دسته: ماهی سبيتى یا صُبیتی

ماهی انگز از خانواده ی سرخو ماهیان ۰

ماهی انگز از خانواده ی سرخو ماهیان

  ماهی سرخو معمولی نام انگلیسی . John,s Snapper نام علمی . Lutjanus Johnii نام های بومی : شگار ، آگال ، نوعمی ، انگز این ماهی رو تو بوشهر به اسم انگز میشناسن...

۰

پلو ماهی با جش یا گِش

 
پلو زعفرانی ماهی جش یا گِش
 
 
 
عکس و دستور پخت از طرف
سرکار خانم :
ترک زاده از بندر بوشهر
 
 
 
 
 
فیله ی سرخ شده ی این ماهی از جمله پرطرفدارترین غذاهای دریایی جنوبه
چرا که تازه ی این ماهی ، هم گوشت لذیذی داره و هم این که فیله ی این ماهی بدون خاره.
 
این ماهی رو اغلب با شوید پلو زعفرانی سرو میکنن (البته با پلو سفید و ساده هم عالیه )
اگر تهیه و درست کردنه پلو ز

۲

ماهی سی بس (شانک پرورشی دریایی، ارگانیک)

 
 امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست که تغذیه ی سالم باعث حفظ سلامت جامعه است،شاید بتوان گفت سالم
ترین و مفید ترین گوشت پروتینی ماهی ست،ماهی سرشار از روغن است.قرص و روغن ماهی در داروخانه ها
بفروش میرسد قرص تهیه شده از روغن ماهی ،که به امگاه۳معروف است برای درمان بیماری های قلبی و
عروقی و انواع بیماریهای دیگر مفید است. یقینا خوردن ماهی تازه و ارگانیک به مراتب بهتر از خوردن قرص آن است.و ب

۰

خرید اینترنتی انواع ماهی و آبزیان جنوب

 
 
 
 
سلام
به سایت ماهی ها خوش آمدید.
 
چنانچه تمایل به مصرف ماهی تازه ی جنوب دارید ، و تهیه آن براتون مشکله ، 
میتونید با تلفن هایی که در این صفحه قرارد داده شده تماس بگیرید
و از قیمت ماهی و نحوه ی ارسال آن مطلع شوید.
سعی ما بر اینه که با ارسال و فروش ماهی تازه و به قیمت روز ، مشتری
همیشگی جذب کنم و حق را سپاس می کنم تو این مدت سه دهه از
عمرم که تو کار ماهی فروشی بودم به ا

۲

طرز تهيه قليه ماهى اهوازى

 
 
 
 
 
 
مواد لازم:
 
 
 
 *تمر هندى….يک بسته
*سير رنده شده…۲سر
*پياز رنده شده…۲سر
*گوجه فرنگى رنده شده…۷عدد
*سبزى ماهى سرخ شده به مقدار لازم
*رب گوجه فرنگى…
یک قاشق غذاخورى
*ادويه,زردچوبه,فلفل قرمز,پودر ليمو دو قاشق مرباخورى
و مهمترين اصل قليه ماهى است که بهتر است ازيک کيلو نيم ماهى استفاده
 شود که مناسب قليه باشند,ماهى هاى نظير,سنگسر سفيد,هامور,شير و

۶

اصل قلیه تند و تیز بوشهری

 
اصل قلیه تند و تیز بوشهری یکی از غذاهای پر طرفدار در استان بوشهر “اوو موی”(ow mouy) میباشد؛ غذایی مناسب برای همه فصول ؛ولی کاربرد نوع ماهی در فصول سال برای پختن قلیه متفاوت است؛ مثلن بوشهریها برای فصل زمستان برای درست کردن قلیه از ماهی هامور یا سرخو ویا سنگسرو چنانچه مایل باشند سکن استفاده میکنند. حتی کاربرد سبزی هم زمستانی و تابستانی دارد ؛ تعجب نکنید اینارو از قدیمی ها پرسیدم؛ و

۲

ناگت ماهی ومیگو

 

 
 مواد لازم:*فیله چرخ کرده ماهی ، پانصد گرم(بهتر است از ماهی هائی نظیر:شیر ، سکن ، میش ماهی استفاده کنید)*پنیر پیتزا یک سوم فیله ی ماهی (حدود ۱۷۰ گرم)*نمک و فلفل و ادویه جات مخصوص ماهی*پیاز درشت یک عدد و سیر ۴ حبه درشت*سس تند قرمز به مقدار لازم*تخم مرغ ۲ عدد*پودر سوخاری به اندازه ی لازم*خردل به میزان دلخواه*روغن به میزان لازم*کنجد(اگه کنجد دوست ندارید میتونید حذفش کنید)
*زعفران اندکی

۱۰

نکاتی مهم در باره ی تهیه و خرید ماهی ومیگو

۱-هنگام خرید ماهی تازه از بازار اول به چشمهای ماهی با دقت نگاه کنید ، چشمهای 
ماهی باید از حدقه بیرون زده باشند ، یا حداقل با حدقه مساوی باشند.
اگر چشمهای ماهی از حدقه بیرون زده بود و شفافیت و گردی چشم به زیبائی مشخص و معلوم بود این ماهی
بی نهایت تازه است و از زمان صید آن ، مدت زمان زیادی نگذشته ، ولی اگر چشمهای ماهی
شفاف بود و مساوی با حدقه بود ، این ماهی تازه است ولی کیفیت آن صد در صد ن

۰

شله ی ماهی یا سوپ ماهی یا آش ماهی

 
یکی دیکر از غذاهای سنتی استان بوشهر ، آش ماهی یا  سوپ ماهی می باشد که به گویش محلی به آن
“شله ی موهی ” می گویند.این غذا رو با ماهی هائی مثل:هامور ، سنگسر ، سرخو ،صُبیتی ،
درست می کنند.
شله ی ماهی غذای خیلی خوشمزه ایه و بوشهر ی ها این غذا رو بیشتر
در شب های زمستون درست می کنند ، و یکی از فاکتورهای اصلی و مهم این غذا ، فلفل و سیر
زیاد است.و حتما باید این غذا رو با ماهی های ذکر شده ی بالا

۰

خورشت ماهی هامور

 
مواد لازم:
 
 
 
 
 
 
 
 
*یک عدد ماهی هامور تازه به وزن یک کیلوگرم(برای ۴ نفر)
*سیر خشک ، ۷ حبه ی درشت
*پیاز یک عدد متوسط
*گوجه فرنگی ۳  عدد متوسط
*گشنیز و شوید(یک لیوان خورد شده)و شنبلیله ی خورد شده دو قاشق غذاخوری
*تمر هندی ۴۰ گرم در آب گرم حل کنید و یک قاشق مرباخوری آرد بهش
اضافه کنید و هسته و ریشه اش را بگیرید و از صافی عبور بدید
*فلفل قرمز ، زردچوبه و نمک و روغ