ماهی سبيتى یا صُبیتی - نمایش نوشته ها

  پلو زعفرانی ماهی جش یا گِش       عکس و دستور پخت از طرف سرکار خانم : ترک زاده از بندر بوشهر           فیله ی سرخ شده ی این ماهی از جمله پرطرفدارترین غذاهای دریایی جنوبه چرا که تازه ی این ماهی ، هم گوشت لذیذی داره و هم این که فیله ی این ماهی بدون خاره.   این ماهی رو اغلب با شوید پلو زعفرانی سرو میکنن (البته با پلو سفید و ساده هم عالیه ) اگر تهیه و درست کردنه پلو زعفرانی براتون مقدور نیست توصیه میکنم به شوید پلو کمی سیر تازه  ...

   امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست که تغذیه ی سالم باعث حفظ سلامت جامعه است،شاید بتوان گفت سالم ترین و مفید ترین گوشت پروتینی ماهی ست،ماهی سرشار از روغن است.قرص و روغن ماهی در داروخانه ها بفروش میرسد قرص تهیه شده از روغن ماهی ،که به امگاه3معروف است برای درمان بیماری های قلبی و عروقی و انواع بیماریهای دیگر مفید است. یقینا خوردن ماهی تازه و ارگانیک به مراتب بهتر از خوردن قرص آن است.و بدون شک ماهی ارگانیک با غیر ارگانیک تفاوت های اساسی و زیر بنایی دارد. ماهی" سی بس " دارای گوشت سفید و ب ...

        سلام به سایت ماهی ها خوش آمدید.   چنانچه تمایل به مصرف ماهی تازه ی جنوب دارید ، و تهیه آن براتون مشکله ،  میتونید با تلفن هایی که در این صفحه قرارد داده شده تماس بگیرید و از قیمت ماهی و نحوه ی ارسال آن مطلع شوید. سعی ما بر اینه که با ارسال و فروش ماهی تازه و به قیمت روز ، مشتری همیشگی جذب کنم و حق را سپاس می کنم تو این مدت سه دهه از عمرم که تو کار ماهی فروشی بودم به این مهم دست پیدا کردم. خودم عاشق ماهی و غذاهای دریایی هستم و تقریبا هفته ایی 4 ب ...

            مواد لازم:        *تمر هندى....يک بسته *سير رنده شده...2سر *پياز رنده شده...2سر *گوجه فرنگى رنده شده...7عدد *سبزى ماهى سرخ شده به مقدار لازم *رب گوجه فرنگى... یک قاشق غذاخورى *ادويه,زردچوبه,فلفل قرمز,پودر ليمو دو قاشق مرباخورى و مهمترين اصل قليه ماهى است که بهتر است ازيک کيلو نيم ماهى استفاده  شود که مناسب قليه باشند,ماهى هاى نظير,سنگسر سفيد,هامور,شير و يا ميش ماهى     طرز تهيه و پخت قليه:   ...

  اصل قلیه تند و تیز بوشهری یکی از غذاهای پر طرفدار در استان بوشهر \"اوو موی\"(ow mouy) میباشد؛ غذایی مناسب برای همه فصول ؛ولی کاربرد نوع ماهی در فصول سال برای پختن قلیه متفاوت است؛ مثلن بوشهریها برای فصل زمستان برای درست کردن قلیه از ماهی هامور یا سرخو ویا سنگسرو چنانچه مایل باشند سکن استفاده میکنند. حتی کاربرد سبزی هم زمستانی و تابستانی دارد ؛ تعجب نکنید اینارو از قدیمی ها پرسیدم؛ و دوست داشتم حاصل تجربیات اونارو شما هم بدونین. مواد لازم: *حدود 750 گرم سبز ماهی *پیاز بزرگ دو عدد *آب ت ...

     مواد لازم:*فیله چرخ کرده ماهی ، پانصد گرم(بهتر است از ماهی هائی نظیر:شیر ، سکن ، میش ماهی استفاده کنید)*پنیر پیتزا یک سوم فیله ی ماهی (حدود 170 گرم)*نمک و فلفل و ادویه جات مخصوص ماهی*پیاز درشت یک عدد و سیر 4 حبه درشت*سس تند قرمز به مقدار لازم*تخم مرغ 2 عدد*پودر سوخاری به اندازه ی لازم*خردل به میزان دلخواه*روغن به میزان لازم*کنجد(اگه کنجد دوست ندارید میتونید حذفش کنید) *زعفران اندکی     طرز تهیه ناگت ماهی :ماهی چرخ کرده ، پنیر پیتزا،و سیر و پیاز رنده شده ف خر ...

1-هنگام خرید ماهی تازه از بازار اول به چشمهای ماهی با دقت نگاه کنید ، چشمهای  ماهی باید از حدقه بیرون زده باشند ، یا حداقل با حدقه مساوی باشند. اگر چشمهای ماهی از حدقه بیرون زده بود و شفافیت و گردی چشم به زیبائی مشخص و معلوم بود این ماهی بی نهایت تازه است و از زمان صید آن ، مدت زمان زیادی نگذشته ، ولی اگر چشمهای ماهی شفاف بود و مساوی با حدقه بود ، این ماهی تازه است ولی کیفیت آن صد در صد نیست.   2-بدن ماهی تازه باید سفت باشه.یعنی اگر با انگشت اشاره به بدن ماهی فشار وارد کردید (فش ...

  یکی دیکر از غذاهای سنتی استان بوشهر ، آش ماهی یا  سوپ ماهی می باشد که به گویش محلی به آن "شله ی موهی " می گویند.این غذا رو با ماهی هائی مثل:هامور ، سنگسر ، سرخو ،صُبیتی ، درست می کنند. شله ی ماهی غذای خیلی خوشمزه ایه و بوشهر ی ها این غذا رو بیشتر در شب های زمستون درست می کنند ، و یکی از فاکتورهای اصلی و مهم این غذا ، فلفل و سیر زیاد است.و حتما باید این غذا رو با ماهی های ذکر شده ی بالا درست کرد.چون هم تیغ ندارند و هم بوی زُهم کمتری نسبت به ماهی های دیگه دارند.     ...

  مواد لازم:                 *یک عدد ماهی هامور تازه به وزن یک کیلوگرم(برای 4 نفر) *سیر خشک ، 7 حبه ی درشت *پیاز یک عدد متوسط *گوجه فرنگی 3  عدد متوسط *گشنیز و شوید(یک لیوان خورد شده)و شنبلیله ی خورد شده دو قاشق غذاخوری *تمر هندی 40 گرم در آب گرم حل کنید و یک قاشق مرباخوری آرد بهش اضافه کنید و هسته و ریشه اش را بگیرید و از صافی عبور بدید *فلفل قرمز ، زردچوبه و نمک و روغن به میزان لازم *ادویه مخصوص ماهی و آرد به میزان لازم بای سر ...

  مواد لازم:       *یک عدد ماهی حدود یک کیلوگرم (بهتر است از ماهی های نظیر شوریده،میش،صُبیتی)استفاه کنید البته ماهی خورهای حرفه ای که با تیغ ماهی \"خار\"مشکلی ندارن از ماهی \"خارو\" بزرگ استفاده می کنند. *برنج یک کیلو(برای ته چین ماهی بهتر است از برنج های بو دار و ایرانی استفاده کنید لذیذتر می شود) *گشنیز 400 گرم *شنبلیله 100 گرم *سیر 4 حبه درشت *پیاز درشت خورد شده یک عدد بزرگ *ادویه،فلفل قرمز،نمک و زردچوبه به میزان لازم *آب تمر غلیظ و از صافی رد شده یک استکان ...


12

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما