دسته: ماهی خارو

کتاب شیلی یو ( معرفی و ریخت شناسی ماهیان جنوب و روشهای نگهداری ، حمل ، پاک کردن آنها و همچنین کاربرد غذایی و دستورات آشپزی دریایی سنتی جنوبی ) ۰

کتاب شیلی یو ( معرفی و ریخت شناسی ماهیان جنوب و روشهای نگهداری ، حمل ، پاک کردن آنها و همچنین کاربرد غذایی و دستورات آشپزی دریایی سنتی جنوبی )

نام کتاب : شیلی یو نویسنده : اکبر شایان خواه ناشر : انتشارات دستغیبی مشخصات ظاهری : ۴۲۵ صفحه مصور و تمام رنگی عکاس جلد : شقایق شایان خواه طراح جلد : مهرگان محمدی...

بهترین راه برای تشخیص تازگی ماهی چیست ؟ ۲

بهترین راه برای تشخیص تازگی ماهی چیست ؟

  این عکس رو شخصی برای من ارسال کرده و گفته که ببینید در فروشگاههای تهران ، چه ماهیهای مانده و فاسدی به مردم میفروشند ! گفتم که از عکس پیداست که ماهی خیلی...

دانستنیهای مفیدی در مورد ماهی ۰

دانستنیهای مفیدی در مورد ماهی

۰

ماهی شور آبپزی یا شورپز ماهی

 
این غذای سنتی جنوبی بوشهری هم دستپخت سرکار خانم ترک زاده ست.
 
ماهی شورپزی (شورپزی)ماهی شور به ویژه خارو رو با آب فراوان روی حرارت میزاریم تا چند جوش بزنه تا مقداری از شوری ماهی گرفته شه(بعضی به جای این کار ماهی رو چند ساعتی در اب خیس میکنند. البته ماهی نباید شیرین بشه . برای این غذا ماهی تقریبا باید خوش نمک باشه بخاطر همینه که بهش میگن شورپز) سپس ماهی رو توی آبکش میریزیم. حالا ماهی

۰

غذای دریایی با ماهی شور

 
 
ماهی شور سرخ کرده
 
 
 
 
رسپی از سرکار خانم :
ترک زاده بانوی بوشهری
 
 
 
 
ماهی شور رو چند ساعت با آّب خیس می کنیم( حدود ۳ الی ۴ ساعت کافیست )
در حین مدت زمانی که ماهی رو خیسوندید دو الی سه بار آب ماهی رو عوض کنید تا شوری
آن گرفته شود.
سپس با مقدار کمی ادویه مخصوص ماهی آب پز می کنیم.
مدت زمان آب پز باید در حدی باشد که بتوان ماهی رو ریش ریش کرد و خار و تیغ ماهی ر

۰

پلو ماهی با جش یا گِش

 
پلو زعفرانی ماهی جش یا گِش
 
 
 
عکس و دستور پخت از طرف
سرکار خانم :
ترک زاده از بندر بوشهر
 
 
 
 
 
فیله ی سرخ شده ی این ماهی از جمله پرطرفدارترین غذاهای دریایی جنوبه
چرا که تازه ی این ماهی ، هم گوشت لذیذی داره و هم این که فیله ی این ماهی بدون خاره.
 
این ماهی رو اغلب با شوید پلو زعفرانی سرو میکنن (البته با پلو سفید و ساده هم عالیه )
اگر تهیه و درست کردنه پلو ز

۲

ماهی سی بس (شانک پرورشی دریایی، ارگانیک)

 
 امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست که تغذیه ی سالم باعث حفظ سلامت جامعه است،شاید بتوان گفت سالم
ترین و مفید ترین گوشت پروتینی ماهی ست،ماهی سرشار از روغن است.قرص و روغن ماهی در داروخانه ها
بفروش میرسد قرص تهیه شده از روغن ماهی ،که به امگاه۳معروف است برای درمان بیماری های قلبی و
عروقی و انواع بیماریهای دیگر مفید است. یقینا خوردن ماهی تازه و ارگانیک به مراتب بهتر از خوردن قرص آن است.و ب

۰

خرید اینترنتی انواع ماهی و آبزیان جنوب

 
 
 
 
سلام
به سایت ماهی ها خوش آمدید.
 
چنانچه تمایل به مصرف ماهی تازه ی جنوب دارید ، و تهیه آن براتون مشکله ، 
میتونید با تلفن هایی که در این صفحه قرارد داده شده تماس بگیرید
و از قیمت ماهی و نحوه ی ارسال آن مطلع شوید.
سعی ما بر اینه که با ارسال و فروش ماهی تازه و به قیمت روز ، مشتری
همیشگی جذب کنم و حق را سپاس می کنم تو این مدت سه دهه از
عمرم که تو کار ماهی فروشی بودم به ا

۳

کباب ماهی روی زغال{کپور ، صبور ، ماهی سفید}

 
کباب ماهی کپور
 
 
 
 
 
 
ماهی کپوری که من استفاده میکنم از ماهی های پرورشی خوزستانه
و بهترین نوع ماهی کپور برای کباب،ماهی کپور کله گنجشکیه!
کله گنجشکی یعنی کله ماهی از بدنش کوچیکتره وقتی ماهی
کپوری خریداری کردید که کله اون ماهی از بدنش کوچیکتر بود
مطمین باشید که ماهی کپور شما ، گوشت بسیار چربی دارد و
در نتیجه برای کباب کردن بسیار مناسب و لذیذ می باشد.
 
 
&

۱۱

نکاتی مهم در باره ی تهیه و خرید ماهی ومیگو

۱-هنگام خرید ماهی تازه از بازار اول به چشمهای ماهی با دقت نگاه کنید ، چشمهای 
ماهی باید از حدقه بیرون زده باشند ، یا حداقل با حدقه مساوی باشند.
اگر چشمهای ماهی از حدقه بیرون زده بود و شفافیت و گردی چشم به زیبائی مشخص و معلوم بود این ماهی
بی نهایت تازه است و از زمان صید آن ، مدت زمان زیادی نگذشته ، ولی اگر چشمهای ماهی
شفاف بود و مساوی با حدقه بود ، این ماهی تازه است ولی کیفیت آن صد در صد ن