات بروز و شناخت انواع م ...

                 *عکس تزیینی است*     اگر مایل به خرید میگوی پرورشی با کیفیت بالا هستید،به اطلاع می رساند میگوی پرورشی در سایزهای مختلف با کیفیت بالا در بسته بندی های کارتنی، 12 کیلویی ، که هر کارتن شامل 2 عدد شمش 6 کیلویی با  برچسب تاریخ تولید و انقضا، موجود می باشد. همچنین میگوی کارتنی P.U.Dدر سایزهای مختلف (میگوی پوست کنده و رگ گرفته) کارتنی 12 کیلویی که هر کارتن شامل 2 عدد شمش 6 کیلویی موجود ...

   امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست که تغذیه ی سالم باعث حفظ سلامت جامعه است،شاید بتوان گفت سالم ترین و مفید ترین گوشت پروتینی ماهی ست،ماهی سرشار از روغن است.قرص و روغن ماهی در داروخانه ها بفروش میرسد قرص تهیه شده از روغن ماهی ،که به امگاه3معروف است برای درمان بیماری های قلبی و عروقی و انواع بیماریهای دیگر مفید است. یقینا خوردن ماهی تازه و ارگانیک به مراتب بهتر از خوردن قرص آن است.و بدون شک ماهی ارگانیک با غیر ارگانیک تفاوت های اساسی و زیر بنایی دارد. ماهی" سی بس " دارای گوشت سفید و ب ...

        سلام به سایت ماهی ها خوش آمدید.   چنانچه تمایل به مصرف ماهی تازه ی جنوب دارید ، و تهیه آن براتون مشکله ،  میتونید با تلفن هایی که در این صفحه قرارد داده شده تماس بگیرید و از قیمت ماهی و نحوه ی ارسال آن مطلع شوید. سعی ما بر اینه که با ارسال و فروش ماهی تازه و به قیمت روز ، مشتری همیشگی جذب کنم و حق را سپاس می کنم تو این مدت سه دهه از عمرم که تو کار ماهی فروشی بودم به این مهم دست پیدا کردم. خودم عاشق ماهی و غذاهای دریایی هستم و تقریبا هفته ایی 4 ب ...

              برای درست کردن تن ماهی بهتر است از ماهی هایی نظیر گِباب ، تون ،گیدر ، زرده یا صارم استفاده کنید. ماهی گباب سرشار از امگاه 3 است. این روش دستور غذایی رو از یک خانم بومی اهل بوشهر به نام خانم گل افشان گرفتم.       برای تهیه این نوع غذای به مواد زیر نیاز داریم:       *ماهی تن یک عدد تازه حدود 1 کیلو گرم یا بیشتر(برای 4 نفر) *روغن زیتون نصف لیوان *آب نصف لیوان *نمک و فلفل به اندازه ی دلخواه &nb ...

  کباب ماهی کپور             ماهی کپوری که من استفاده میکنم از ماهی های پرورشی خوزستانه و بهترین نوع ماهی کپور برای کباب،ماهی کپور کله گنجشکیه! کله گنجشکی یعنی کله ماهی از بدنش کوچیکتره وقتی ماهی کپوری خریداری کردید که کله اون ماهی از بدنش کوچیکتر بود مطمین باشید که ماهی کپور شما ، گوشت بسیار چربی دارد و در نتیجه برای کباب کردن بسیار مناسب و لذیذ می باشد.         برای کباب کردن یک عدد ماهی کپور به مواد و وسیله های زیر نیاز ...


12

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما