دسته: ماهی سبيتى یا صُبیتی

کتاب شیلی یو ( معرفی و ریخت شناسی ماهیان جنوب و روشهای نگهداری ، حمل ، پاک کردن آنها و همچنین کاربرد غذایی و دستورات آشپزی دریایی سنتی جنوبی ) ۰

کتاب شیلی یو ( معرفی و ریخت شناسی ماهیان جنوب و روشهای نگهداری ، حمل ، پاک کردن آنها و همچنین کاربرد غذایی و دستورات آشپزی دریایی سنتی جنوبی )

نام کتاب : شیلی یو نویسنده : اکبر شایان خواه ناشر : انتشارات دستغیبی مشخصات ظاهری : ۴۲۵ صفحه مصور و تمام رنگی عکاس جلد : شقایق شایان خواه طراح جلد : مهرگان محمدی...

معرفی و ریخت شناسیِ ده نوع ماهی جنوب ۰

معرفی و ریخت شناسیِ ده نوع ماهی جنوب

        شانک سفید : نام های بومی ، گر ، شووم ، شعووم ، شهووم از خانواده ی شانک ماهیان         سرخو ماهیان : سرخو خونی ، سرخو...

دانستنیهای مفیدی در مورد ماهی ۰

دانستنیهای مفیدی در مورد ماهی

ماهی انگز از خانواده ی سرخو ماهیان ۰

ماهی انگز از خانواده ی سرخو ماهیان

  ماهی سرخو معمولی نام انگلیسی . John,s Snapper نام علمی . Lutjanus Johnii نام های بومی : شگار ، آگال ، نوعمی ، انگز این ماهی رو تو بوشهر به اسم انگز میشناسن...

۰

پلو ماهی با جش یا گِش

 
پلو زعفرانی ماهی جش یا گِش
 
 
 
عکس و دستور پخت از طرف
سرکار خانم :
ترک زاده از بندر بوشهر
 
 
 
 
 
فیله ی سرخ شده ی این ماهی از جمله پرطرفدارترین غذاهای دریایی جنوبه
چرا که تازه ی این ماهی ، هم گوشت لذیذی داره و هم این که فیله ی این ماهی بدون خاره.
 
این ماهی رو اغلب با شوید پلو زعفرانی سرو میکنن (البته با پلو سفید و ساده هم عالیه )
اگر تهیه و درست کردنه پلو ز

۲

ماهی سی بس (شانک پرورشی دریایی، ارگانیک)

 
 امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست که تغذیه ی سالم باعث حفظ سلامت جامعه است،شاید بتوان گفت سالم
ترین و مفید ترین گوشت پروتینی ماهی ست،ماهی سرشار از روغن است.قرص و روغن ماهی در داروخانه ها
بفروش میرسد قرص تهیه شده از روغن ماهی ،که به امگاه۳معروف است برای درمان بیماری های قلبی و
عروقی و انواع بیماریهای دیگر مفید است. یقینا خوردن ماهی تازه و ارگانیک به مراتب بهتر از خوردن قرص آن است.و ب

۰

خرید اینترنتی انواع ماهی و آبزیان جنوب

 
 
 
 
سلام
به سایت ماهی ها خوش آمدید.
 
چنانچه تمایل به مصرف ماهی تازه ی جنوب دارید ، و تهیه آن براتون مشکله ، 
میتونید با تلفن هایی که در این صفحه قرارد داده شده تماس بگیرید
و از قیمت ماهی و نحوه ی ارسال آن مطلع شوید.
سعی ما بر اینه که با ارسال و فروش ماهی تازه و به قیمت روز ، مشتری
همیشگی جذب کنم و حق را سپاس می کنم تو این مدت سه دهه از
عمرم که تو کار ماهی فروشی بودم به ا

۲

طرز تهيه قليه ماهى اهوازى

 
 
 
 
 
 
مواد لازم:
 
 
 
 *تمر هندى….يک بسته
*سير رنده شده…۲سر
*پياز رنده شده…۲سر
*گوجه فرنگى رنده شده…۷عدد
*سبزى ماهى سرخ شده به مقدار لازم
*رب گوجه فرنگى…
یک قاشق غذاخورى
*ادويه,زردچوبه,فلفل قرمز,پودر ليمو دو قاشق مرباخورى
و مهمترين اصل قليه ماهى است که بهتر است ازيک کيلو نيم ماهى استفاده
 شود که مناسب قليه باشند,ماهى هاى نظير,سنگسر سفيد,هامور,شير و

۶

اصل قلیه تند و تیز بوشهری

 
اصل قلیه تند و تیز بوشهری یکی از غذاهای پر طرفدار در استان بوشهر “اوو موی”(ow mouy) میباشد؛ غذایی مناسب برای همه فصول ؛ولی کاربرد نوع ماهی در فصول سال برای پختن قلیه متفاوت است؛ مثلن بوشهریها برای فصل زمستان برای درست کردن قلیه از ماهی هامور یا سرخو ویا سنگسرو چنانچه مایل باشند سکن استفاده میکنند. حتی کاربرد سبزی هم زمستانی و تابستانی دارد ؛ تعجب نکنید اینارو از قدیمی ها پرسیدم؛ و

۲

ناگت ماهی ومیگو

 

 
 مواد لازم:*فیله چرخ کرده ماهی ، پانصد گرم(بهتر است از ماهی هائی نظیر:شیر ، سکن ، میش ماهی استفاده کنید)*پنیر پیتزا یک سوم فیله ی ماهی (حدود ۱۷۰ گرم)*نمک و فلفل و ادویه جات مخصوص ماهی*پیاز درشت یک عدد و سیر ۴ حبه درشت*سس تند قرمز به مقدار لازم*تخم مرغ ۲ عدد*پودر سوخاری به اندازه ی لازم*خردل به میزان دلخواه*روغن به میزان لازم*کنجد(اگه کنجد دوست ندارید میتونید حذفش کنید)
*زعفران اندکی