دسته: ماهی حلوا سفيد(زبیدی)

دانستنیهای مفیدی در مورد ماهی ۰

دانستنیهای مفیدی در مورد ماهی

ماهی زبیدی ۱

ویدیو معرفی ماهی زبیدی و ماهی پروانه و شباهت و تفاوت های این دو ماهی به یک دیگر

ماهی پروانه که در سواحل عمان به پرک معروف است شباهت زیادی به ماهی زبیدی دارد .متاسفانه همانطور که در اکثر مشاغل تقلب وجود دارد و بعضی از فروشندگان وجدان کاری خودشان را براحتی...

۰

معرفی ماهیان جنوب با عکس ، صفحه اول

ماهی حلواسفید که بیشتر به اسم ماهی زبیدی یا زبیده در بین مردم جنوب و مشتریان معروف است .
بهترین و کمیاب ترین و گرانترین ماهی جنوب ، حلوا سفید می باشد.
 
 
 
 

 
شاید بتوان در رده بندی ماهیان جنوب ، بعد از ماهی حلواسفید ، راشگو را معرفی کرد .طعم و مزه ی بی نظیر این ماهی هر ذایقه ایی را به وجد می آورد.
 

 
 
ماهی سکن گوشت بسیار لذیذی داره ، گرچه به دلیل بوی تند ماهی با ه

۰

ماهی زبیدی و یک روش برای پخت آن

 
 
 
 
 
ماهی حلوا سفید یا زبیدی از خانواده ی حلوا ماهیان است، خوشمزه ترین و گران قیمت ترین ماهی جنوب ، حلوا سفیده است .
حلوا سفیذ ماهی کمیابی ست و بیشتر زمان صید آن از شهریور تا آذرماه است .
حلوا سفید خلیج فارس از نظر شکل و ظاهری با حلوا سفید عمان یکی ست ولی در کنار باله های حلوا سفید عمان خط نسبتا تیره رنگی دیده می شود که زبیدی خلیج فارس این رنگ رو ندارد و کاملا سفیداست و به

۰

ماهی حلزونی دستپخت خانم ترک زاده

 
 
 
بدون شک شکل و ظاهر غذا در اشتها و میل به غذاخوردن انسان ها نقش مهمی داره ؛، مخصوصا غذاهای دریایی
که با تزیین و انواع ترفندها شکیل تر و زیباتر میشه.
 
 
در این پست میخوایم روش درست کردن ماهی به شکل حلزون رو آموزش بدیم البته باید از خانم ترک زاده،
بانوی بوشهری تشکر ویزه بعمل بیاریم بخاطر وقت و هزینه و تهیه عکس از غذای دریایی بسیار مطلوبی
که آماده و برای ما ارسال کردند.

۰

پلو ماهی با جش یا گِش

 
پلو زعفرانی ماهی جش یا گِش
 
 
 
عکس و دستور پخت از طرف
سرکار خانم :
ترک زاده از بندر بوشهر
 
 
 
 
 
فیله ی سرخ شده ی این ماهی از جمله پرطرفدارترین غذاهای دریایی جنوبه
چرا که تازه ی این ماهی ، هم گوشت لذیذی داره و هم این که فیله ی این ماهی بدون خاره.
 
این ماهی رو اغلب با شوید پلو زعفرانی سرو میکنن (البته با پلو سفید و ساده هم عالیه )
اگر تهیه و درست کردنه پلو ز

۰

ته چین ماهی حلوا سفید ،زبیدی

 
 
 
 
برای درست کردن این ته چین به مواد زیر نیاز دارید:
 
 
*ماهی زبیدی کوچک یک کیلو برای ۵ نفر(نکته این که حتما نباید زبیدی باشه ، میشه از هر ماهی دیگه ایی استفاده کرد .مثل صافی کوچک ، حلوا سیاه کوچک و…..ماهی کوچک رو به این دلیل گفتم که بشه ته دیگ ماهی رو یه تیکه و سالم قرار داد تا ته چین شکل زیباتری داشته باشه ، و الا به سلیقه خودتون می تونید هر نوع ماهی استفاده کنید.)
*آرد

۰

ساده ترین روش سرخ کردن ماهی

 
 
 
یک روش ساده برای سرخ کردن انواع ماهی
 
 
ماهی رو شسته ، و توی یک آبکش گذاشته تا آب ماهی خشک بشود.بعد ماهی رو با پارچه تمیز
یا روزنامه ایی کاملا خشک کنید.حالا نوبت مخلوط کردن آرد (آرد معمولی سبوس دار ) و زردچوبه و نمک
و مقدار کمی فلفل (مقدار زیاد فلفل ، شکل سرخ کرده ی ماهی رو بد میکنه )حالا یک ماهیتابه
روی اجاق گاز بزارید و شعله ی زیزش را روشن کرده و درون تاوه روغن بریزید.

۲

ماهی سی بس (شانک پرورشی دریایی، ارگانیک)

 
 امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست که تغذیه ی سالم باعث حفظ سلامت جامعه است،شاید بتوان گفت سالم
ترین و مفید ترین گوشت پروتینی ماهی ست،ماهی سرشار از روغن است.قرص و روغن ماهی در داروخانه ها
بفروش میرسد قرص تهیه شده از روغن ماهی ،که به امگاه۳معروف است برای درمان بیماری های قلبی و
عروقی و انواع بیماریهای دیگر مفید است. یقینا خوردن ماهی تازه و ارگانیک به مراتب بهتر از خوردن قرص آن است.و ب